Pripomočki in naprave

Produkti

Cep nogavice proti krčnim žilam - BELE

Priporočamo vsem, ki imajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - ČRNE

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - PINK

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep treking kompresijske športne nogavice

Krepijo vezi in sklepe ter povečajo vašo stabilnost med športno aktivnostjo.
Od 47,76 €

Medi Big Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic

Uporaba izdelka Medi Big Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij in večjih velikosti.
70,46 €

Medi Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic!

Uporaba izdelka Medi Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij.
31,88 €

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj je izdelek, ki je primeren predvsem za populacijo, ki je starejša.
Od 13,80 €

Omron U780, 1 profesionalni inhalator

Omron U780 je ultrazvočni inhalator z izjemno zmogljivostjo. Lahko se uporablja do 72 ur. Tiho in učinkovito delovanje. Z LED zaslonom.
926,30 €

Philips filter za Innospire Essence, 1 set

Philips filter za Innospire Essence je komplet štirih filtrov. Nadomestni del, ki je primeren za filter inhalatorje Philips.
4,98 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Jamieson magnezij 200 + B6 prehransko dopolnilo, 50 tablet

Poskrbite za vsakodnevno uživanje nadvse pomembnega magnezija in vitaminov B kompleksa, ki se nahajajo v izdelku priznane znamke Jamieson, ki se že vrsto let ukvarja s snovanjem visokokakovostnih in inovativnih prehranskih dopolnil. Edinstven izdelek je inovacija na trgu prehranskih dopolnil in vsebuje kar 200 mg magnezija na tableto. Prav tako vsebuje nepogrešljive vitamine B kompleksa, ki skupaj z magnezijom sinergično delujejo za doseganje najboljših rezultatov. Posežite po izjemnem izdelku Jamieson magnezij 200 + B6.
15,21 €

Philips Threshold PEP, 1 dihalna naprava

Philips Treshold PEP je naprava za posebno terapijo. Omogoča tretma s pozitivnim ekspiracijskim tlakom. Prispeva k lažjemu izločanju sluzi iz dihalnih poti.
31,00 €

Philips Respironics InnoSpire Essence inhalator, 1 pripomoček

Philips Respironics InnoSpire Essence inhalator vam omogoča izvajanje aerosolne terapije doma. Primerno za bolnike s pljučnimi boleznimi, ki jim lahko terapija na domu koristi.
79,90 €

Medisana LT 500 dnevna svetilka, 1 kos

Medisana LT 500 dnevna svetilka zagotavlja dnevno svetlobo, ki daje energijo za povečanje energetskega ravnovesja in zmanjšanje simptomov zimske depresije. Enakomerno porazdelitev svetlobe zagotavlja LED tehnologija, ki je popolnoma brez utripanja in prav tako ponuja wellness svetlobo s spreminjanjem barv v štirih različnih barvah - odvisno od razpoloženja posameznika. Dvostopenjska jakost svetlobe doseže do 10.000 luksov. Medisana LT 500 dnevna svetilka je kot certificiran medicinski izdelek, podvržena najstrožjim zahtevam in rednim kontrolam.
139,90 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Težava: bolečine v nogah ordepresija orprehlad