Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform Notus ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka, 1 vlažilec

Ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka z visokofrekvenčnim oscilatorjem.
137,86 €

Lanaform filter za Air Purifier, 1 filter

Lanaform filter za Air Purifier je nadomestni filter. Primeren je zgolj za napravo Air Purifier. To je troslojni filter. Združuje predfilter, HEPA filter ter aktivno oglje.
34,80 €

Lanaform filter za Breezy Cube, 1 filter

Lanaform filter za Breezy Cube je nadomestni del. Primeren je za hladilec zraka Breezy Cube. Filter v napravi skrbi, da je ohlajen zrak tudi svež.
15,89 €

Lanaform filter za Dehumidifier S1, 1 filter

Lanaform filter za Dehumidifier S1 je zamenljiv filter. Služi kot nadomestni del za razvlažilnik zraka Dehumidifier S1. Filter je ogleni.
13,20 €

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr je nadomestni filter. Primeren je za vlažilnik zraka Breva ali Zephyr. Po letu delovanja zagotavlja še vedno optimalno delovanje.
9,99 €

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux je nadomestni filter. Kompatibilen je z vlažilnikom zraka Lanaform Vapo Lux. Menjava se priporoča enkrat na leto.
9,77 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Lanaform Air Purifier čistilec zraka, 1 čistilec

Lanaform Air Purifier čistilec zraka je nepogrešljiv pripomoček za vaš dom. Deluje s troslojnim filtrom. Brez težav se bori s prašnimi delci, cvetnim prahom, vonjavami. Deluje s štirimi stopnjami moči.
104,85 €

Lanaform Aroma Bali razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Aroma Bali razpršilec dišav napolni vaš dom z rahlo meglico. Tako poskrbi za enakomerno porazdelitev eteričnih olj. Dom napolni tudi z nežno modro svetlobo.
27,90 €

Lanaform Aroma Noumea keramični razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Aroma Noumea keramični razpršilec dišav je elegantno oblikovan. Ima poseben jajčasti pokrov, ki pritegne pogled. Namenjen je razprševanju eteričnih olj. Na voljo vam je v treh barvah.
Od 44,18 €

Lanaform Bora Bora razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Bora Bora razpršilec dišav deluje brez vode. Uporabite svoje najljubše eterično olje in napolnite prostor s prijetno dišavo. Omogočena sta tudi dva različna svetlobna načina. Napajanje je preprosto s USB polnilnikom.
36,40 €

Lanaform Borneo stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Borneo stekleni razpršilec dišav vas bo navdušil s svojim dizajnom. Hkrati pa poskrbel za odlično razpršenost eteričnega olja. Prostor bo napolnjen z nežno belo svetlobo. Delovanje je izredno tiho.
55,60 €

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka, 1 hladilec

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka poskrbi za zniževanje temperature v prostoru. Njegov učinek seže do 2 metra. Poskrbi za svež in prijetno ohlajen zrak. Deluje na izredno tih način.
38,90 €

Lanaform Fidji razpršilnik dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Fidji razpršilnik dišav je namenjen uporabi eteričnih olj. Deluje tudi z barvno svetlobo, ki pričara posebno vzdušje. Ohišje je v elegantni črni barvi. Razpršilnik je manjše velikosti.
27,21 €

Lanaform Mahé stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Mahé stekleni razpršilec dišav poskrbi za razpršitev eteričnih olj. Prostor napolni z dišečo hladno paro. Oddaja nežno belo svetlobo. Je izredno tih pri svojem delovanju.
46,41 €

Lanaform Moa stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Moa stekleni razpršilec dišav je namenjen uporabi eteričnih olj. Za prijetno vzdušje poskrbi z nežno svetlobo. Dizajn je primeren za različne prostore.
42,33 €

Lanaform Moya keramični razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Moya keramični razpršilec dišav poskrbi za odišavljenost prostorov. To je razpršilnik eteričnih olj, ki deluje z ultrazvočno tehnologijo. S svojim velikim rezervoarjem poskrbi za dalj trajajočo odišavljenost. Za prijetno vzdušje pa poskrbi s toplo belo svetlobo.
54,51 €

Lanaform Napo vlažilec zraka na hladno in toplo paro, 1 vlažilnik

Lanaform Napo vlažilec zraka na hladno in toplo paro je edinstven pripomoček za vaš dom. Pomaga vam vzpostaviti primerno stopnjo vlažnosti zraka. Brez težav se bori proti suhemu zraku v prostoru. Paro razprši v obliki meglice.
92,90 €

Lanaform Wake-Up Scents večnamenska budilka, 1 budilka

Lanaform Wake-Up Scents večnamenska budilka bo poskrbela za lepša jutra. To je stimulator sončnega vzhoda in razpršilec eteričnih olj. Uporabite jo lahko tudi za večerno umiranje in sprostitev.
53,63 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: splošna odpornost orvlaženje zraka