Pripomočki in naprave

Produkti

Cep nogavice proti krčnim žilam - BELE

Priporočamo vsem, ki imajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - ČRNE

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - PINK

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep treking kompresijske športne nogavice

Krepijo vezi in sklepe ter povečajo vašo stabilnost med športno aktivnostjo.
Od 47,76 €

Medi Big Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic

Uporaba izdelka Medi Big Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij in večjih velikosti.
70,46 €

Medi Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic!

Uporaba izdelka Medi Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij.
31,88 €

Tegaderm Hidrogel, 15 g

3M Tegaderm Hydrogel Wound Filler je oblikovan z namenom, da vzpostavi vlažno okolje rane, za kar je bilo dokazano, da izboljša celjenje ran. Gel je brezbarvno polnilo, ki je steriliziranoin zelo enostavno za nanašanje.
5,90 €

Aldanex zaščitna barierna krema, 85 g

Aldanex je barierna krema, ki se uporablja predvsem pr i sledečih zapletih in za namene intenzivne nege pri inkontinenčnih dermatitisih, pleničnih izpuščajih, pri vnetju v kožnih pregibih, obenem pa ščiti okolico ran in preprečuje nastanek le teh.
13,96 €

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj je izdelek, ki je primeren predvsem za populacijo, ki je starejša.
Od 13,80 €

Dansac mehka pasta za nego ileostome, kolostome ali urostome, 50 g

Mehka pasta je namenjena zapolnitvi gub in brazgotin okoli stome, s čimer dodatno zaščiti pred iztekanjem izločkov in podaljša uporabo vrečke. Pasto se z vlažnimi prsi ali palčko nanese 30 sekund pred nastavitvijo vrečke. Pakiranje vsebuje 50 g.
5,41 €

Nexcare blood-stop obliži za zaustavljanje krvavitve, 14 obližev

Nexcare blood-stop obliži za zaustavljanje krvavitve so izdelani iz netkanega materiala in na sredini nosijo blazinico z aktivno substanco - mikro razpršeno oksidirano celulozo (m-doc prašek), ki v stiku s krvjo povzroči hiter nastanek strdka. Nexcare blood-stop obliži v primeru manjših krvavitev preprečujejo nadaljnjo krvavitev ter so izjemno mehki in udobni za nošenje. Prav tako vaši koži omogočajo dihanje, zaradi česar se pod njimi ne nabira vlaga. Nexcare blood-stop obliži nudijo primerno podporo v primeru majhnih poškodb.
3,49 €

Salvequick Aqua Block vodoodporni obliži za rane v 4 velikostih, 16 obližev

Salvequick Aqua Block vodoodporni obliži v 4 različnih oblikah in velikostih so ustvarjeni iz prožnega materiala z močnim oprijemom ter so primerni za komolce, kolena, sklepe in predele z veliko gibanja. Salvequick Aqua Block vodoodporni obliži nudijo 100 % vodoodpornost in s tem pospešijo proces celjenja ran ter zmanjšajo možnost nastanka brazgotin. So najtanjši obliži na tržišču, ki omogočajo koži, da diha. Salvequick Aqua Block vodoodporni obliži visoke kakovosti so primerni za posebno nego.
3,89 €

Salvequick Aqua Resist vodoodporni obliži za rane v 4 velikostih, 22 ali 40 obližev

Salvequick Aqua Resist vodoodporni obliži v 4 različnih oblikah in velikostih so ustvarjeni iz prožnega materiala z močnim oprijemom ter so primerni za komolce, kolena, sklepe in predele z veliko gibanja. Salvequick Aqua Resist obliži so oblikovani z okroglimi robovi, za boljši oprijem in so izdelani iz 70 % obnovljivih materialov. Salvequick Aqua Resist obliži ščitijo pred vodo, umazanijo in bakterijami. Funkcionalne prednosti so hitro celjenje, preprečevanje brazgotin ter lajšanje bolečine. Imajo najboljši oprijem na trgu.
Od 2,39 €

Salvequick Family Mix obliži za rane, 26 obližev

Salvequick Family Mix vsebuje 16 Aqua Resist obližev, 4 Sensitive obliže in 6 tekstilnih obližev. Salvequick obliži za rane so ustvarjeni iz prožnega materiala z močnim oprijemom in so primerni za komolce, kolena, sklepe in predele z veliko gibanja. Salvequick obliži so oblikovani z okroglimi robovi, za boljši oprijem in so izdelani iz 70 % obnovljivih materialov. Salvequick obliži ščitijo pred vodo, umazanijo in bakterijami. Funkcionalne prednosti so hitro celjenje, preprečevanje brazgotin ter lajšanje bolečine.
3,59 €

Salvequick My Little Pony otroški obliži za rane, 20 obližev

Ljubki Salvequick My Little Pony otroški obliži za rane so kot nalašč za prekrivanje bolečin in majhnih ureznin. Vodoodporen material odbija umazanijo in vodo ter še vedno omogoča popolno kroženje zraka. To pomeni, da je mogoče optimalno podpreti celjenje ran na koži vašega otroka. Z Salvequick My Little Pony otroškimi obliži za rane je bolečina hitro pozabljena. Nežno lepilo je posebej razvito za nežno otroško kožo. Salvequick My Little Pony otroški obliži so narejeni iz prožnega in obstojnega materiala za aktivne otroke.
3,39 €

Salvequick Paw Patrol otroški obliži za rane, 20 obližev

Salvequick Paw Patrol otroški obliži za rane so kot nalašč za prekrivanje bolečin in majhnih ureznin. Vodoodporen material odbija umazanijo in vodo ter še vedno omogoča popolno kroženje zraka. To pomeni, da je mogoče optimalno podpreti celjenje ran na koži vašega otroka. Z Salvequick Paw Patrol otroškimi obliži za rane je bolečina hitro pozabljena. Nežno lepilo je posebej razvito za nežno otroško kožo. Salvequick Paw Patrol otroški obliži so narejeni iz prožnega in obstojnega materiala za aktivne otroke.
3,39 €

Salvequick Pokemon otroški obliži za rane, 20 obližev

Salvequick Pokemon otroški obliži za rane so kot nalašč za prekrivanje bolečin in majhnih ureznin. Vodoodporen material odbija umazanijo in vodo ter še vedno omogoča popolno kroženje zraka. To pomeni, da je mogoče optimalno podpreti celjenje ran na koži vašega otroka. Z Salvequick Pokemon otroškimi obliži za rane je bolečina hitro pozabljena. Nežno lepilo je posebej razvito za nežno otroško kožo. Salvequick Pokemon otroški obliži so narejeni iz prožnega in obstojnega materiala za aktivne otroke.
3,39 €

Salvequick tekstilni obliži za rane, 20 obližev

Salvequick tekstilni obliži za rane so ustvarjeni iz prožnega materiala z močnim oprijemom in so primerni za komolce, kolena, sklepe in predele z veliko gibanja. Salvequick tekstilni obliži za rane so oblikovani z okroglimi robovi, za boljši oprijem in so izdelani iz 70 % obnovljivih materialov. Salvequick tekstilni obliži za rane ščitijo pred vodo, umazanijo in bakterijami. Funkcionalne prednosti so hitro celjenje, preprečevanje brazgotin ter lajšanje bolečine. Salvequick tekstilni obliži imajo najboljši oprijem na trgu.
3,29 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Težava: bolečine v nogah orileostoma orrana