Pripomočki in naprave

Produkti

Overall zaščitne nogavice proti klopom/insektom, 1 par

Overall zaščitne nogavice proti klopom so proizvedena iz patentiranih vlaken, ki so narejena na podlagi Nemškega znanja.
Od 19,00 €

Medex Green Coffee Blend Slim & Fit kavni napitek, 10 vrečk po 6 g

Medex Green Coffee Blend Slim & Fit je kavni napitek z zeleno kavo, rožičevcem in kromom.
8,49 €

Compeed Sport športni obliži za žulje, 5 obližev

Compeed Sport obliži so medicinski pripomoček primeren za večje mehurje na petah in podplatih stopal.
7,03 €

Sentina kakovostne rokavice - velikost L, 100 rokavic

Sentina kakovostne rokavice so rokavice, narejene iz kakovostnega materiala, narejene iz kopolimernega filma. Izredno prijetne in učinkovite pri zaščiti vaših rok.
12,99 €

Abena zaščitni predpasnik, 50 predpasnikov

Abena zaščitni predpasnik - inovativen izdelek za nekratno uporabo.
10,31 €

Rossmax SB210 pulzni oksimeter

Rossmax SB210 pulzni oksimeter je inovativni pulzni oksimeter z nameščanjem na prst. Je inovativen medicinski pripomoček, ki poleg oksigenacije krvi aznava in preverja tudi stanje arterij.
115,78 €

Silky Touch nadomestni valjčki, 2 valjčka

Silky Touch nadomestni valjčki - je dvojno pakiranje nadomestnih valjčkov za uporabo v kombinaciji z aparatom Silky Touch.
Od 5,99 €

Naildoc RAPID pisalo proti glivicam na nohtih, 4 mL

Naildoc RAPID pisalo proti glivicam na nohtih je široko uporaben medicinski pripomoček, namenjen za nego in zaščito nohtov pred napadom glivic.
14,48 €

Equa Mismatch Lava steklenička, 750 mL

Equa Mismatch Lava steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
21,10 €

Equa Mismatch Bloom steklenička, 750 mL

Equa Mismatch Bloom steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
22,00 €

Equa Mismatch Bronze steklenička, 750 mL

Equa Mismatch Bronze steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
21,80 €

Equa Mismatch Sienna steklenička, 750 mL

Equa Mismatch Sienna steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
23,80 €

Equa 217 ČRNA steklenička, 750 mL

Equa 217 ČRNA steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
19,90 €

Equa ALJA HORVAT X steklenička, 750 mL

Equa ALJA HORVAT X steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
20,00 €

Equa MISMATCH BEIGE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH BEIGE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
24,00 €

Equa MISMATCH PLAYA steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH PLAYA steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
23,80 €

Equa MISMATCH STONE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH STONE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
23,88 €

Equa MISMATCH GRAPHITE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH GRAPHITE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
24,00 €

Equa MISMATCH GINKGO steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH GINKGO steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
21,80 €

Equa MISMATCH COOKIE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH COOKIE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
21,80 €

Equa MISMATCH GOLD steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH GOLD steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
21,88 €

Equa MISMATCH SAND SKY steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH SAND SKY steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
21,80 €

Equa MISMATCH PINK BREEZE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH PINK BREEZE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
23,90 €

Equa MISMATCH SILVER steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH SILVER steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
22,00 €

Equa MISMATCH CHOCOLATE NIGHT steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH CHOCOLATE NIGHT steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
21,90 €

Equa MISMATCH ESSENCE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH ESSENCE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
23,90 €

Equa MISMATCH HEAVENS steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH HEAVENS steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
23,80 €

Equa MISMATCH WHITE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH WHITE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
19,95 €

Equa MISMATCH BLUEBERRY PIE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH BLUEBERRY PIE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
6,08 €

DermaluxeBrow profesionalna pinceta za natančno oblikovane in definirane obrvi

Z nepogrešljivim pripomočkom kot je profesionalna pinceta boste vaše obrvi uredili izredno natančno. Tanki konici, ki sta natančno oblikovani, bosta olajšali oprijem dlačic.
9,50 €
Filtriraj po atributih