Kako je s plačilom?

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov:

Pomoč:

Ostale vsebine

Plačilo z gotovino:

Po povzetju:
Naročilo plačate dostavljavcu (Pošta Slovenije) z gotovino, ko Vam le-ta dostavi naročeno blago. Stroški dostave so navedeni v naročilu. 

Ob prevzemu v podjetju Moja lekarna d.o.o.:
Po obravnavi naročila Vam pošljemo sporočilo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago. Stroške naročenega blaga lahko poravnate v lekarni ali pa plačate predhodno s položnico (po predračunu) preko vašega internetnega bančništva oziroma lahko tudi na banki oziroma pošti. Kako izpolnite položnico kot je prikazano spodaj.

Z poštnimi nakaznicami NE poslujemo!

Podjetje Moja lekarna d.o.o. (spletni oddelek) me posluje z gotovino. 

Plačilo s sistemom Hal mBills

Na naši spletni strani Moja-lekarna.com lahko kupnino poravnate tudi s sistemom QR kode, ki jo poskenirate preko računalnškega monitorja v zadnjem koraku naročila. Hal mBills plačevanje je cenovno ugodno, hitro in povsem varno. Sistem je informacijski proizvod slovenskega znanja, zato se s Hal mBills-a  priporočajo za čim več plačil preko njihovega plačilnega sistema, ki je sedaj implementiran tudi na naši strani Moja-lekarna.com

Izgled plačilne strani:

Plačilo po predračunu:

Pri plačilu po predračunu na pravilno vpisan mail tekom nakupa prejmete v svoj elektronski pošni nabiralnik predračun. Položnico lahko plačate preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti ali pa preprosto poskenirate kodo, ki vam jo pošljemo na elektronski naslov in plačate na ta način z elektronskim bančništvom. Metoda plačila preko spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša in je zato tudi najbolj zaželena. S plačilom počakajte, da prejmete ustrezen mail, ki vam dovoljuje plačilo predračuna. Po opravljenem plačilu lahko opcijsko  pošljete potrdilo o plačilu. 

  • Podatki za plačilni nalog UPN

Namen plačila: e-žbk (številka računa)
Naziv: Moja lekarna d.o.o.
Ulica: Grajski trg 41
Kraj: Žužemberk
Številka računa: SI56 0400 0027 6160 202 (Nova KBM)

Referenca: ta je od banke do banke različna - uporabite pa lahko referenco v obliki trenutnega datuma - na primer: SI00-21062012.

Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net ...), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji.

Na spletni trgovini imate torej tudi možnost kreiranja predračuna, ki ga nato prejmete na svoj e-mail, ki ste ga navedli ob registraciji. Na njem najdete vse potrebne podatke: številka transakcijskega računa, sklicna številka, znesek ... Predračun plačate na naveden transakcijski račun. Nekatere banke zahtevajo vpis dodatnih "ničel" (npr. 00 pred podanim sklicem). O plačilu nas lahko obvestite preko elektronske pošte, saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave!

Vračilo kupnine: v primeru, da ste kupnino poravnali še preden smo vam naročilo odobrili (prejmete namreč poseben mail), nadalje pa se izkaže, da izdelka ni mogoče dobaviti, se povrne znesek, ki je zmanjšan za 1 € (toliko namreč znaša provizija za vračilo zneska nazaj na vaš trr). Če se zgodi, da smo vaše naročilo že potrdili in vam o tem tudi poslali mail, kasneje pa se vseeno izkaže, da prodajnih artiklov ni mogoče izdobaviti, bremenijo stroški vračila in bančnih provizij Mojo lekarno d.o.o., kot ponudnika. Kaj takega se zgodi zelo redko, zato je nujno, da berete vsebino prejetil elektronskih obvestil, ki jih prejemate na mail.

Smo zavezanec za DDV, ID za DDV: SI93709277

Plačilo s Paypal-om Slovenija

Varno plačevanje in sprejem plačil

PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami in je plačilna možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah – sedaj tudi v spletni lekarni Moja-lekarna.com.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevane v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah. Uporabljajo ga tako posamezniki, kot podjetja. Z njim je omogočeno plačevanje 24 h na dan.

PayPal nudi zaščito za Vaš denar. Tako je možno še 30 dni po transakciji le to preklicati ( npr. če kupljenega izdelka niste prejeli na dom ali pa izdelek ne ustreza opisu internetne trgovine). Pologi se vršijo preko kreditnih ali debetnih kartic - Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron (tudi račun je treba verificirati s kreditno ali debetno kartico). Dvigi pa so mogoči na kreditno kartico ali debetno z logotipom Visa. V prihodnosti naj bi bili možni pologi in dvigi še preko bančnega računa, čekov, položnic in drugih denarnih poti, kar je že sedaj možno v večini razvitih držav sveta.

Največ kar lahko dnevno zapravimo je 100€, ko pa verificiramo račun se limit poveča do razpoložljivih sredstev.

Opozorilo: tekom nakupa se zaračuna pri plačilu s sistemom Pay Pal tudi provizija, ki zavisi od višine samega nakupa.

Zakaj kupovati na internetu?
Ker je ceneje in ponudba oziroma izbira veliko večja.

Kje najdem številko mojega PayPal računa?
PayPal ne uporablja številke računa, ampak e-poštni naslov.

Kako lahko dobim kreditno kartico, če nimam rednih prilivov (sem študent)?
Lahko dobite debetno kartico; npr. pri Abanki Visa Electron, preko moneyvookers računa, MasterCard ali Neteller MasterCard.

Kaj je debetna plačilna kartica?
Je plačilna kartica, kjer so možna plačila le do vsote razpoložljive na računu (ne morete iti v minus).

Vaše naročilo postane veljavno ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila.

Če imate vprašanje v zvezi z plačili nas povprašajte na naslovu: trgovina@moja-lekarna.com

Rok veljavnosti cen na straneh Moja lekarna d.o.o. ter ponudba

Narava poslovanja podjetja Moja lekarna d.o.o. na naslovu www.moja-lekarna.com je takšna, da se vsebine dnevno spreminjajo in ažurirajo. Enako velja tudi za ceno katerega koli izdelka, ki jo lahko brez predhodne najave spremenimo v vsakem trenutku.

Kljub vestnemu opravljanju administratorskih nalog ter stalnih posodobitev naših farmacevtov in računalničarjev, ni izključena možnost napačnega podatka o ceni ali o dobavljivosti izdelka.

V takšnih primerih podjetje Moja lekarna d.o.o. kupcu omogoči odstop od naročila oziroma mu ponudi sporazumno rešitev problema!

Pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku potrditve naročila s strani ponudnika (v trenutku prejema potrditvenega elektronskega sporočila s strani Moja lekarna d.o.o.).

Vse cene na Moja-lekarna.com vsebujejo davek na dodano vrednost. Cene artiklov veljajo le v trenutku nakupa! V kolikor izjemoma pride do sinhronizacijske napake v cenah, zadevo rešujemo individualno.

Pozor: v kolikor sodelavci spletne lekarne posumimo v nepravilne ali zavajajoče podatke naročila oziroma v morebitne škodljive namene pogodbe, o tem obvestimo stranko preko elektronskega naslova oziroma preko telefonske številke. V kolikor so podatki neustrezni, nepopolni, zavajajoče narave ali pa se samo nam zdijo sumljivi, lahko (sicer zelo redko) zahtevamo plačilo po predračunu.

V tem primeru stranki pošljemo spremenjeno naročilo (kupoprodajno pogodbo) na elektronski naslov.
V primeru različnih kuponskih ter drugih akcijskih ponudb in ugodnosti pričakujemo, da se stranka natančno drži zapisanih pravil oziroma pogojev. V kolikor stranka ne zadosti pogojem, ni upravičena do koriščenja ugodnosti, pa čeprav je to na podlagi javno objavljenih kod o akcijskih popustih mogoče. V primeru kršenja pravil ponudnik sprovede novo naročilo v imenu stranke, pri čemer se ne upošteva akcijski kupon. Prav tako se lahko ponudi plačilo po predračunu oziroma se ukine možnost plačila po povzetju. Stranko predhodno obvestimo o neipolnjenih pogojih in ji omogočimo naknadno izpolnitev zahtev za uveljavitev akcijskega kupona/popusta!

Obračunavamo tudi stroške obdelave naročil, kar je razvidno še pred oddajo samega naročila. Strošek obdelave naročila je od plačilne metode neodvisna pristojbina.

Osebni prevzem v podjetju Moja lekarna d.o.o.

Prevzem spletnega naročila v prostorih podjetja Moja lekarna d.o.o. je možen. Možni načini plačila pri tovrstnem prevzemu so: plačilo po predračunu, PayPal plačilo, plačilo s karticami. Plačilo po povzetju v prostorih lekarne ni mogoče. 

Proračunski uporabniki

Proračunski uporabniki na naši strani lahko naročajo, e-računa pa žal v sklopu spletnega naročila ne omogočamo. Proračunski uporabnik prejme račun, ki je enak navadnemu davčno potrjenemu računu, kot ga dobi vsaka stranka, ki naroči izdelke na naši spletni strani (izjem NI).

Preklic naročila

Preklic naročila je možen do 1 uro po oddanem naročilu, kasnejši preklici pa so lahko povezani z nastalimi stroški, ki se obračunajo stranki.

Izstavljanje računov podjetju Moja lekarna d.o.o.

Vsak račun mora biti opremljen s sledečimi podatki:

Naziv: Moja lekarna d.o.o.
Ulica: Grajski trg 41
Kraj: Žužemberk 

ID za DDV: SI93709277

V nasprotnem primeru je račun zavrnjen.