Pripomočki in naprave

Produkti

Mueller stabilizator za koleno - univerzalni, 1 opornica

Mueller stabilizator za koleno je univerzalni pripomoček, primeren za obsege od 30,5 cm pa vse do 50,8 cm.
39,89 €

Mueller 4-way stretch manšeta za koleno, S/M ali L/XL, 1 manšeta

Mueller 4-way stretch manšeta za koleno zagotavlja toplo in čvrsto oporo nestabilnemu, artritičnemu ali poškodovanemu kolenu. Mueller 4-way stretch manšeta je ustvarjena iz zmogljive, protimikrobne ter krožno-tkane tkanine, ki zagotavlja 360 stopenjsko kompresijo. Mueller 4-way stretch manšeta za koleno bo prizadeto koleno fiksirala in vam omogočila, da opravljate svoje vsakodnevne dejavnosti. Pri Mueller Sports Medicine razvijajo izdelke za zaščito športnikov in aktivnih posameznikov pred poškodbami ter izboljšanje njihove učinkovitosti.
66,00 €

Mueller ITB kolenski trak - univerzalna velikost, 1 trak

Mueller ITB kolenski trak je ustvarjen iz skrbno zasnovanega materiala iz neoprena, ki preprečuje zdrs kolenskega traku, omogoča zračnost ob nošnji ter obenem nadzoruje vlago. Mueller ITB kolenski trak lajša bolečine na zunanji strani kolena, ki nastane kot posledica ITB sindroma – sindroma iliotibialnega trakta (tekaško koleno), ki se pojavi pri športih, kot sta tek in kolesarjenje. Mueller ITB kolenski trak je na voljo v univerzalni velikosti, ki ustreza obsegu kolena 25–55 cm.
29,39 €

Futuro elastična bandaža za koleno, S, M, L ali XL, 1 bandaža

Futuro elastična bandaža za koleno nudi zanesljivo oporo šibkemu ali poškodovanemu kolenu. Bandaža je ustvarjena iz raztegljivega in udobnega materiala, ki diha ter se ne opazi, ko jo nosite pod oblačili. Nizek profil in prilagodljivost bandaže omogočata naravno gibanje kolenskega sklepa. Materiali zagotavljajo različne stopnje kompresije, zadrževanje toplote in zračnost, tako da lahko opravljate svoje aktivne rutine. Futuro elastična bandaža za koleno zagotavlja, da so pokrite vse vaše potrebe, po poškodbah.
Od 17,56 €

Futuro opornica za koleno s tečaji, 1 opornica

Futuro opornica za koleno s tečaji je primerna za hujše poškodbe, ki zahtevajo močnejšo opornico. Futuro opornica za koleno s tečaji ima na vsaki strani stransko oporo s tečajema, ki ju lahko odstranite. Ta športna opornica za koleno vam nudi stabilnost, ki jo potrebujete, da ostanete v igri. Oblazinjena odprtina za pogačico nudi dodatno udobje, s pomočjo trakov pa si lahko individualno prilagajate raven kompresije. Materiali zagotavljajo različne stopnje kompresije, zadrževanje toplote in zračnost.
72,99 €

Futuro snemljiva bandaža za koleno, 1 bandaža

Zagotovite vašemu kolenu oporo, ki jo potrebuje in nadaljujte z opravki, ki jih imate radi s pomočjo Futuro snemljive bandaže za koleno. Odprtina za pogačico nudi dodatno oporo. Stranske odprtine za dodatno zračenje in preprečevanje gubanja na zadnji strani. Mešanica neoprena zagotavlja oporo, toploto in udobje. Da bi zagotovili, da blagovna znamka Futuro ostane med najbolj zaupanja vrednimi imeni na področju opornic, strokovna skupina inženirjev in zdravstvenih strokovnjakov sodeluje pri raziskavah, razvoju in testiranju izdelkov.
15,99 €

Futuro trak za koleno, 1 trak

Futuro trak za koleno je posebne oblike, kar omogoča, da ciljno masira boleči del, hkrati pa zmanjšuje pritisk na kolenske vezi. Trak je udoben in omogoča prilagajanje po meri. Futuro trak za koleno pomaga zagotavljati zanesljivo oporo togemu, šibkemu ali poškodovanemu kolenu. Da bi zagotovili, da blagovna znamka Futuro ostane med najbolj zaupanja vrednimi imeni na področju opornic, strokovna skupina inženirjev in zdravstvenih strokovnjakov sodeluje pri raziskavah, razvoju in testiranju izdelkov.
24,50 €

Thuasne Sport elastična opornica za koleno - 334, 1 kos

Thuasne elastična opornica za koleno je ustvarjena iz elastične kompresijske tkanine in ima proprioceptivno delovanje. Thuasne elastična opornica za koleno se uporablja pri blagih zvinih, pri nestabilnosti sklepa in pri bolečinah v sklepu. Način tkanja nudi boljše udobje in prileganje. Thuasne elastična opornica za koleno zagotavlja udobno območje v predelu pogačice ter pomaga pri natančni namestitvi bandaže. Uporablja se pri zvinih stranskih vezi kolenskega sklepa, pri kronični nestabilnosti kolena ter za vrnitev k športu po blagem zvinu kolena ali drugi poškodbi (vključno z operacijo).
Od 13,16 €

Thuasne Action Reliever opornica za kolenske vezi, 8 velikosti, 1 opornica

Thuasne Action Reliever opornica za kolenske vezi lajša bolečine in vnetja, hkrati pa poveča mobilnost in izboljša kakovost življenja. Thuasne Action Reliever opornica za kolenske vezi uporablja kompresijo in patentiran tritočkovni sistem trakov za ustvarjanje udobne in enostavne opornice z ultra nizkim profilom videza in prileganja. S tem, ko pomaga držati nogo v normalni poravnavi in vzdržuje homogeno obremenitev kolenskega sklepa kot celote, bo opornica za koleno pomagala zmanjšati kompresijo in vnetje. To zmanjšanje obremenitve dokazano lajša bolečine.
Od 149,61 €

Aqtivo Sport P700 opora za koleno, 1 opora

Aqtivo Sport P700 opora za koleno je športna opora z vgrajenimi fleksibilnimi 3D vlakni, ki nudi nežno in učinkovito kompresijo med aktivnostmi. Aqtivo Sport P700 opora za koleno ščiti mišice in sklepe pred obremenitvijo, spodbuja krvni obtok in zmanjšuje vibriranje mišic. Ima vgrajen sistem proti zdrsu »Anti-Slip System«, ki preprečuje zdrs opore in zagotavlja, da tudi med aktivnostjo ostane na svojem mestu. Opora je anatomsko oblikovana, zato omogoča varnejše prileganje in večjo svobodo gibanja. Mehko območje pod kolenom omogoča uporabo skozi ves dan.
Od 29,99 €

Aqtivo Sport P701 opora za koleno s silikonom, 1 opora

Aqtivo Sport P701 opora za koleno s silikonom je športna opora z vgrajenimi fleksibilnimi 3D vlakni, ki nudi nežno in učinkovito kompresijo med aktivnostmi. Ščiti mišice in sklepe pred obremenitvijo, spodbuja krvni obtok in zmanjšuje vibriranje mišic. Ima vgrajen sistem proti zdrsu, ki preprečuje zdrs opore in zagotavlja, da tudi med aktivnostjo ostane na svojem mestu. Opora je anatomsko oblikovana, zato omogoča varnejše prileganje in večjo svobodo gibanja. Mehko območje pod kolenom omogoča uporabo skozi ves dan.
Od 39,92 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: proti alergiji orsplošna odpornost orstabilizacija kolena