Pripomočki in naprave

Produkti

Mediblink AquaSoft samolepljivi vodoodporni povoj, modra ali kožna barva

Mediblink AquaSoft samolepljivi vodoodporni povoj je ustvarjen za enostavno zaščito ran, ureznin, odrgnin, žuljev in podobnih poškodb pred vodo, prahom, umazanijo in udarci. Je izredno mehak in vpojen ter nudi večsmerno elastičnost, zato je še posebej primeren za zaščito ran na gibljivih delih telesa, kot so prsti, roke in noge.
Od 6,64 €

Mediblink samolepljivi povoj v kožni barvi - različne velikosti

Mediblink samolepljivi povoj v kožni barvi je večnamenski izdelek, ki omogoča samolepljivo delovanje, ki se ne lepi na kožo, dlake in rano. Primeren je za uporabo med športnimi aktivnostmi, saj zaradi svoje večsmerne elastičnosti ne povzroča odlepljanja iz gibljivih delov telesa.
Od 2,29 €

Mediblink samolepljivi povoj v modri barvi - več verzij

Mediblink samolepljivi povoj v modri barvi je večnamenski izdelek, ki omogoča samolepljivo delovanje, ki se ne lepi na kožo, dlake in rano. Primeren je za uporabo med športnimi aktivnostmi, saj zaradi svoje večsmerne elastičnosti ne povzroča odlepljanja iz gibljivih delov telesa.
Od 2,29 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

FagronLab UVGI-80 aparat za razkuževanje zraka

FagronLab UVGI-80 aparat za razkuževanje zraka - je namenjen za varno okolje brez okućenih aerosolov v zaprtih prostorih.
2351,80 €

Lanaform Fuseau LEGGING hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Fuseau LEGGING hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 40,98 €

CliC Aviator sončna očala, 3 različne barve, 1 očala

CliC Aviator so visoko kakovostna, modna in praktična sončna očala. Z magnetom se spojijo na korenu nosu in potekajo okoli glave. Zaradi čvrste vezi ostanejo na svojem mestu in se ne premikajo. Kadar očal ne uporabljate, preprosto visijo okrog vratu, kar preprečuje nepotrebno zalaganje ter izgubljanje. CliC Aviator sončna očala so patentirana s certifikatom CE, ki zagotavlja originalno kvaliteto in garancijo. Izbirate lahko med 3 različnimi barvami. Priložena je tudi brezplačna vrečka iz microfibre.
Od 148,00 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: splošna odpornost oruv dezinfekcija orza izvajanje limfne drenaže orzaščita pred vremenskimi vplivi