Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform Skin mass masažni aparat za odpravo celulita in za limfno drenažo

Lanaform Skin mass masažni aparat za odpravo celulita je nepogrešljiv pripomoček, primeren za oblikovanje postave, morebitno odpravljanje celulitasto pomarančaste kože ter redno odstranjevanje maščobnih oblog na predelu trebuha - pripomoček bo tako postal vaš najboljši prijatelj.
68,24 €

Leopard termoaktivna masažna krema, 100 mL

Poskrbite za udobje kože in telesa pred in po športni aktivnosti s pomočjo inovativnega izdelka Leopard termoaktivna masažna krema znamke Natura House. Leopard termoaktivna masažna krema vsebuje naravna eterična olja, ki imajo številne pozitivne lastnosti. Formulacija izdelka zagotavlja prijetno nanašanje in hitro vpijanje ter preprečuje ostanek motečega filma na povrhnjici kože.
14,90 €

Lanaform Visage+ naprava za nego obraza, 1 pripomoček

Lanaform Visage+ naprava za nego obraza je masažni pripomoček. Izvaja posebno vakumsko masažo. Odličen dodatek za anti age nego. Poskrbi za mladostno in napeto kožo.
21,58 €

Medisana HM 630 masažni aparat za celotno telo, 1 aparat

Z ročnim masažnim aparatom HM 630 lahko razvajate svoje telo s pomočjo poživljajoče vibracijske in valjčne masaže. Prijetna vibracijska masaža z izdelkom Medisana masažni aparat za celotno telo HM 630 spodbuja prekrvavitev in zagotavlja uporabo treh stopenj intenzivnosti. Z redno vibracijsko masažo se boste izognili neprijetnemu občutku napetosti in si nudili udobno oskrbo telesa, brez da bi zapustili dom. Masažni aparat za celotno telo HM 630 je inovativen in visokokakovosten izdelek priznane blagovne znamke Medisana.
54,99 €

Lanaform elektrode za Stim Mass, 4 elektrode

Lanaform elektrode za Stim Mass so nadomestni del. V paketu so kar 4 elektrode. Kompatibilne so z elektrostimulatorjem Stim Mass Lanaform.
8,50 €

Lanaform Shiatsu Massager masažna blazina, 1 masažer

Lanaform Shiatsu Massager masažna blazina je poseben masažni pripomoček. Brez težav namreč posnema shiatsu masažo. Odličen način za sprostitev in masažo, ko nimate časa za obisk maserja. Deluje s štirimi vrtljivimi glavami.
131,09 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
13,42 €

Lanaform Shiatsu Comfort 2v1 masažna blazina

Lanaform Shiatsu Comfort 2v1 je masažna in grelna blazina, ki je namenjena sproščanju napetih mišic s krožnim gnetenjem.
90,00 €

Lanaform Circulation Mat elektro-stimulacijska blazina za stopala, 1 blazina

Lanaform Circulation Mat elektro-stimulacijska blazina za stopala poskrbi za sproščanje stopal. Odlično za vse z otečenimi nogami. Deluje s posebno elektro stimulacijo. Za vsakodnevno masažo.
56,99 €

Lanaform Delight Mattress masažna blazina, 1 blazina

Lanaform Delight Mattress masažna blazina je kakovostna vzmetnica. Namenjena je vibracijski, shiatsu in akupresurni masaži. Masira vas lahko na petih področjih. Dodana je še funkcija ogrevanja.
120,35 €

Lanaform Heat & Fold Spa ogrevana masažna kad za stopala, 1 kad

Lanaform Heat & Fold Spa ogrevana masažna kad za stopala je odličen način za sproščanje in uživanje. En pripomoček, ki omogoča tako masažo kot lepotno nego. Kad je zložljiva in izredno praktična za uporabo.
45,30 €

Lanaform Massage Mattress masažna blazina, 1 blazina

Massage Mattress masažna blazina deluje z vibracijami. Hkrati ima dodano tudi možnost ogrevanja. Možne so prilagoditve delovanja. Odlična je za sproščanje.
103,00 €

Lanaform Body Tapping masažna naprava, 1 masažer

Lanaform Body Tapping masažna naprava je odlična za masaže različnih predelov telesa. Na voljo so kar tri masažne glave. Način masaže lahko prilagodite svojim potrebam in željam.
35,20 €

Lanaform Foot Spa masažna kad za noge, 1 kad

Lanaform Foot Spa masažna kad za noge združuje prijetno kopel z vibracijsko masažo. Odličen način za vaša stopala, da se sprostijo. Deluje z refleksologijo ter talasoterapijo. Ugodno vpliva na refleksne cone.
49,99 €

Lanaform Medi Stim elektro-stimulator, 1 naprava

Lanaform Medi Stim elektro-stimulator je odlična naprava za masažo. Ugodno vpliva na mišice v telesu. Združuje dva načina delovanja TENS in EMS. Deluje s štirimi lepljivimi elektrodami in dvema neodvisnima kanaloma.
49,93 €

Lanaform Relaxation masažna krtača za kopanje, 1 krtača

Lanaform Relaxation masažna krtača za kopanje je vsestransko uporabna naprava. Primerna je za različne vrste masaže. Ima tri masažne nastavke. Uporabite lahko za mokro ali suho masažo.
16,90 €

Lanaform Stim Mass elektro-stimulator, 1 naprava

Lanaform Stim Mass elektro-stimulator je pripomoček za masažo. Omogoča različne načine uporabe. Deluje z dvema kanaloma in elektrodami. Z elektrostimulacijo nudi celovito masažo.
29,10 €

Lanaform Cell Roller masažna naprava za odpravo celulita, 1 naprava

Lanaform Cell Roller masažna naprava za odpravo celulita je posebno učinkovit pripomoček. Olajša vam skrb za vaše telo in izgled kože. Primerno za stegna, zadnjico in trebuh.
50,70 €

Krauterhof masažer za lasišče

Krauterhof masažer za lasišče na preprost način z masažo učinkovito sprošča lasišče, celotno glavo in tudi telo.
6,15 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: masaža orsplošna odpornost