NuMe Slim sladka sadna karamela + glukomanan je mešanica sadne izrdno mehke karamele v kombinaciji z edino snovjo, kateri lahko pripišemo učinek hujšanja - to je glukomanan.

Proizvajalec: NuMe
11,77 €

Nakup

NuMe Slim sladka sadna karamela + glukomanan je mešanica sadne izrdno mehke karamele v kombinaciji z edino snovjo, kateri lahko pripišemo učinek hujšanja - to je glukomanan.

S pomočjo tega NuMe prehraskega dopolnila boste potešili vaše hrepenenje po sladkih dobrotah in z uživanjem le-tega zaužili le 17 kcal energijskih vrednosti in nič več. Ker je prisoten glukomanan, ki v želodcu tudi nabreka bo vaša lakota potešena v kratkem po zaužitju tega karamelnega prigrizka.

Pot do vitke in zapeljive postave bo tako še enostavnejša, predvsem pa precej bolj zabavna, prav na račun tovrstnih inovativnih kalorično omejenih prigrizkov.

Za koga je NuMe karamela primerna?

Izdelek naj se uporablja predvsem za namene diet, izdelek je primeren z namenom kontroliranega vnosa kalorij tudi za vse ljubitelje karamele in različnih poslastic in za ljudi, ki se jim preprosto ne morejo upreti.

Da bi bila dieta kar se da uspešna, je najbolje, da se ob enem držite tudi zdravega načina življenja, v času diete pa je potrebno spiti tudi velike količine vode ali nesladkanih tekočin.

Da bi bil učinek shujševalno preoblikovalne diete kar se da uspešen sledite trendom zdravega življenja.

Navodila za uporabo karamel NuMe

Da bi imela dieta kar se da velik učinek odmerite po 3 karamele na dan, najbolje ločeno, da se kalorije razporedijo tekom celotnega dne.

Najbolje je, da karamelo zaužijete do 30 minut pred samim obrokom, skupaj s kozarcem vode, da bo sam glukomanan čim lažje nabreknil in zapolnil vsebino želodca ter dal občutek sitosti.

Posledično je količina zaužite hrane manjša, dnevni kalorično vnos pa posledično zmanjšan.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Namen
hujšanje
Namen
odpornost
Težava
prekomerna teža
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Plivit C 500 mg, 20 tablet

Ob hrani z malo vsebnostjo vitamina C, lahko le-tega nadomestite z eno samo tabletko Plivita C, ki vsebuje 500 mg vitamina C. Z dodatkom Plivit C tako poskrbite, da bo vaš organizem napolnjen z vitaminom C ter v popolni kondiciji.
4,61 €

Lasje, koža, nohti VONpharma, 60 tablet

Napredne naravne formulacije izdelkov PHARMAhealth so oblikovane izključno iz samo naravnih virov in so farmacevtsko preizkušene.
9,90 €

Rennie, 24 žvečljivih tablet

Pri lajšanju prebavnih motenj.
6,78 €

Micropore lepilni trak - Širina: 1,25 cm

Samolepilni trak micropore. Izberite velikost...
1,24 €
Podobni izdelki

NuMe Slim bar kremasti keks s kolagenom, 6 porcij

NuMe Slim bar kremasti keks s kolagenom so prijetne ploščice, ki so odličnega hrustljavega okusa in so ena izmed rešitev, ki lahko pripomorejo k spremembi prehranjevalnih navad težav in težav povezanih s prehranjevanjem.
11,77 €

NuMe Slim sladka sadna karamela + glukomanan, 21 karamel

NuMe Slim sladka sadna karamela + glukomanan je mešanica sadne izrdno mehke karamele v kombinaciji z edino snovjo, kateri lahko pripišemo učinek hujšanja - to je glukomanan.

11,77 €

Coola BB+ krema z ZF 30, 44 mL

Coola Rosilliance BB krema z ZF 30 je mineralna tenirana BB zaščitna krema, ki je na voljo v obliki dveh različnih odtenkov - svetlejšega in srednje temnega (Medium/Deep).
Od 56,84 €

Venobis Madre Selva krema za okoli oči, 30 mL

Venobis Madre Selva krema za okoli oči je sestavljena iz mešanice aktivnih komponent, predvsem ekstraktov izbranih in kakovostnih rastlin.
16,70 €

Coola Tan samoporjavitvena meglica iz suhega olja za telo, 100 mL

Coola Tan samoporjavitvena meglica iz suhega olja za telo je samoporjavitveno olje v obliki ekološki sestavin, namenjeno obnovitvi in zapeljivi negi polti.
48,99 €

Coola Tan samoporjavitveni serum iz suhega olja za obraz, 100 mL

Coola Tan samoporjavitveni serum iz suhega olja za obraz je samoporjavitven izdelek v obliki ekološki sestavin, namenjeno obnovitvi in zapeljivi negi polti vašega obraza.
55,00 €

NuMe shaker za vodo in NuMe napitke, 350 mL

NuMe shaker za vodo in NuMe napitke je eden najlepše in najbolj moderno oblikovanih ergonosko zasnovanih shakerjev.
14,75 €

NuMe Slim kolagenska zelenjavna juha, 6 porcij

Kolagenski napitek NuMe zelenjavna juha je prijeten obrok s pridihom intenzivne aromatičnosti. Shake, ki si ga pripravite nudi zmanjšano količino kalorij, posledično pa je vaš vnos ravno pravšnji, občutek lakote se zmanjša, na hrano ne mislite več, le-ta pa se ne akumulira, saj se večinsko porabi za aktivnost vašega organizma čez celoten dan.
14,88 €

NuMe Slim kolagenski shake z okusom, 6 porcij

NuMe Slim kolagenski shake z okusom je prehranski paket, ki je na voljo v 4ih različnih okusih.
Od 11,77 €