Pripomočki in naprave

Produkti

Cep nogavice proti krčnim žilam - BELE

Priporočamo vsem, ki imajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - ČRNE

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep nogavice proti krčnim žilam - PINK

Priporočamo vsem, kiimajo težave s krčnimi žilami ali z otečenimi nogami.
Od 48,75 €

Cep treking kompresijske športne nogavice

Krepijo vezi in sklepe ter povečajo vašo stabilnost med športno aktivnostjo.
Od 47,76 €

Medi Big Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic

Uporaba izdelka Medi Big Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij in večjih velikosti.
70,46 €

Medi Butler pripomoček za nameščanje kompresijskih nogavic!

Uporaba izdelka Medi Butler je primerna za vse tiste, ki imajo težave z nameščanjem kompresijskih nogavic višjih kompresij.
31,88 €

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj

Thuasne MalleoSoft mehka opornica za gleženj je izdelek, ki je primeren predvsem za populacijo, ki je starejša.
Od 13,80 €

Omron U780, 1 profesionalni inhalator

Omron U780 je ultrazvočni inhalator z izjemno zmogljivostjo. Lahko se uporablja do 72 ur. Tiho in učinkovito delovanje. Z LED zaslonom.
926,30 €

Philips filter za Innospire Essence, 1 set

Philips filter za Innospire Essence je komplet štirih filtrov. Nadomestni del, ki je primeren za filter inhalatorje Philips.
4,98 €

Maslo za ustnice - pasijonka, vijolica, liči in zeleno jabolko, 4x15 mL

Negujte svoje ustnice z živahnimi balzami iz 100% karitejevega masla in štirimi različnimi okusi! Maslo za ustnice vsebuje naravno prisotne vitamine, ki skrbijo za lep videz in pravilno strukturo delikatnih ustnic, ki kažejo znake razpokanosti. Z rednim nanosom karitejevega masla boste pripomogli k polnemu in mehkemu videzu ustnic ter jim ponudili globinsko ter hranljivo nego. Set balzamov za ustnice je prav tako odlična ideja za darilo. Izbirajte med različnimi okusi pasijonke, vijolice, ličija in zelenega jabolka!
13,90 €

Maslo za ustnice - meta, čokolada, med in češnja, 4x15 mL

Razvajajte svoje ustnice z izdelkom iz 100% karitejevega masla in s štirimi različnimi okusi, kot so meta, čokolada, med in češnja. Z vsakodnevno uporabo masla za ustnice boste poskrbeli za globinsko in intenzivno nego razpokanih ustnic. Koža ustnic je izjemno delikatna, zato je potrebna dodatne nege, ki jo ščiti pred zunanjimi vplivi. Z redno uporabo izdelka Maslo za ustnice - meta, čokolada, med in češnja bodo vaše ustnice videti polne in mehke. Izdelek Maslo za ustnice - meta, čokolada, med in češnja je prav tako odlična ideja za darilo.
13,90 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Philips Threshold PEP, 1 dihalna naprava

Philips Treshold PEP je naprava za posebno terapijo. Omogoča tretma s pozitivnim ekspiracijskim tlakom. Prispeva k lažjemu izločanju sluzi iz dihalnih poti.
31,00 €

Philips Respironics InnoSpire Essence inhalator, 1 pripomoček

Philips Respironics InnoSpire Essence inhalator vam omogoča izvajanje aerosolne terapije doma. Primerno za bolnike s pljučnimi boleznimi, ki jim lahko terapija na domu koristi.
79,90 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Težava: bolečine v nogah orprehlad orrazpokane ustnice