Pripomočki in naprave

Produkti

Cep nogavice proti krčnim žilam - BELE

Priporočamo vsem, ki imajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - ČRNE

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - PINK

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep treking kompresijske športne nogavice

Krepijo vezi in sklepe ter povečajo vašo stabilnost med športno aktivnostjo.
Od 47,76 €

Medi Big Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic

Uporaba izdelka Medi Big Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij in večjih velikosti.
70,46 €

Medi Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic!

Uporaba izdelka Medi Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij.
31,88 €

Aldanex zaščitna barierna krema, 85 g

Aldanex je barierna krema, ki se uporablja predvsem pr i sledečih zapletih in za namene intenzivne nege pri inkontinenčnih dermatitisih, pleničnih izpuščajih, pri vnetju v kožnih pregibih, obenem pa ščiti okolico ran in preprečuje nastanek le teh.
13,96 €

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj je izdelek, ki je primeren predvsem za populacijo, ki je starejša.
Od 13,80 €

Dansac mehka pasta za nego ileostome, kolostome ali urostome, 50 g

Mehka pasta je namenjena zapolnitvi gub in brazgotin okoli stome, s čimer dodatno zaščiti pred iztekanjem izločkov in podaljša uporabo vrečke. Pasto se z vlažnimi prsi ali palčko nanese 30 sekund pred nastavitvijo vrečke. Pakiranje vsebuje 50 g.
5,41 €

Microlife BP A150 AFIB merilnik krvnega tlaka, 1 komplet

Microlife BP A150 AFIB merilnik krvnega tlaka je medicinski pripomoček in ima funkcijo za odkrivanje fibrilacije atrija, ki je eden izmed dejavnikov tveganja za možgansko kap. Fibrilacija atrija je najpogostejša oblika aritmije pri splošni populaciji. S pomočjo vsakodnevne uporabe izdelka Microlife BP A150 AFIB merilnik krvnega tlaka lahko odkrijete fibrilacijo atrija od doma ter se tako pravočasno odpravite k zdravniku, ki vas napoti na nadaljnje preiskave.
98,46 €

Microlife BP A6 AFIB PC avtomatski merilnik krvnega tlaka, 1 komplet

Microlife BP A6 AFIB PC avtomatski merilnik krvnega tlaka je inovativen izdelek s sodobnim delovanjem, saj omogoča USB povezavo z računalnikom in s tem zagotavlja funkcijo za odkrivanje tveganja za možgansko kapi. Izdelek je klinično preizkušen iz strani ESH protokola ter zajema AFIB tehnologijo, ki zaznava atrijsko fibrilacijo in nas tako opozori na povečano možnost srčnega infarkta. Tehnologija izdelka omogoča spremljanje treh zaporednih rezultatov v skaldu s priporočili zdravnikov.
118,16 €

Mediblink merilnik krvnega tlaka M520, 1 kos - delno poškodovana embalaža

Mediblink merilnik krvnega tlaka M520 omogoča merjenje sistoličnega in diastoličnega krvnega tlaka ter srčnega utripa. Zajema 3 napredne tehnologije in dodatnih 7 lastnosti, ki omogočajo boljši nadzor vašega zdravja.
47,19 €

Mediblink merilnik krvnega tlaka M500, 1 kos

Merilnik krvnega tlaka M500 je medicinski pripomoček priznane znamke Mediblink in omogoča merjenje sistoličnega in diastoličnega krvnega tlaka ter srčnega utripa. Zajema 3 napredne tehnologije in dodatnih 7 lastnosti, ki omogočajo boljši nadzor vašega zdravja. Zaradi svoje MDI in GENTLE-Tech tehnologije pripomore k nežnemu in učinkovitemu merjenju brez prekomernega stiskanja.
44,90 €

Mediblink manšeta za merilnik krvnega tlaka M500/M520/M540, 1 manšeta

Mediblink manšeta za merilnik krvnega tlaka M500/M520/M540 je univerzalne velikosti (obseg rok od 22 do 42 cm) in je primerna za merilnike krvnega tlaka Mediblink M500, M520 in M540. Ima 1 leto garancije.
18,88 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Težava: bolečine v nogah orileostoma orvisok krvni tlak