Pripomočki in naprave

Produkti

Airmag vlažilec zraka za radiator - 50 ali 80 cm

Airmag vlažilec zraka za radiator je namenjen vlaženju presuhih prostorov predvsem v zimskih časih - v času kurilne sezone.
Od 25,84 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - BELE

Priporočamo vsem, ki imajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - ČRNE

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - PINK

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep treking kompresijske športne nogavice

Krepijo vezi in sklepe ter povečajo vašo stabilnost med športno aktivnostjo.
Od 47,76 €

Medi Big Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic

Uporaba izdelka Medi Big Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij in večjih velikosti.
70,46 €

Medi Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic!

Uporaba izdelka Medi Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij.
31,88 €

Aldanex zaščitna barierna krema, 85 g

Aldanex je barierna krema, ki se uporablja predvsem pr i sledečih zapletih in za namene intenzivne nege pri inkontinenčnih dermatitisih, pleničnih izpuščajih, pri vnetju v kožnih pregibih, obenem pa ščiti okolico ran in preprečuje nastanek le teh.
13,96 €

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj je izdelek, ki je primeren predvsem za populacijo, ki je starejša.
Od 13,80 €

Dansac mehka pasta za nego ileostome, kolostome ali urostome, 50 g

Mehka pasta je namenjena zapolnitvi gub in brazgotin okoli stome, s čimer dodatno zaščiti pred iztekanjem izločkov in podaljša uporabo vrečke. Pasto se z vlažnimi prsi ali palčko nanese 30 sekund pred nastavitvijo vrečke. Pakiranje vsebuje 50 g.
5,41 €

Lanaform H-200C vlažilnik zraka, 1 kos

Pametni vlažilnik zraka Lanaform H-200C za notranje prostore deluje s stremi načini vlaženja in senzorjem vlažnosti, ki spremlja kakovost zraka v vašem prostoru in prilagaja emisijo, da ohranja vlažnost na ravni, ki si jo želite. Lanaform H-200C vlažilnik zraka vas sam opomni, kdaj morate napolniti rezervoar in samodejno izklopi delovanje. Vlažilec zrakalahko pomaga ublažiti težave, ki jih povzroča suh zrak v zaprtih prostorih. Vlažilci zraka s hladno meglo lahko pomagajo tudi pri lajšanju simptomov prehlada ali drugih dihalnih problemih.
105,90 €

Medisana AH 660 vlažilec zraka, 1 kos

Medisana AH 660 vlažilec zraka pomaga doseči zdravo notranjo klimo ter kakovost zraka v vašem domu. Kakovost zraka in vlažnosti v prostoru igra izjemno pomembno vlogo, saj suh zrak v prostoru poveča dovzetnost za nalezljive bolezni in bolezni dihal. Zahvaljujoč svoji inovativni ultrazvočni tehnologiji lahko čutite, kako vlažilec zraka AH 660 izboljša kakovost zraka, ki ga dihate vsak dan. Velik 4,5-litrski rezervoar za vodo zagotavlja optimalno delovanje razpršitve tudi v velikih prostorih.
74,95 €

Medisana AH 661 vlažilec zraka, 1 kos

Medisana AH 661 vlažilec zraka vam pomaga izboljšati kakovost zraka v vašem domu in ustvariti zdravo notranje bivanje. Suh zrak lahko povzroči utrujenost in pomanjkanje koncentracije ter poveča ranljivost za okužbe in bolezni dihal. S pomočjo izdelka Medisana AH 661 vlažilec zraka lahko individualno prilagodite notranji prostor svojim osebnim potrebam. Ultrazvočna tehnologija razprši vlago v mikro drobne delce. Izbirate lahko med 3 nastavitvami razprševanja, vlažilnik pa lahko tudi vnaprej programirate zahvaljujoč funkciji časovnika.
93,22 €

Medisana AH 662 vlažilec zraka, 1 kos

Medisana AH 662 vlažilec zraka vam pomaga ustvariti zdravo notranjo klimo doma. Kakovost ter vlažnost zraka sta ključnega pomena, saj presuh zrak v zaprtih prostorih povečuje dovzetnost za nalezljive bolezni in bolezni dihal. Zahvaljujoč svoji inovativni ultrazvočni tehnologiji, Medisana AH 662 vlažilec zraka opazno izboljša kakovost zraka, ki ga dihate vsak dan. Medisana AH 662 vlažilec zraka ima prav tako dodaten predal za uporabo naravnih eteričnih olj, s katerimi lahko preprosto izboljšate svoje vsakodnevno razpoloženje.
54,95 €

Medisana HG 100 digitalni termohigrometer, 1 kos

Medisana HG 100 digitalni termohigrometer pomaga ustvariti zdravo notranjo klimo doma. Medisana HG 100 digitalni termohigrometer prikazuje zračno vlažnost in sobno temperaturo v vaših bivalnih prostorih. Prekomerno suh prostorski zrak poveča dovzetnost za okužbe in dihalne motnje ter lahko povzroči utrujenost in izgubo koncentracije. Z digitalnim termohigrometrom HG 100 imate vedno pregled nad notranjo klimo in jo lahko prilagodite svojim osebnim zahtevam. Izdelek deluje tudi kot budilka in ura.
16,95 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Težava: bolečine v nogah orileostoma orsuh zrak