Pomoč uporabnikom

Pomoč pri delu s Spletno lekarno Moja-lekarna.com

Spletno prodajna aplikacija
Spletna lekarna Moja-lekarna.com temelji na precej preprosti a obenem grafično dovršeni spletni rešitvi, ki bo zagotovo v pomoč tudi vam.

Predstavljamo vam naslednje sklope pomoči:

Opozorila

 • Pri plačilu po povzetju Pošti Slovenije plačate dodatnih 1,10 € za plačilo položnice!
 • Zaloga izdelkov na spletni strani ni razvidna.
 • Zakonsko določilo o izdaji zdravil brez recepta:
  Izdana količina zdravila, za katerega ni potreben zdravniški recept in katerega izdaja ni dovoljena na podlagi samopostrežne izbire, je za enega uporabnika največ tri pakiranja z najmanjšim številom enot oziroma eno pakiranje z večjim številom enot. Če pooblaščena oseba sumi, da gre za zlorabo, lahko zavrne izdajo zdravila, za katero ni potreben zdravniški recept."
  Laično bi sledeče določilo pomenilo, da lahko v primeru zlorabe količino naročenih zdravil tudi zmanjšamo!
 • maili poslani strankam so namenjeni le stranki osebno! Kakršno koli razmnoževanje je prepovedano in kaznivo! V kolikor prejmete mail, ki ni namenjen vam, nas prosimo obvestite!

Iskanje izdelka

»» Iskanje s pomočjo iskalnika

ali

»» Iskanje z menijem

Iskanje s pomočo iskalnika

Razvili smo iskalnik, s pomočjo katega ne iščete samo konkretnega izdelka (primer Aspirin) pač pa omogoča tudi napredno iskanje izdelkov glede na:

 • simptom (primer glavobol),
 • funkcija izdelka (primer lajša bolečine - tukaj bodo razvrščeni vsi izdelki spletne lekarne, ki lajšajo bolečine nor. aspirin, lekadol idr.)
 • farmacevtsko obliko (primer krema)
 • del telesa, na katerega se izdelek nanaša ( obraz - tukaj se razvrstijo vsi izdelki iz spletne lekarne, ki so namenjeni za nego oziroma uporabo na obrazu
 • splošen termin (primer sonce - tukaj se bodo razvrstili predvsem izdelki za zaščito pred soncem).

Iskanje z menijem

Grafično iskanje s pomočjo menijev in navigacij je narejeno zelo enostavno - navigacija je za uporabo zelo preprosta in nazorna.

Pomoč pri nakupu - potek nakupa

Nakupovanje na Moja-lekarna.com je sila enostavno. Natančen potek nakupnih korakov si oglejte na sledeči povezavi: Navodila za nakupovanje

Opis tehničnih sredstev za prepoznavanje in popravo napak pred oddajo naročila

Preden kupec odda naročilo se mu odpre predogled naročila na podlagi katerega lahko preveri podatke, ki jih je izpolnil za potrebe oddaje naročila. V primeru napačnega vnosa, lahko kupec napake popravi z izborom funkcije + (Dodaj količino), - (Odštej količino) ali gumb (Odstrani iz košarice).

V kolikor kupec naročila ne želi oddati lahko stran zapre ali zapusti oddajo naročila in tako prekine oddajo in potrditev naročila. Postopek zaključka nakupa se ne zaključi na tej isti strani, ampak ima najprej kupec možnost, da preveri vse podatke in nadaljuje postopek naročila na naslednji strani.

Kupec ima možnost popraviti napačno vnešene podatke pred zaključkom nakupa. To stori s preprostim klikom na povezavo KLIK ali pa vnese nov naslov s klikom na + dodajte nov naslov ali naslov podjetja, kot to prikazuje slika:

V primeru da kljub preverjanju naročite napačen artikel ali količino, nam lahko posredujete sporočilo na elektronski naslov info@moja-lekarna.com in bomo skupaj spremenili vaše naročilo oziroma ga stornirali.

Registracija novega uporabnika

Registracija novega uporabnika je enostavna. Natančen potek registracije si oglejte na sledeči povezavi: Navodila za registracijo

Dodatne funkcionalnosti spletne lekarne

Spletna stran nudi številne funkcionalnosti:

 • hitro (ekspresno) iskanje izdelkov
 • enostavna navigacija (glavni meniji)
 • hiter potek korakov naročila
 • modul akcije
 • ...

Video predstavitve iskanja, registracije in nakupovanja

V pripravi.

Navedbe in opisi izdelkov na spletni strani

Za vse tekste, opise, specifikacije in spremembe opisov izdelkov na strani www.moja-lekarna.com skrbimo in se jih trudimo posodabljati, ko do sprememb pride. V kolikor pride do določenih nepravilnosti, kar vsekakor dopuščamo in je ponavadi posledica neažurnega sporočanja posodobljenih informacij zastopnika (torej osebe, ki je te spremembe dolžna pravočasno sporočiti), rešujemo individualno.