Pripomočki in naprave

Produkti

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah.
Od 16,00 €

Lanaform My Nails komplet za manikiro in pedikuro, 1 set

Lanaform My Nails komplet za manikiro in pedikuro je odličen pripomoček za urejanje nohtov. Z dodanimi nastavki boste enostavno oblikovali nohte. Primerno za roke in stopala. Naprava ima vgrajeno LED lučko.
13,99 €

Lanaform Nail Dryer UV sušilnik za nohte, 1 naprava

Lanaform Nail Dryer UV sušilnik za nohte omogoča hitro sušenje laka. Primeren za roke in tudi stopala. Enostavna uporaba in preprosto čiščenje.
23,99 €

Lanaform Nails Care set za manikuro in pedikuro, 1 komplet

Lanaform Nails Care set za manikuro in pedikuro je prenosen pripomoček za nego rok in stopal. Dodanih je kar osem različnih nastavkov. Napravo lahko uporabite za oblikovanje nohtov ter odstranjevanje trde kože. Hitrost delovanja je prilagodljiva.
24,90 €

Lanaform Perfect Nail pripomoček za pedikuro in manikuro, 1 naprava

Lanaform Perfect Nail pripomoček za pedikuro in manikuro je odlična naprava za urejanje nohtov. Dodanih veliko nastavkov za oblikovanje nohtov. Hitrost delovanja lahko prilagodite.
61,90 €

Lanaform Pretty Nails UV sušilnik za nohte, 1 naprava

Lanaform Pretty Nails UV sušilnik za nohte poskrbi za hitro manikiro. Brez težav osuši vaš lak na nohtih. Deluje v treh različnih funkcijah. Omogočen izbor med tremi različnimi časovnimi omejitvami delovanja.
45,50 €

Lanaform Tactile Manicure pripomoček za pedikuro in manikuro, 1 naprava

Lanaform Tactile Manicure pripomoček za pedikuro in manikuro je vsestransko uporabna naprava za urejanje nohtov. V setu je kar 7 zamenljivih nastavkov. Urejanje nohtov bo popolnoma enostavno. Z dodatno LED lučko je uporaba še preprostejša.
36,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: nega nohtov orproti neprijetnemu vonju