Pripomočki in naprave

Produkti

NATUR 6 prehransko dopolnilo za zmogljivost, 40 kapsul

NATUR 6 prehransko dopolnilo za zmogljivost je kvaliteten izdelek priznane italijanske znamke Natur House. Vsebuje naravne izvlečke gvarane, sabljastega triplata, ginsenga in propolisa, ki imajo različne pozitivne lastnosti na telo. S prehranskim dopolnilom Natur House Natur6 bomo v telo vnesli naravno obogatene rastlinske izvlečke in prav tako tudi beta-karoten. Zaupajte naravi in posežite po visokokakovostnem in inovativnem izdelku s skrbno snovano formulacijo.
15,90 €

Lanaform Micro Dermabrasion naprava za diamantni piling, 1 pripomoček

Lanaform Micro Dermabrasion naprava za diamantni piling je namenjena negi obraza. Deluje s pomočjo tehnike mikrodermabrazije. Hkrati deluje kot piling. S tremi safirnimi glavami.
92,63 €

Lanaform Mini Dermabrasion naprava za diamantni piling, 1 pripomoček

Lanaform Mini Dermabrasion naprava za diamantni piling je odličen pripomoček za nego kože. Deluje s posebno tehniko mikrodermabrazije. Poseben piling učinek pripomore k videzu kože. Naprava je prenosna.
90,73 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Lanaform PDS-200 C pametna tehtnica, 1 kos

PDS-200 C pametna tehtnica vam lahko s svojimi številnimi funkcijami pomaga shujšati, se okrepiti ali spremljati svojo fizično kondicij. Hitra povezljivost med tehtnico in vašim pametnim telefonom, preko Bluetooth-a ter namenske aplikacije Lanaform Connect, omogoča takojšnje spremljanje meritev, ki jih lahko shranite in analizirate. PDS-200 C pametna tehtnica poleg prikaza vaše teže omogoča tudi 17 različnih telesnih meritev, ki vam bodo pomagale pri boljšem razumevanju vašega telesa. Poleg tega vam bo pametna tehtnica pokazala informacije o bistvenih parametrih vašega telesa.
45,98 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: mentalna sposobnost orpiling kože orsplošna odpornost