Pripomočki in naprave

Produkti

Dexcom G7 CGM majhen nosljiv senzor glukoze, 1 senzor

Dexcom G7 CGM vam daje svobodo, da sladkorno bolezen nadzirate brez vbadanja prstnih blazinic ali umerjanja. Že z enim samim vpogledom v prikazovalnik pametne naprave lahko vidite, kam in kako hitro se giblje raven glukoze, da lahko ustrezno ukrepate. Dexcom G7 CGM klinično dokazano zniža vrednost HbA1c in zmanjša možnost za nastanek hipoglikemije. Vstavljanje tankega nemotečega in vodoodpornega senzorja je popolnoma enostavno. Odobreno za otroke že od starosti dveh let naprej.
45,26 €

Dexcom G7 sprejemnik, 1 sprejemnik

Dexcom G7 sprejemnik je namenjen za neprekinjeno sprejemanje podatkov meritev glukoze v medceličnini iz Dexcom G6 oddajnika, ko pacient nima na razpolago pametnega telefona z aplikacijo. Novi sistem Dexcom G7 ponuja najhitrejše segrevanje senzorja na trgu brez vbodov v prst† ali skeniranja. Dexcom G7 sprejemnik temelji na zaupanja vrednem delovanju sistema Dexcom CGM, ki klinično dokazano znižuje A1C, zmanjšuje hiper- in hipoglikemijo ter podaljšuje čas uravnotežene ravni glukoze v krvi.
627,00 €

Sibionics GS1 sistem za neprekinjeno spremljanje glukoze, 1 aparat

S pomočjo Sibionics GS1 sistema za neprekinjeno spremljanje glukoze lahko ohranite nadzor nad krvnim sladkorjem kadar koli in kjer koli. Robustna Bluetooth povezava GS1 CGM zagotavlja neprekinjen pretok podatkov, ki zagotavlja posodobitve vsakih 5 minut – skupaj 288-krat na dan. Med aktivnostmi, povezanimi z vodo, sistema ni treba odstraniti. Sibionics GS1 sistem je zasnovan tako, da je nevsiljiv in eleganten, tako da ga lahko samozavestno in udobno nosite v katerem koli okolju.
63,51 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

OneTouch Verio Flex merilnik glukoze v krvi, 1 set

OneTouch Verio merilnik glukoze v krvi je inovativni merilnik ravni glukoze, primeren za ljudi, k potrebujejo izredno enostaven in preprost merilnik za redno merjenje ravni glukoze v krvi.
8,49 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: meritev glukoze orproti alergiji orsplošna odpornost