Pripomočki in naprave

Produkti

Cep nogavice proti krčnim žilam - BELE

Priporočamo vsem, ki imajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - ČRNE

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - PINK

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep treking kompresijske športne nogavice

Krepijo vezi in sklepe ter povečajo vašo stabilnost med športno aktivnostjo.
Od 47,76 €

Medi Big Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic

Uporaba izdelka Medi Big Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij in večjih velikosti.
70,46 €

Medi Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic!

Uporaba izdelka Medi Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij.
31,88 €

Tena Lady Slim Mini tanke predloge

Tena Lady Slim Mini tanke predloge
Od 4,51 €

Swimmates plavalne plenice - različne velikosti

Swimmates so inovativne plavalne plenice, ki so formulirane za enkratno uporabo ter se nosijo pod samimi kopalkami.
Od 31,39 €

Abena Light predloge za lahko do srednjo inkontinenco

Abena Light predloge za lahko in srednjo inkontinenco predstavljajo novo generacijo predlog blagovne znamke Abena.
Od 2,09 €

Aldanex zaščitna barierna krema, 85 g

Aldanex je barierna krema, ki se uporablja predvsem pr i sledečih zapletih in za namene intenzivne nege pri inkontinenčnih dermatitisih, pleničnih izpuščajih, pri vnetju v kožnih pregibih, obenem pa ščiti okolico ran in preprečuje nastanek le teh.
13,96 €

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 11,80 €

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 13,10 €

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 15,55 €

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj je izdelek, ki je primeren predvsem za populacijo, ki je starejša.
Od 13,80 €

Tena Men Level 0, 1, 2, 3 in 4 inkontinenčne predloge za moške

Tena Men Level 0, 1, 2, 3 in 4 inkontinenčne predloge za moške so predloge, ki so na voljo za različne stopnje inkontinence.
Od 4,13 €

Abena Abri-Bag vpojna vrečka za moško urinsko posodo, 20 vrečk

Abena Abri-Bag vpojne vrečke za moško urinsko posodo so oblikovane tako, da se prilegajo okrog standardne moške urinske posode. Abena Abri-Bag vpojne vrečke hitro vpijejo telesne tekočine na čist ter higieničen način. Super vpojna snov pomaga hitro zadržati do 630 ml tekočine tako, da jo pretvori v gel. Abena Abri-Bag vpojne vrečke se zlahka zavežejo z vdelanim plastičnim trakom, odložimo pa jih v smetnjak z običajnimi odpadki. Vrečke so pakirane posamično, kar omogoča preprosto jemanje in higiensko ravnanje.
12,90 €

Abena Abri-Bag vpojna vrečka za nočno posodo, 20 vrečk

Abena Abri-Bag vpojne vrečke za nočno posodo so oblikovane tako, da se prilegajo okrog standardne nočne posode. Abena Abri-Bag vpojne vrečke hitro vpijejo telesne tekočine na čist ter higieničen način. Super vpojna snov pomaga hitro zadržati do 630 ml tekočine tako, da jo pretvori v gel. Abena Abri-Bag vpojne vrečke se zlahka zavežejo z vdelanim plastičnim trakom, odložimo pa jih v smetnjak z običajnimi odpadki. Vrečke so pakirane posamično, kar omogoča preprosto jemanje in higiensko ravnanje.
14,99 €

Abena Abri-Bag vpojna vrečka za sobno stranišče, 2 ali 20 vrečk

Abena Abri-Bag vpojna vrečka za sobno stranišče je higienski izdelek, ki se uporablja za zajemanje in absorbiranje urina ali drugih tekočin, ko ni na voljo tradicionalnega stranišča ali ko je dostop do njega omejen. Abena Abri-Bag vpojna vrečka za sobno stranišče je oblikovana tako, da se prilega okrog standardnega sobnega stranišča. Vpojne vrečke hitro vpijejo telesne tekočine na čist in higieničen način. Super vpojna snov pomaga hitro zadržati do 630 ml tekočine tako, da jo pretvori v gel. Vrečke se zlahka zavežejo z vdelanim plastičnim trakom, odložimo pa jih v smetnjak z običajnimi odpadki. Vrečke so pakirane posamično, kar omogoča preprosto jemanje in higiensko ravnanje.
Od 1,99 €

Abena Abri-Bag zip vrečka za uporabljene pripomočke za inkontinenco, 2 vrečki

Abena Abri-Bag zip vrečka za uporabljene pripomočke za inkontinenco je higienski izdelek, ki se uporablja za varno in higienično odstranjevanje uporabljenih inkontinenčnih pripomočkov, kot so plenice za otroke ali odrasle, vložki, oblačila in drugi higienski izdelki, namenjeni zadrževanju urina ali blata. Uporaba vrečke je preprosta. Ko je inkontinenčni pripomoček uporabljen, se zloži ali zavije in nato postavi v vrečko. Vrečka se nato zapre in odloži v ustrezno posodo za odpadke ali smeti, ki je primerna za zbiranje tovrstnih odpadkov.
10,66 €

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke, 10 hlačk

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke sao hlačke, ki so na voljo v dveh velikostih - M in L.
Od 21,54 €

Indasec Pants mobilne hlačke

Indasec Pants mobilne hlačke so inovativne visoko vpojne hlačke, ki so namenjene za vse z inkontinenco, ki žele ostati polno sktivni.
Od 10,29 €

iD Pants Plus Medium vpojne hlačke, 14 kosov

iD Pants Plus Medium vpojne hlačke so ustvarjene za aktivne ljudi, ki se soočajo s srednjo do zelo težko stopnjo inkontinence. Vpojne hlačke iD Pants Plus Medium so enostavne za uporabo, v njih pa se boste počutili, kot bi nosili običajno spodnje perilo, saj omogočajo popolnoma svobodno in brezskrbno gibanje. Namenjeno so pokretnim ljudem, ki še imajo delen nadzor nad izločanjem urina. Vpojne hlačke so proizvedene iz visoko vpojnih materialov, ki preprečujejo neprijetne vonjave in nudijo popolno zaščito pred iztekanjem.
13,58 €

Abena San Premium Special vložna hlačna podloga za fekalno inkontinenco, 30 podlog

Abena San Premium Special je anatomsko oblikovana podloga oz. vložek, posebej zasnovan za fekalno inkontinenco. Abena San Premium Special vložna hlačna podloga za fekalno inkontinenco nosi učinkovite pregrade za preprečevanje iztekanja z vgrajenimi žepki, ki zadržijo vsebino tudi, če je bila izločena pod pritiskom. Abena San Premium Special vložna hlačna podloga ima zunanjo zračno folijo, podobno tekstilu, za optimalno udobje in diskretnost. Učinkovito jedro s tehnologijo Top-Dry zagotavlja hitro vpijanje in suho površino tudi po večkratnem izločanju.
15,38 €

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco, S, L ali XL, 1 hlačke

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco so prilagojene posebej za fiksacijo moških predlog Abri-Man Zero, Abri-Man Formula 1, Abri-Man Formula 2 in Abri-Man Special. Abri-Fix Man fiksirne hlačke so oblikovane tako, da ustrezajo moški anatomiji, s čimer zagotavljajo edinstveno prileganje in diskretnost. Izgledajo kot moderno spodnje perilo, ki je na voljo od velikosti S do XL. Elastični material in pletena sestava držita predlogo tesno ob telesu, kar zagotavlja zaščito pred iztekanjem.
Od 9,60 €

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke, S, M, L ali XXL, 1 hlačke

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke imajo všit pralni vložek in so namenjene za uporabo pri lahki inkontinenci. Uporabljajo se kot spodnje perilo. Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke so prav tako stroškovno učinkovite in prijazne do okolja. Omogočajo dostojanstvo in neodvisnost osebe ter so na voljo v različnih velikostih. Izdelane so iz bombaža/lycre, kar zagotavlja udobno prileganje. Z najnovejšimi zelo vpojnimi materiali te hlačke za oskrbo pri inkontinenci dajejo uporabniku samozavest in vzbujajo zaupanje.
Od 18,20 €

Abena Abri Soft Classic posteljna podloga 60 x 90 cm, vpojnost 1400 mL, 25 podlog

Abena Abri Soft Classic posteljna podloga je narejena iz netkanega materiala ter ima mehko površino, ki nudi udobje v stiku s kožo. Zadnja plast, ki je vodoodporna, in 4 zatesnjeni robovi, preprečujejo iztekanje tekočine. Abena Abri Soft Classic posteljna podloga se uporablja kot vpojna podloga za dodatno zaščito postelj in stolov ter tudi kot neposredna podloga pri inkontinenci. Idealna je tudi pri zdravstveni negi, previjanju ran in jemanju krvi. Abena Abri Soft Classic posteljna podloga se po uporabi enostavno zavrže.
Od 10,50 €

Abena Let Premium Anatomic vložne predloge, 30 predlog

Abena Let Premium Anatomic vložna predloga je večnamenska predloga, ki se lahko uporablja v poporodnem obdobju, pri lahki inkontinenci, za povečanje vpojnosti različnih pripomočkov za inkontinenco ali pri zaščiti in prevezi ran. Abena Let Premium Anatomic zaradi svoje anatomske oblike in optimalne strukture jedra zagotavlja visoko stopnjo udobja, varnosti in funkcionalnosti. Izdelek ima sistem Top Dry za največje udobje in zdravje kože. Zračna in anatomsko oblikovana predloga ohranjajo kožo zdravo in omogoča odlično prileganje.
4,99 €

Abena Light Premium Extra 3 vpojne predloge, 10 predlog

Abena Light Premium Extra 3 vpojne predloge omogočajo optimalno udobje in diskretnost. Primerne so za vse, ki potrebujejo visoko zaščito pred iztekanjem. Zračnost materialov preprečuje težave s kožo. Mehke in učinkovite vzdolžne zaščite pred iztekanjem urina. Abena Light Premium Extra 3 vpojne predloge nosijo oznako FSC, kart pomeni, da so proizvedene iz surovin, pridobljenih iz dobro oskrbovanih gozdov in odgovornih virov. Sledljivost in integriteta te oznake temeljita na strogih nadzornih ukrepih.
2,90 €

Abena Light Premium Extra Plus 3A vpojne predloge, 10 predlog

Abena Light Premium Extra Plus 3A vpojne predloge omogočajo optimalno udobje in diskretnost. Primerne so za vse, ki potrebujejo visoko zaščito pred iztekanjem. Zračnost materialov preprečuje težave s kožo. Mehke in učinkovite vzdolžne zaščite pred iztekanjem urina. Abena Light Premium Extra Plus 3A vpojne predloge nosijo oznako FSC, kart pomeni, da so proizvedene iz surovin, pridobljenih iz dobro oskrbovanih gozdov in odgovornih virov. Sledljivost in integriteta te oznake temeljita na strogih nadzornih ukrepih.
2,90 €

Abena Light Premium Maxi 4A vpojne predloge, 8 predlog

Abena Light Premium Maxi 4A vpojne predloge omogočajo optimalno udobje in diskretnost. Primerne so za vse, ki potrebujejo visoko zaščito pred iztekanjem. Zračnost materialov preprečuje težave s kožo. Mehke in učinkovite vzdolžne zaščite pred iztekanjem urina. Abena Light Premium Maxi 4A vpojne predloge nosijo oznako FSC, kart pomeni, da so proizvedene iz surovin, pridobljenih iz dobro oskrbovanih gozdov in odgovornih virov. Sledljivost in integriteta te oznake temeljita na strogih nadzornih ukrepih.
2,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Težava: bolečine v nogah orinkontinenca orprehlad