Pripomočki in naprave

Produkti

Baby friend ultrazvočna zaščita pred komarji

Prijatelj razprši ultrazvok visokega razpona, ki je ljudem neslišen. Delovna frekvenca se samodejno giblje med 22 in 28 KHz.
19,58 €

Family friend ultrazvočna zaščita pred komarji

Naprava razprši ultrazvok visokega razpona, ki je ljudem neslišen. Delovna frekvenca se samodejno giblje med 22 in 28 KHz ter učinkovito odganja komarje.
24,98 €

Sinomarin dojenčki 2,3 % ampule, 18x5 mL

Sinomarin Dojenčki je 100-% naraven in klinično preskušen nosni dekongestiv. To je hipertonična raztopina morske vode (2,3 % NaCl), v kateri je veliko koristnih sestavin morske vode (mineralne soli in elementi v sledeh).
3,91 €

Zanza click naprava za po piku komarjev

Zanza-click je sodobna in učinkovita naprava za preprečevanje oteklin in srbenja po piku komarjev.
19,58 €

Mediblink ultrazvočni prenosni odganjalec komarjev M001, 1 kos

Mediblink ultrazvočni prenosni odganjalec komarjev M001 je inovativni izdelek znamke Mediblink, ki pomaga odganjati komarje brez uporabe kemikalij in strupenih snovi. Deluje na principu ultrazvnočnega valovanja in ima 3 različne funkcije delovanja. Lahko ga uporabljate doma ali na potovanjih, med tekom in rekreacijo, pri pohodništvu, kampiranju, ribolovu in drugih zunanjih aktivnostih. Uporablja se lahko tudi pri dojenčkih. Naprava je varna za ljudi in hišne ljubljenčke.
19,92 €

Chicco prenosna UZ zaščita - komarji, 1 naprava

Chicco prenosna uz zaščita vam nudi optimalno zaščito pred komarji. Delovanje na baterijo je izjemno učinkovito. Tiha rešitev za zaščito celotne družine.
12,21 €

Chicco ultrazvočna zaščita za vtičnico, 1 naprava

Chicco ultrazvočna zaščita za vtičnico učinkovito odganja komarje. Deluje s posebnim ultrazvočnim delovanjem. Ne oddaja zvoka in hlapov v prostor. Varno za otroke.
11,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Težava: komarji orzaprt nos