Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter, 1 naprava

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter je prenosni merilnik. Izmeri vam nasičenost krvi s kisikom. Ima tudi funkcijo za merjenje srčnega utripa in indeksa perfuzije. S priloženo torbico za shranjevanje.
29,44 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €

Microlife OXY 300 pulzni oksimeter, 1 kos

S pomočjo Microlife pulznega oksimetra OXY 300 spremljajte nasičenost kisika v krvi ter vaš srčni utrip na popolnoma enostaven način.
64,46 €

Wellion pulzni oksimeter, 1 naprava

Wellion pulzni oksimeter je nujen pripomoček, če želite spremljati nasičenost kisika v krvi. Hkrati omogoča spremljanje tudi srčnega utripa. Z OLED zaslonom. Primeren za odrasle in otroke.
42,82 €

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter, 1 naprava

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter je prenosna naprava, ki izmeri nasičenost krvi s kisikom. Hkrati izmeri tudi srčni utrip in indeks perfuzije. Enostavna uporaba in zanesljivi rezultati merjenja.
39,90 €

Gima pulzni oksimeter za domačo uporabo, 1 naprava

Gima pulzni oksimeter za domačo uporabo je prenosen pripomoček, ki v nekaj trenutkih izmeri nasičenost krvi s kisikom.
36,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: meritev nasičenosti s kisikom orproti alergiji orsplošna odpornost