Pripomočki in naprave

Produkti

Thuasne Venoflex Micro AD kompresijske dokolenke, 6 velikosti, 1 par

Thuasne Venoflex Micro kompresijske dokolenke iz linije elegantnih in diskretnih kompresijskih nogavic po standardu RAL, so indicirane za lajšanje blagih do zmernih venskih bolezni in limfedema. Svilnato mehak material se dobro prilagaja nogi in nudi udobno in učinkovito stopenjsko kompresijo s polprosojnim zaključkom, ki se enostavno nanese in odstrani. Standard RAL izpolnjuje stroge zahteve testiranja za učinkovito kompresijsko terapijo. Thuasne Venoflex Micro kompresijske dokolenke so idealne za vsakodnevno nošenje in se prilegajo vsem oblačilom.
Od 37,98 €

Thuasne Venoflex Micro AG visokostegenjske kompresijske nogavice - 6 velikosti, 1 par

Thuasne Venoflex Micro visokostegenjske kompresijske nogavice iz linije elegantnih in diskretnih kompresijskih nogavic po standardu RAL, so indicirane za lajšanje blagih do zmernih venskih bolezni in limfedema. Svilnato mehak material se dobro prilagaja nogi in nudi udobno in učinkovito stopenjsko kompresijo s polprosojnim zaključkom, ki se enostavno nanese in odstrani. Standard RAL izpolnjuje stroge zahteve testiranja za učinkovito kompresijsko terapijo. Thuasne Venoflex Micro visokostegenjske kompresijske nogavice so idealne za vsakodnevno nošenje in se prilegajo vsem oblačilom.
Od 52,90 €

Energetix magnetna zapestnica s pravimi sladkovodnimi biseri, 1 zapestnica

Obdarite sebe ali svoje najljubše ženske in punce v vašem življenju z imenitno in elegantno Energetix magnetno zapestnico iz nerjavečega jekla, ki je okrašena s pravimi sladkovodnimi biseri. Energetix magnetna zapestnica vsebuje 1 magnet z močjo 0,12 Tesla, ki ima številne korsitne učinke na telo in splošno počutje. Zapestnica je raztegljiva in se enostavno natakne na zapestje ter ga ob tem ne stiska. Pravi sladkovodni biseri magnetni zapestnici nudijo dodatno prefinjenost in brezčasno eleganco.
65,00 €

Energetix vpadljiva magnetna zapestnica s cirkonijem, srebrna ali zlata barva, 1 zapestnica

Energetix vpadljiva magnetna zapestnica s cirkonijem v srebrni ali zlati barvi je edinstvena magnetna zapestnica, ki zajema kar 2 magneta z močjo 0,12 Tesla. Energetix magnetna zapestnica je ustvarjena iz nerjavečega jekla za zagotavljanje dolgotrajne kakovosti in nudi poliran "finish" za eleganten videz. Prav tako je obogatena z pravimi kristalčki. Energetix nakit omogoča pomoč z magnetno terapijo, ki ima lahko pozitivne vplive na vaše razpoloženje in delovanje ter počutje telesa.
Od 65,00 €

Mediblink M120 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost S, 1 blazinica

Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M120 v velikosti S omogoča takojšnje olajšanje s pomočjo hladilnega ali grelnega učinka. Pripomore k uporabi pri številnih težavah, kot so zakrčene mišice, slab krvni obtok, piki insektov, zvini, boleče mišice, artritis in otekline. Ta inovativen izdelek priznane znamke Mediblink, omogoča terapijo z mehkimi gel kroglicami, ki se prilagajaju vsakemu telesu. Ustvarjen je brez lateksa, svinca in BPA ter je varen za neposredno uporabo na koži.
7,99 €

Energetix fleksibilna magnetna zapestnica v moderni obliki, 1 zapestnica

Če si želite imeti prefinjen kos nakita in obenem blagodejno delovati na svoje počutje in telo, je Energetix fleksibilna magnetna zapestnica idealna izbira za vas ali za vaše bližnje. Energetix magnetna zapestnica v elegantni in čisti moderni obliki je ustvarjena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z dodatkom bakra in s svojimi kvalitetnimi materiali zagotavlja dolgoročno nošnjo. Energetix nakit zajema neodim magnete, ki so trenutno najmočnejši permanentni magnet in so nadomestili vse druge vrste magnetov v številnih sodobnih izdelkih, ki zahtevajo močne trajne magnete.
Od 49,00 €

Nexcare grelni obliži, 2 obliža

Nexcare grelni obliži Heat Patch sproščajo mišično napetost, lajšajo bolečine in pomagajo povrniti gibljivost. Njihova uporaba je priporočljiva pri bolečinah v hrbtu, vratu ali ramenih. Nexcare grelni obliži so povsem enostavni za namestitev, prilagajajo se gibom telesa in omogočajo, da opravljate vse aktivnosti kot običajno. Znano je, da toplotna terapija pospešuje okrevanje in zdravljenje, zato jo nekateri zdravniki priporočajo svojim bolnikom s poškodbami, kroničnimi bolečinami, revmatizmom in artritisom.
7,33 €

Thuasne Sport elastična opornica za koleno - 334, 1 kos

Thuasne elastična opornica za koleno je ustvarjena iz elastične kompresijske tkanine in ima proprioceptivno delovanje. Thuasne elastična opornica za koleno se uporablja pri blagih zvinih, pri nestabilnosti sklepa in pri bolečinah v sklepu. Način tkanja nudi boljše udobje in prileganje. Thuasne elastična opornica za koleno zagotavlja udobno območje v predelu pogačice ter pomaga pri natančni namestitvi bandaže. Uporablja se pri zvinih stranskih vezi kolenskega sklepa, pri kronični nestabilnosti kolena ter za vrnitev k športu po blagem zvinu kolena ali drugi poškodbi (vključno z operacijo).
Od 13,16 €

Thuasne Sport opornica za komolec 352, 1 kos

Thuasne opornica za komolec je elastični komolčni ščitnik za izboljšanje propriocepcije, s poudarjeno elastičnostjo in enostavnim centriranjem komolca. Thuasne športna opornica za komolec je ustvarjena iz zračnega blaga in je indicirana pri zvinih in nestabilnosti, za vrnitev k športu po poškodbi ali operaciji in pri kronični bolečini komolca. Anatomska oblika in način pletenja nudita odlično udobje za komolec. Thuasne opornica za komolec je odlična izbira za zagotavljanje udobje vašega komolca skozi ves dan.
Od 21,10 €

Thuasne športna opornica za komolec, 1 kos

Thuasne športna opornica za komolec je elastični komolčni ščitnik za izboljšanje propriocepcije, s poudarjeno elastičnostjo in enostavnim centriranjem komolca. Thuasne športna opornica za komolec je ustvarjena iz zračnega blaga in je indicirana pri zvinih in nestabilnosti, za vrnitev k športu po poškodbi ali operaciji in pri kronični bolečini komolca. Anatomska oblika in način pletenja nudita odlično udobje za komolec. Thuasne športna opornica za komolec je odlična izbira za zagotavljanje udobje vašega komolca skozi ves dan.
Od 13,32 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €

Medisana FW 150 pleten grelnik za noge, 1 kos

Medisana FW 150 pleten grelnik za noge je prava paša za oči s svojo površino v modernem pletenem videzu. S tremi različnimi temperaturnimi stopnjami in posebno puhasto, odstranljivo notranjo podlogo, Medisana FW 150 pleten grelnik za noge zagotavlja prijetno toploto in udobje. Medisana FW 150 pleten grelnik za noge prav tako prepriča glede varnosti: vgrajen varnostni sistem je opremljen z zaščito pred pregrevanjem. Ponudite si udobno ter varno gretje v hladnih dneh s pomočjo inovativnih Medisana izdelkov.
89,95 €

Medisana HB 675 XXL grelna odeja, 1 kos

Medisana HB 675 XXL grelna odeja je primerna za številne priložnosti. Zahvaljujoč štirim temperaturnim stopnjam, Medisana HB 675 XXL grelna odeja vedno poskrbi za pravo mero toplote. Dvobarven in sodoben dizajn v beli in sivi barvi se odlično poda v vsak stil opremljanja. Zahvaljujoč močnim, a zelo mehkim mikrovlaknom je doseženo optimalno odvajanje toplote, integriran varnostni sistem pa prav tako ščiti pred pregrevanjem. Medisana HB 675 XXL grelna odeja tako ustvari vsestransko uspešno izkušnjo udobja ter je obvezna oprema vsakega doma!
118,99 €

Medisana HB 680 pletena grelna odeja, 1 kos

Medisana HB 680 pletena grelna odeja je dvostranska odeja s pletenim videzom, ki zagotavlja udobno toplino in udobje. S tremi temperaturnimi stopnjami in hitrim ogrevanjem z močjo 120 vatov, lahko s pritiskom na gumb prilagodite lastno toplotno občutljivost telesa. Zahvaljujoč dvobarvni zasnovi s pletenino in površino iz mikropliša - material, ki je znan po svojem posebej mehkem, prijetnem in žametnem otipu - je Medisana HB 680 pletena grelna odeja prav tako vizualni vrhunec vsakega doma.
175,10 €

Medisana HP 405 grelna blazina, 1 kos

S pomočjo izdelka Medisana HP 405 grelna blazina boste poskrbeli za topel kotiček na kavču ali v postelji. Medisana HP 405 grelna blazina je izdelana iz udobnega ter mehkega materiala, izbirate pa lahko med 3 nastavitvami temperature za doseganje željenega učinka. Medisana HP 405 grelna blazina ima prav tako vgrajen sistem zaščite pred pregrevanjem. Poleg tega se samodejno izklopi po 90 minutah. Medisana HP 405 grelno blazino lahko operete ročno in jo je enostavno upravljati s priloženim daljinskim upravljalnikom.
44,90 €

Medisana HP 460 grelna blazina za hrbet in vrat, 1 kos

S pomočjo izdelka Medisana HP 460 grelna blazina za hrbet in vrat boste poskrbeli za topel kotiček na kavču ali v postelji. Medisana HP 405 grelna blazina je izdelana iz udobnega ter materiala, izbirate pa lahko med 3 nastavitvami temperature za doseganje željenega učinka. Medisana HP 460 grelna blazina ima prav tako vgrajen sistem zaščite pred pregrevanjem. Poleg tega se samodejno izklopi po 90 minutah. Medisana HP 460 grelno blazino za hrbet in vrat lahko operete ročno in jo je enostavno upravljati s priloženim daljinskim upravljalnikom.
37,95 €

Medisana HP 605 grelna blazina, 1 kos

S pomočjo izdelka Medisana HP 605 grelna blazina boste poskrbeli za topel kotiček na kavču ali v postelji. Medisana HP 405 grelna blazina je izdelana iz udobnega ter mehkega materiala, izbirate pa lahko med 3 nastavitvami temperature za doseganje željenega učinka. Medisana HP 605 grelna blazina ima prav tako vgrajen sistem zaščite pred pregrevanjem. Poleg tega se samodejno izklopi po 90 minutah. Medisana HP 605 grelno blazino lahko operete ročno in jo je enostavno upravljati s priloženim daljinskim upravljalnikom.
41,95 €

Medisana HP 622 grelna blazina za ramena in hrbet, 1 kos

S pomočjo izdelka Medisana HP 622 grelna blazina za ramena in hrbet lahko ciljno nežno segrevate predele telesa. Ljubka, nežna toplota - individualno nastavljiva z ergonomsko oblikovanim kontrolnim stikalom s 6 temperaturnimi stopnjami - se enakomerno in hitro porazdeli s pomočjo gibljivih grelnih žic, matričnega senzorskega sistema in turbo gretja z močnimi 100 vati. Medisana HP 622 grelna blazina za ramena in hrbet tako spodbuja prekrvavitev otrdelih ramenskih in vratnih mišic ter vam pomaga, da se udobno sprostite po napornem dnevu.
44,90 €

Medisana HP 630 XL grelna blazina za ramena in hrbet, 1 kos

Medisana HP 630 XL grelna blazina za ramena in hrbet predstavlja pravo inovacijo na področju prožne toplote: nova, edinstvena 4D tehnologija in turbo ogrevanje z močnimi 100 vati zagotavljata vam in vašemu telesu posebej intenzivno razvijanje toplote. Osnovno načelo nove tehnologije je povečano oddajanje toplote s konvekcijo (pretok zraka). Zaradi konvekcije postane zrak sredstvo za prenos toplote. Toplota se lahko veliko bolje oddaja in grelne blazine segrejejo občutno hitreje. Ponudite si udobno razvajanje s pomočjo inovativnega izdelka Medisana HP 630 XL grelna blazina za ramena in hrbet.
78,90 €

Medisana HP 650 grelna blazina, 1 kos

Medisana HP 650 grelna blazina v udobni XL velikosti 45 x 35 cm, s pomočjo svojih 100 vatov zagotavlja hitro segrevanje v štirih različnih temperaturnih stopnjah. Za varno uporabo poskrbi varnostni sistem z integrirano zaščito pred pregrevanjem in samodejnim izklopom po 90 minutah. Posebej mehak material iz plišanega flisa ustreza standardu Öko-Tex Standard 100 in je pralen zaradi odstranljive nadzorne plošče. Medisana HP 650 grelna blazina je nepogrešljiv dodatek v vsakem domu, saj skrbi za prijetno razvajanje ter domačo in udobno toplino.
39,95 €

Medisana HS 200 grelna blazina, 1 kos

Medisana HS 200 grelna blazina zagotavlja dolgotrajno, pomirjujočo toploto s kombinirano uporabo električnih grelnih blazin in blazinic iz češnjevih koščic. Zaradi naravnih češnjevih koščic se vzglavnik prilagaja posameznim telesnim obrisom in zagotavlja posebno udobje. Možna je tudi ločena uporaba blazin iz češnjevih koščic in električnih grelnih blazin. Medisana HS 200 grelna blazina je nepogrešljiv dodatek v vsakem domu, saj skrbi za prijetno razvajanje ter domačo in udobno toplino. Izboljšana toplotna izkušnja z dolgotrajnim oddajanjem toplote.
59,95 €

Medisana HU 662 grelna pododeja, 1 kos

S pomočjo inovativnega izdelka Medisana HU 662 grelna pododeja lahko nežno ogrejete in sprostite celotno telo. Uporaba izdelka Medisana HU 662 grelna pododeja spodbuja prekrvavitev otrdele muskulature in občutek dobrega počutja po napornem dnevu. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji se toplota enakomerno porazdeli. Zgornji material grelne vzmetnice ni le prijetno mehak, temveč je tudi skladen s standardom Öko-Tex Standard 100. Medisana HU 662 grelna pododeja omogoča 6 nastavitev temperature in zmogljivo turbo ogrevanje s 100 W.
59,99 €

Medisana HU 666 grelna pododeja, 1 kos

Medisana HU 666 grelna pododeja nudi prijeten grelni učinek z enostavnim pritiskom na gumb in s pomočjo treh izbirnih temperaturnih stopenj lahko dovod toplote kadarkoli prilagodimo individualnemu počutju. Zahvaljujoč snemljivemu krmilniku je pododejica pralna in zato še posebej enostavna za čiščenje. Medisana HU 666 grelna pododeja poskrbi za prijetno razvajanje s pomočjo svojega izjemno mehkega materiala. Ovijte se v prijetno toplino ter brezskrbno zaupajte izdelku Medisana HU 666 grelna pododeja z varnostnim sistem z zaščito pred pregrevanjem.
64,95 €

Medisana HU 672 grelna pododeja iz flisa, 1 kos

Medisana HU 672 grelna pododeja iz flisa in dva centimetra debele tkanine ustvarja prijetno udobje. Zahvaljujoč štirim izbirnim temperaturnim stopnjam in posebej toplemu predelu za noge je mogoče toploto individualno prilagoditi po lastnih željah. Vgrajena APS tehnologija omogoča vizualno in zvočno kontrolo temperature. Za občutek varnosti se Medisana HU 672 grelna pododeja iz flisa samodejno izklopi po 120 minutah, opremljena pa je tudi z aktivnim varnostnim sistemom in zaščito pred pregrevanjem.
109,90 €

Medisana HU 674 grelna pododeja, 1 kos

Medisana HU 674 grelna pododeja prepriča s svojim prijetno mehkim zunanjim materialom z Öko-Tex Standard 100, ki je zaradi odstranljivega krmilnika prav tako pralen v pralnem stroju. Štiri različne temperaturne stopnje zagotavljajo nastavitev toplote glede na individualne potrebe. Samodejni izklop po 180 minutah zagotavlja varno uporabo. Medisana HU 674 grelna pododeja je nepogrešljiv dodatek v vsakem domu, saj s svojo inovativno tehnologijo ter prijetnim izgledom ter mehkim materialom nudi razvajanje in udobje.
62,30 €

Medisana HU 676 grelna pododeja, 1 kos

Zahvaljujoč udobni velikosti XL (160 x 150 cm), Medisana HU 676 grelna pododeja v "king size" velikosti nudi prostor za dve osebi. Na vsaki strani je integriran krmilnik za individualno zaznavanje toplote. Izbirate lahko med štirimi temperaturnimi stopnjami, za varnost pa skrbi varnostni sistem z integrirano zaščito pred pregrevanjem. Zgornji material pododeje ustreza standardu Öko-Tex Standard 100 in je prav tako pralen zaradi odstranljivega krmilnika. Medisana HU 676 grelna pododeja je idealna izbira za udobno razvajanje.
92,99 €

Medisana OL 100 grelni pončo/blazina, 1 kos

S svojo diskretno, temno sivo in brezčasno obliko je Medisana OL 100 grelni pončo/blazina popolna izbira za nošenje v pisarni, doma ali kjerkoli drugod. Medisana OL 100 grelni pončo/blazina zagotavlja pomirjujočo toploto za ramena in zgornji del hrbta. Ima tri stopnje temperature in tri prednastavitve časovnika. Zahvaljujoč vgrajenemu napajalniku lahko izdelek Medisana OL 100 grelni pončo/blazina enostavno uporabljate brezžično in prilagodljivo tako za notranjo, kot zunanjo uporabo.
104,95 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: proti alergiji orsplošna odpornost orudobje