Pripomočki in naprave

Produkti

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah.
Od 16,00 €

Lanaform 2v1 Mirror kozmetično ogledalo, 1 ogledalo

Lanaform 2v1 Mirror kozmetično ogledalo je priročno ogledalo, ki je primerno za različne površine. Dodano ima LED osvetlitev. Omogoča vam petkratno povečavo. Polni se preko USB kabla.
45,99 €

Lanaform Led Mirror x 10 kozmetično ogledalo, 1 ogledalo

Lanaform Led Mirror x 10 kozmetično ogledalo je nepogrešljiv pripomoček za vašo kopalnico. Dvostransko ogledalo, ki je opremljeno z LED lučjo. Z enkratnim in desetkratnim povečevalnim faktorjem.
18,93 €

Lanaform Oh Mirror kozmetično ogledalo, 1 zrcalo

Lanaform Oh Mirror kozmetično ogledalo je nepogrešljiv pripomoček. Ima dva zrcala. Omogoča dve različni povečavi. Za boljšo vidljivost pa poskrbi LED razsvetljava.
20,79 €

Lanaform Stand Mirror X10 kozmetično ogledalo, 1 ogledalo

Lanaform Stand Mirror X10 kozmetično ogledalo je dvostransko ogledalo. Opremljeno je z LED lučjo. Izredno stabilen, saj je na podstavku. Ogledali imata dve različni povečavi.
32,09 €

Lanaform Visage+ naprava za nego obraza, 1 pripomoček

Lanaform Visage+ naprava za nego obraza je masažni pripomoček. Izvaja posebno vakumsko masažo. Odličen dodatek za anti age nego. Poskrbi za mladostno in napeto kožo.
21,58 €

Lanaform Wall Mirror X10 kozmetično ogledalo, 1 ogledalo

Lanaform Wall Mirror X10 kozmetično ogledalo je stensko ogledalo. Namesti se brez težav. Omogoča 10 kratno povečavo. Dodana je tudi LED lučka.
55,01 €

Lanaform Luxury Facial Steamer obrazna savna, 1 naprava

Lanaform Luxury Facial Steamer obrazna savna je posebna naprava, ki deluje z vročo paro ali hladno meglico. Primerno kot dopolnitev obrazne nege. Odlično za različne tipe kože.
121,70 €

Lanaform PureSkin naprava za čiščenje, masažo in pomlajevanje obraza, 1 pripomoček

Lanaform PureSkin je naprava, ki je primerna za čiščenje, masažo in pomlajevanje obraza. Naprava deluje z najnovejšimi tehnikami nege obraza. Prednost naprave je galvanski tok.
121,60 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: nega obraza orproti neprijetnemu vonju