Novalac Prenatal kapsule, 30 kapsul

Novalac prenatalne kapsule – za ženske, ki načrtujejo nosečnost, za nosečnice in doječe matere. Kapsule so izdelek najnovejše generacije, s katerim lahko ženske v rodni dobi nadomestijo povečane potrebe po hranilih.
Proizvajalec: Medis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Novalac prenatalne kapsule – za ženske, ki načrtujejo nosečnost, za nosečnice in doječe matere

Nosečnost je eno najbolj zahtevnih obdobij, ko se zaradi rasti in razvoja novega bitja pri ženski povečajo potrebe po nekaterih hranilih kar za 50–100 %, zato je primerna oskrba s hranili ključna.

Novalac prenatalne kapsule so izdelek najnovejše generacije, s katerim lahko ženske v rodni dobi nadomestijo povečane potrebe po hranilih.

Edine na trgu vsebujejo najnovejšo, četrto generacijo aktivne folne kisline Quatrefolic, železo in DHA v eni kapsuli:

- Quatrefolic omogoča takojšnjo uporabo folata v telesu, brez presnavljanja

- HA-Fe, visokoabsorptivno železo, zagotovi ustrezno količino železa in ne draži želodca

- DHA zagotovi ustrezen razvoj možganov in vida pri otroku

- samo 1 kapsula na dan

Odmerjanje prehranskega dopolnila Novalac prenatalne kapsule

Načrtovanje nosečnosti: samo 1 kapsula na dan

V času nosečnosti: samo 1 kapsula na dan

V času dojenja: samo 1 kapsula na dan

Priporočljivo je, da Novalac prenatalne kapsule začnete jemati že v fazi načrtovanja nosečnosti (vsaj 3 mesece pred zanositvijo) ter nadaljujete v celotnem obdobju nosečnosti in vse do konca dojenja. Priporočen dnevni odmerek je 1 kapsula na dan med obrokom. Kapsulo pogoltnite celo, s kozarcem vode.

O pomanjkanju železa v nosečnosti

Veliko žensk prične nosečnost s pomanjkljivimi zalogami železa. V času nosečnosti so namreč potrebe po železu povečane, potrebne so za zagotavljanje razvoja rdečih krvnih celic pri materi, kot tudi za razvoj ploda in posteljice.

Med nosečnostjo je potrebno zagotoviti 1000 mg železa od tega je s 500 mg železa podprta produkcija večje količine hemoglobina in s 300 mg železa podprt sam razvoj zarodka in placente. Zagotavljanje ustrezne količine železa je izrednega pomena.


Oglejte si mnenja
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Magnesol, 20 šumečih tablet

Magnesol za rešitev mnogoterih težav, predvsem povezanih s sestavo kostnega tkiva.
6,89 €

Miradent Xylipop lizika za preventivo in zobno higieno, 1 lizika

Miradent Xylipop lizika za preventivo in zobno higieno je sladka alternativna, ki je zdrava in povrh še zelo koristna za vašega otroka.
Od 0,71 €

Clearblue EASY s konico, ki spreminja barvo

Clearblue Easy test za ugotavljanje nosečnosti je inovativen test, ki pripomore k hitremu in natančnemu ugotavljanju nosečnosti.
6,49 €

Lekadol 500 mg, 20 tablet

Primerno za hitro lajšanje bolečin.
3,42 €