Pripomočki in naprave

Produkti

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah.
Od 16,00 €

Abena biološki odstranjevalec vonjav, 750 mL

Abena biološki odstranjevalec vonjav se uporablja za odstranjevanje neprijetnega vonja v kopalnici, neprijetnega vonja preprog in tekstila ter pohištvenega tekstila. Abena biološki odstranjevalec vonjav pretvori organske materiale (urin, izbljuvke, ostanke hrane itd.) v vodo in ogljikov dioksid, posledično je vir slabega vonja odpravljen. Abena biološki odstranjevalec vonjav uporablja biološke procese za razgradnjo vonjav, namesto kemikalij, za to je še posebej priljubljen v domu, kjer so otroci in živali.
10,20 €

CoaguChek INRange System za vse z varfarinsko terapijo

CoaguChek XS KIT sistem je sistem za natančno in točno merjenje INR vrednosti in je odločilna za natančno odmerjanje prvilnega odmerka varfarina oziroma zdravila Marevan.
995,86 €

Nitrilne rokavice, 100 rokavic

Nitrilne rokavice za enkratno uporabo v velikem pakiranju, so namenjene zaščiti vaših rok. Brez pudra in ne-sterilne. V turkizni barvi.
Od 16,90 €

Vidermina CLX Attiva intimna čistilna raztopina, 300 mL

Vidermina clx-attiva intimna čistilna raztopina je namenjena vsakdanji intimni higieni, tako za ženske, kot tudi za moške. Uporaba izdelka Vidermina clx-attiva intimna čistilna raztopina je še posebej priporočljiva v času poletja (visoke temperature in znojenje), ob obisku bazenov, telovadnic, savn, ob redni telesni aktivnosti, v času nosečnosti, in ponavljajočih vnetjih ter razdraženosti sluznice intimnega predela. Kombinacija aktivnih sestavin v formulaciji deluje proti neprijetnim vonjavam, zaščitno in pomirjevalno. Čistilna raztopina s kislim pH.
12,01 €

Vichy Capital Soleil paket za vlaženje kože in zaščito pred soncem, 1 paket

Vichy Capital Soleil paket za zaščito pred soncem vsebuje Vichy Capital Soleil UV-Age obarvan fluid za obraz ZF 50+ (40 ml) in Vichy Mineral 89 Booster vlažilni serum za obraz za vse tipe kože (30 ml). Vichy Capital Soleil paket za zaščito pred soncem se s svojima izdelkoma bori proti znakom fotostaranja in pomaga pri preprečevanju gub, temnih lis in oksidativnega stresa, ki so posledica UV-sevanja in onesnaženja. Dermatologi po vsem svetu svetujejo Mineral 89, ki je preizkušen na več kot 3800 pacientih obeh spolov z vsemi tipi kože.
24,60 €

Thuasne zaščitna pena, 1 pena

Thuasne zaščitna pena ščiti lase in kožo pred iritacijami, ki jih lahko povzročijo povoji. Povoj iz tanke raztegljive pene nudi udobje in zaščito za lase in kožo pred iritacijami, ki jih povzročajo povoji. Lahko se uporablja v kombinaciji z medicinskimi pripomočki z indikacijami: zaščita površine kože pod lepilnim povojem. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
6,60 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: pravilno odmerjanje orproti neprijetnemu vonju orzaščita kože