Pripomočki in naprave

Produkti

Dr. Hauschka svinčnik za nego nohtov, 3 mL

Dr. Hauschka svinčnik za nego nohtov in obnohtne kožice ohranja nohte vedno v najboljšem možnem stanju s praktičnim, kompaktnim in higienskim apliaktorjem. Ne glede na to, ali ste doma ali zunaj, lahko vaši nohti izkoristijo tretma mini manikure ali pedikure, kadar koli imate nekaj prostih trenutkov. Dr.Hauschka svinčnik za nego nohtov ščiti nohtno posteljico in krepi strukturo nohta. Primeren je tako za nohte na rokah, kot tudi na stopalih. Neemovo olje v izdelku pomaga pri preprečevanju cepljenja in lomljenja nohtov.
15,33 €

Trind Nail Repair Natural močna obnovitvena nega za nohte, 9 mL

Trind močna obnovitvena nega za nohte je izjemno krepilni kozmetični izdelek v nevtralni barvi, s sijočim zaključkom, za nego nohtov, ki so krhki ali se cepijo. Aktivna sestavina izdelka Trind močna obnovitvena nega za nohte krepi keratinske vezi znotraj nohta. Ob vsakodnevni uporabi v razdobju 2 tednov bodo vaši nohti veliko močnejši in lepši. Trind močna obnovitvena nega za nohte krepi nohte s tem, da tesno poveže beljakovinske molekule nohta med seboj ter ne vpliva na naravno ravnovesje vlage v nohtih.
14,37 €

Medisana MP 810 aparat za manikuro in pedikuro, 1 kos

Medisana MP 810 aparat za manikuro in pedikuro poskrbi za urejene nohte na nogah in rokah, iz udobja doma. Urejeni nohti poskrbijo za dobro počutje v kateri koli starosti. Naravno urejeni nohti na rokah in nogah so zagotovo v trendu, ne le pri ženskah, temveč tudi pri moških. Medisana MP 810 aparat za manikuro in pedikuro s petimi visokokakovostnimi nastavki nežno in temeljito neguje nohte ter obnohtno kožico. Ne samo, da takoj izpopolni vaš videz, ampak tudi zaščiti pred prihodnjo razbarvanjem, deformacijo in lomljivimi nohti.
26,95 €

Medisana MP 815 aparat za manikuro in pedikuro, 1 kos

Medisana MP 815 aparat za manikuro in pedikuro nudi zanesljivo nego nohtov na rokah in nogah. Medisana MP 815 aparat za manikuro in pedikuro je opremljena s skupno sedmimi visokokakovostnimi nastavki za individualne potrebe po negi. Integrirano levo in desno vrtenje ter dve različni stopnji hitrosti naredijo nego enostavno in nezapleteno. Na ta način lahko tako profesionalci, kot tudi neizkušene osebe, brez truda poskrbijo za svoje nohte in dosežejo popoln lepotni rezultat.
40,95 €

Medisana MP 840 aparat za manikuro in pedikuro, 1 kos

Medisana MP 840 aparat za manikuro in pedikuro nudi celovito nego nohtov na rokah in nogah. Primeren je tako za ženske, kot tudi za moške. Naše roke so pogosto v središču pozornosti. Zato bi morali njihovi negi posvetiti ustrezno pozornost. Medisana MP 840 aparat za manikuro in pedikuro vključuje sedem nastavkov, vsak visokokakovosten nastavek pa je namenjen reševanju specifične težave na rokah in nogah in je zato posebej učinkovit ter varen za uporabo. Zaradi samodejne zaustavitve ob previsokem pritisku je primeren tudi za diabetike.
74,99 €

Lanaform My Nails komplet za manikiro in pedikuro, 1 set

Lanaform My Nails komplet za manikiro in pedikuro je odličen pripomoček za urejanje nohtov. Z dodanimi nastavki boste enostavno oblikovali nohte. Primerno za roke in stopala. Naprava ima vgrajeno LED lučko.
20,65 €

Lanaform Nail Dryer UV sušilnik za nohte, 1 naprava

Lanaform Nail Dryer UV sušilnik za nohte omogoča hitro sušenje laka. Primeren za roke in tudi stopala. Enostavna uporaba in preprosto čiščenje.
23,99 €

Lanaform Nails Care set za manikuro in pedikuro, 1 komplet

Lanaform Nails Care set za manikuro in pedikuro je prenosen pripomoček za nego rok in stopal. Dodanih je kar osem različnih nastavkov. Napravo lahko uporabite za oblikovanje nohtov ter odstranjevanje trde kože. Hitrost delovanja je prilagodljiva.
37,03 €

Lanaform Perfect Nail pripomoček za pedikuro in manikuro, 1 naprava

Lanaform Perfect Nail pripomoček za pedikuro in manikuro je odlična naprava za urejanje nohtov. Dodanih veliko nastavkov za oblikovanje nohtov. Hitrost delovanja lahko prilagodite.
61,90 €

Lanaform Pretty Nails UV sušilnik za nohte, 1 naprava

Lanaform Pretty Nails UV sušilnik za nohte poskrbi za hitro manikiro. Brez težav osuši vaš lak na nohtih. Deluje v treh različnih funkcijah. Omogočen izbor med tremi različnimi časovnimi omejitvami delovanja.
45,50 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: nega nohtov orproti alergiji orsplošna odpornost