Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform Electronic scale XL osebna tehtnica

Lanaform Electronic scale XL osebna tehtnica je tehtnica prijetnega dizajna ter različnih barv, na voljo za domačo uporabo ter primerna kot prijeten okraz v vašem domu.
Od 27,30 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €

Lanaform PDS-200 C pametna tehtnica, 1 kos

PDS-200 C pametna tehtnica vam lahko s svojimi številnimi funkcijami pomaga shujšati, se okrepiti ali spremljati svojo fizično kondicij. Hitra povezljivost med tehtnico in vašim pametnim telefonom, preko Bluetooth-a ter namenske aplikacije Lanaform Connect, omogoča takojšnje spremljanje meritev, ki jih lahko shranite in analizirate. PDS-200 C pametna tehtnica poleg prikaza vaše teže omogoča tudi 17 različnih telesnih meritev, ki vam bodo pomagale pri boljšem razumevanju vašega telesa. Poleg tega vam bo pametna tehtnica pokazala informacije o bistvenih parametrih vašega telesa.
45,98 €

Ecomed BS-70E tehtnica za analizo telesa, 1 kos

Ecomed BS-70E tehtnica za analizo telesa nudi sodobno funkcijo analize telesa. Ecomed BS-70E tehtnica za analizo telesa meri tako težo, kot tudi telesno maščobo, telesno vodo in mišično maso. Sodoben dizajn z belo matirano stekleno površino in visokokakovostnimi elektrodami iz nerjavečega jekla zagotavljajo lep izgled v vaši kopalnici, velik LCD zaslon pa zagotavlja optimalno berljivost. Preklapljate lahko med KG, LB in ST. Ecomed BS-70E tehtnica za analizo telesa omogoča 10 pomnilniških mest.
30,95 €

Ecomed PS-72E osebna tehtnica, 1 kos

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji izdelka Ecomed PS-72E osebna tehtnica, imate vedno nadzor nad svojo telesno težo. Ecomed PS-72E osebna tehtnica natančno določi težo. Ecomed PS-72E osebna tehtnica se vklopi, ko stojite na pohodni površini iz varnostnega stekla in se samodejno izklopi po desetih sekundah, ko ni več v uporabi. Set Ecomed PS-72E osebna tehtnica vključuje baterije in navodila za uporabo. Po tehtnici hodite samo bosi in pazite, da se dotaknete vseh štirih elektrod. Priporočljiva so trda in ravna tla, sicer bo točnost merjenja slabša.
22,95 €

Medisana BS 444 Connect tehtnica za analizo telesa, 1 kos

Medisana BS 444 Connect tehtnica za analizo telesa z visoko občutljivimi elektrodami iz nerjavečega jekla zazna natančno telesno maščobo, telesno vodo in mišično maso. Medsebojno delovanje vseh teh vrednot je ključni element pri doseganju ciljev glede teže na zdrav način skupaj z učinkovitimi fitnes programi. Velik LCD zaslon je lahko berljiv tudi v slabih svetlobnih pogojih. BS 444 Connect zagotavlja meritve za do osem uporabnikov, ki jih lahko prav tako prenaša prek Bluetooth v aplikacijo VitaDock+ v napravah iOS in Android ter nato v VitaDock Online.
68,95 €

Medisana BS 450 Connect tehtnica za analizo telesa, 1 kos

Medisana BS 450 Connect tehtnica za analizo telesa meri telesno težo, telesno maščobo, telesno vodo, mišično maso in težo kosti, izračuna vrednosti BMI in ima vgrajeno orodje za analizo potreb po kalorijah (BMR).Nevidni zaslon: Medisana BS 450 Connect tehtnica za analizo telesa je opremljena z nevidnim LED zaslonom, ki postane viden šele, ko stopite na tehtnico. Preklapljate lahko med merskimi enotami kg, lb in st. Tehtnica samodejno prepozna do 8 uporabnikov. Aplikacija VitaDock+ omogoča dolgoročno spremljanje telesne meritve.
89,95 €

Medisana BS 552 Connect tehtnica za analizo telesa, 1 kos

Medisana BS 552 Connect tehtnica za analizo telesa je izdelana iz pravega bambusa. Ta površina iz bambusa zagotavlja prijeten občutek pod nogami. Medisana BS 552 Connect tehtnica za analizo telesa poleg teže meri tudi telesno maščobo in vodo ter delež mišične in kostne mase. Izračunana sta tudi BMI in kalorična potreba (BMR). Omogoča Bluetooth prenos podatkov v aplikacijo VitaDock+ za iOS in Android ter v VitaDock Online. Analiza telesa ni uporabna za osebe z medicinskimi vsadki (npr. srčni spodbujevalnik).
66,99 €

Medisana BS 600 Connect WiFi tehtnica za analizo telesa, 1 kos

Medisana BS 600 Connect WiFi tehtnica za analizo telesa samodejno beleži srčni utrip ob vsaki meritvi teže in med drugim z visokokakovostnimi in nevidnimi elektrodami ITO določi vrednosti BMI in BMR. Po meritvi lahko izmerjene vrednosti priročno prenesete v aplikacijo VitaDock+ prek Wifi ali Bluetooth. Velik, lahko berljiv LCD zaslon z belimi svetlečimi številkami omogoča visoko berljivost tudi ob slabih svetlobnih pogojih. VitaDock+ zagotavlja avtomatsko neprekinjeno sinhronizacijo novih izmerjenih vrednosti.
114,95 €

Medisana BS 650 Connect WiFi tehtnica za analizo telesa, 1 kos

Medisana BS 650 Connect WiFi tehtnica za analizo telesa samodejno beleži srčni utrip ob vsaki meritvi teže in med drugim z visokokakovostnimi in nevidnimi elektrodami ITO določi vrednosti BMI in BMR. Po meritvi lahko izmerjene vrednosti priročno prenesete v aplikacijo VitaDock+ prek Wifi ali Bluetooth. Velik, lahko berljiv LCD zaslon z belimi svetlečimi številkami omogoča visoko berljivost tudi ob slabih svetlobnih pogojih. VitaDock+ zagotavlja avtomatsko neprekinjeno sinhronizacijo novih izmerjenih vrednosti.
130,20 €

Medisana PS 100 osebna mehanska tehtnica, 1 kos

Medisana PS 100 osebna mehanska tehtnica s svojim retro dizajnom omogoča enostavno ter natančno merjenje in za delovanje ne potrebuje baterij. Medisana PS 100 osebna mehanska tehtnica meri do 150 kilogramov, teža pa je prikazana v korakih po 500 gramov. Trdno kovinsko ohišje tehtnice PS 100 zaokroža nedrseča površina, tako da lahko ves čas mirno stojite. Trendovski retro dizajn ter velika analogna, v celoti vidna lestvica. Na tehtnico stopajte samo bosi. Tehtajte le na ravnih in trdih tleh. Prvi rezultati se lahko razlikujejo, ker se mora tehtnica sama umeriti.
69,95 €

Medisana PS 400 osebna tehtnica, 1 kos

Medisana PS 400 osebna tehtnica se vklopi, ko stojite na tekalni površini iz 6 milimetrov debelega varnostnega stekla. Vgrajen samodejni izklop zagotavlja, da se osebna tehtnica po uporabi samodejno izklopi za varčevanje z energijo. Medisana PS 400 osebna tehtnica omogoča preklapljanje med KG, LB ali ST. Poleg tega je naprava opremljena z indikatorjem preobremenitve in indikatorjem menjave baterije. 4 vgrajeni visoko natančni senzorji DMS zagotavljajo visoko natančno merjenje teže. Velik LCD zaslon omogoča enostavno branje rezultatov.
34,95 €

Medisana PS 425 osebna tehtnica, 1 kos

Medisana PS 425 osebna tehtnica je odlična pomoč v vsakdanjem življenju, predvsem starejšim, slabovidnim in slepim. Poleg lahko berljivega LCD zaslona, Medisana PS 425 osebna tehtnica ponuja glasovni izhod v štirih jezikih: nemškem, angleškem, francoskem in španskem. Zagotavlja glasne in jasne informacije o izmerjeni telesni teži – zahvaljujoč štirim visokonatančnim senzorjem merilnika napetosti pa je izjemno natančna in zanesljiva. Medisana PS 425 osebna tehtnica nosi ploščo iz 6 mm varnostnega stekla z zaobljenimi robovi za varno ter brekskrbno uporabo.
49,95 €

Medisana PS 440 osebna tehtnica, 1 kos

Spremljajte svojo pot do ciljne teže s pomočjo izdelka Medisana PS 440 osebna tehtnica. Ta osebna tehtnica omogoča natančne meritve teže do 180 kg, ohišje tehtnice pa je izdelano iz pravega bambusa. Medisana PS 440 osebna tehtnica ima neviden LED zaslon, ki postane viden samo med tehtanjem. Medisana PS 440 osebna tehtnica se samodejno vklopi, ko stopite na površino. Preklapljate lahko med merskimi enotami kg, lb in st. Poleg tega je tehtnica opremljena z indikatorjem preobremenitve in indikatorjem menjave baterije.
57,95 €

Medisana PS 470 XL osebna tehtnica, 1 kos

Medisana PS 470 XL osebna tehtnica je kopalniška tehtnica, ki je enostavna za uporabo. Medisana PS 470 XL osebna tehtnica je izdelana iz belega varnostnega stekla in ima velik XL zaslon za lažjo ter enostavnejšo berljivost. Medisana PS 470 XL osebna tehtnica je primerna za tehtanje do 250 kg. Zahvaljujoč svoji tehnologiji step-on, se tehtnica samodejno vklopi, ko stojite na njej. Štirje visoko natančni senzorji merilnika napetosti omogočajo natančne rezultate. Energijsko varčna funkcija samodejnega izklopa.
57,95 €

Medisana PSD osebna mehanska tehtnica, 1 kos

Medisana PSD osebna mehanska tehtnica s svojim retro dizajnom omogoča enostavno ter natančno merjenje in za delovanje ne potrebuje baterij. Medisana PSD osebna mehanska tehtnica meri do 150 kilogramov, teža pa je prikazana v korakih po 500 gramov. Trdno kovinsko ohišje tehtnice PSD zaokroža nedrseča površina, tako da lahko ves čas mirno stojite. Trendovski retro dizajn ter velika analogna, v celoti vidna lestvica. Na tehtnico stopajte samo bosi. Tehtajte le na ravnih in trdih tleh. Prvi rezultati se lahko razlikujejo, ker se mora tehtnica sama umeriti.
58,30 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: merjenje teže orproti alergiji orsplošna odpornost