Pripomočki in naprave

Produkti

Mineral Plus izotonični napitek, 450 g, okus limona

POPOLNA REHIDRACIJA Idealen izotonični napitek tako za profesionalne športnike kot rekreativce.
10,84 €

Sanovita magnezijev klorid v razpršilu, 100 mL

Sanovita magnezijev klorid v razpršilu je visoko koncentrirana raztopina magnezijevega klorida. Izdelek je idealna izbira za športnike in rekreativce, pa tudi za vse tiste, ki imate bolečine v sklepih in mišicah. Sanovita magnezijev klorid v razpršilu učinkovito pomaga pri mišičnih krčih, zmanjša simptome fibromialgije, lajša kronične bolečine ter sprošča in mehča mišice ter vezivna tkiva. Masaže z dodatkom magnezijevega klorida (pred nanosom olja) so zelo učinkovite.
25,00 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €

Lanaform Clasic Line hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Clasic Line hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 41,66 €

Lanaform Body Line hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Body Line hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 48,99 €

Lanaform Facility hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Facility hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 46,38 €

Lanaform Shorty hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Shorty hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 33,99 €

Lanaform Fuseau LEGGING hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Fuseau LEGGING hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 40,98 €

Mueller Perfect Hero športno-medicinska torba, 1 torba

Mueller Perfect Hero športno-medicinska torba za prenašanje medicinskih pripomočkov in opreme. Notranjost je izdelana iz odsevnega najlona, ki je viden v okoljih s šibko svetlobo. Dodatke kompleta je mogoče prilagoditi in zamenjati za posebne nastavitve. Torbe v kompletu je mogoče popolnoma odpreti za lažji dostop do opreme. Mueller Sports Medicine ima bogato zgodovino inovacij v športni medicini. Poslanstvo se nikoli ne spremeni: pomoč športnikom po vsem svetu ostati v igri in delovati na vrhuncu.
385,00 €

Mueller Response Hero športno-medicinska torba, 1 torba

Zunanjost torbe obdaja lahek in vzdržljiv najlon z odsevnimi črtami za večjo vidljivost v mraku ali temi. Vsi pripomočki so prav tako izdelani iz lahkega najlona in proti razpokam, ki vzdrži temperature tudi pod lediščem. Odprta zasnova torbe omogoča, da s pomočjo zadrge lahko torbo popolnoma odprete, zato je še posebej priročna pri samem pakiranju. Vzdržljivi ročaji in zadrga znamke YKK, ki so zasnovani za dolgotrajno obstojnost in dolgo življenjsko dobo. Mueller Sports Medicine ima bogato zgodovino inovacij v športni medicini.
355,00 €

Mueller Titan Hero športno-medicinska torba na kolesih, 1 torba

Mueller Titan Hero športno-medicinska torba na kolesih nudi moč prilagajanja. Skrivno orožje so zamenljivi žepi in pregrade. Izdelana je iz močnega, vodoodpornega 1650-denier najlona za zaščito vaših dragocenih stvari, ki jih morate imeti. Lepljen, dvojno šivan šiv z ojačanim samocevnim šivom za večjo zaščito pred obrabo. Mueller Sports Medicine ima bogato zgodovino inovacij v športni medicini. Poslanstvo se nikoli ne spremeni: pomoč športnikom po vsem svetu ostati v igri in delovati na vrhuncu.
1000,90 €

Mueller Unsung Hero športno-medicinska torba, 1 torba

Mueller Unsung Hero športno-medicinska torba ponuja moč prilagajanja. Izdelana je iz močnega, vodoodpornega 1650-denier najlona za zaščito vaših dragocenih stvari, ki jih morate imeti s seboj na poti na dogodivščine ali v službo. Lepljen, dvojno šivan šiv z ojačanim samocevnim šivom za večjo zaščito pred obrabo. Mueller Sports Medicine ima bogato zgodovino inovacij v športni medicini. Poslanstvo se nikoli ne spremeni: pomoč športnikom po vsem svetu ostati v igri in delovati na vrhuncu.
307,75 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: proti alergiji orsplošna odpornost oršport