Vsebuje aktivirani zeolit (klinoptilolit) in naravni dolomit.
Proizvajalec: Panaceo
59,94 €

Nakup

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Vsebuje aktivirani zeolit (klinoptilolit) in naravni dolomit.

Uporaba

1 merilna žlička 3 - 4 krat dnevno. Panaceo med jemljemo z dosti vode neposredno pred obrokom. Pri kemoterapiji in radioterapiji je potrebno prekiniti jemanje PANACEO Basic  za 3-4 dni, en dan pred kemoterapijo ali radioterapijo in še en dan po kemoterapiji oz. radioterapiji.

Uporablja se kot adsorbens težkih kovin, amonijaka in drugih toksinov iz prebavnega trakta, kot preventivna in podporna medicinska terapija.
PANACEO Basic pomaga pri ohranjanju zdravja in ščiti organizem pred nastankom bolezni, ki jih povzroča oksidativni stres. Strupi (toksini) iz okolja, kot so onesnaževalci zraka, težke kovine, pesticidi, herbicidi, nitrozamini, mikotoksini, amonijak, UV sevanje, nasičene maščobe v hrani ali poživila (npr. tobak in alkohol), prispevajo k tvorbi prostih radikalov v telesu, ki so glavni vzrok nastanka oksidativnega stresa in potencialni povzročitelji raznih bolezni. Učinek PANACEO Basic temelji na njegovi edinstveni zmožnosti, da pri fizioloških procesih v prebavnem traktu zmanjšuje nastanek prostih radikalov in ostalih toksinov, s čimer se zmanjša možnost poškodbe bioloških struktur.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Namen
boljša prebava
Težava
prebava
Namen
prebava
Mesto delovanja
prebava
Težava
pomanjkanje vitaminov
Vsebuje
zeolit
Tip izdelka
prašek
Namen
detox
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Acidosalus vaginalete, 7 vaginalet

Acidosalus vaginalete se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju akutnih in kroničnih vaginalnih infekcij.
12,42 €

Detoxamin aktiviran zeolit DT-002, 200 kapsul

Medicinski pripomoček, ki lahko pomaga pri ohranjanju zdravja in zaščiti organizma pred boleznimi, ki jih povzroča oksidativni stres.
48,12 €

Bactoflor za otroke - prašek, 60 g

Bactoflor velja za inovativno prehransko dopolnilo s številnimi bakterijskimi kulturami, njegova prednost pa je ta, da lahko izdelek uživajo že dojenčki od 1. tedna dalje. 

35,99 €

BactoFlor 10/20 mikroorganizmi, 100 kapsul + GRATIS D vitamin, 2 tableti

Bactoflor velja za inovativno prehransko dopolnilo z 10 različnimi bakterijskimi kulturami - le-teh pa je kar 20 milijard.

48,19 €
Podobni izdelki

Panaceo Basic Detox Plus, 200 kapsul

Za zmanjšanje oksidativnega stresa.
31,91 €

Panaceo Basic Detox prah, 400 g

Vsebuje aktivirani zeolit (klinoptilolit) in naravni dolomit.
59,94 €