Pripomočki in naprave

Produkti

Thuasne klasični toaletni stol, 1 kos

Thuasne klasični toaletni stol je medicinski pripomoček, ki služi kot nadomestek straniščne školjke za gibalno ovirane bolnike. Odstranljiva straniščna deska olajša čiščenje, vedro pa lahko odstranimo skozi sedež od zgoraj ali s strani, če ne želimo premikati bolnika. Vedro ima dvojni rob in pokrov, ki omejuje uhajanje neprijetnih vonjav. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
158,55 €

Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko

Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko je stabilen in varen nastavek za toaletno školjko. Nastavek dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tako olajša vsedanje in vstajanje. Zaradi vdolbine na sprednjem delu je osebna higiena enostavnejša. Sistem pritrditve z zatiči zagotavlja popolno stabilnost in varnost, površina nastavka pa je gladka ter enostavna za čiščenje. Štirje zatiči zagotavljajo dobro stabilnost. Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko prav tako omogoča pravilno osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu.
68,04 €

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki in pokrovom, 10 ali 14 cm

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tem olajša vsedanje in vstajanje. Sistem pritrditve z vijaki zagotavlja popolno stabilnost in varnost. Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki poskrbi za enostavnejšo osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu nastavka. Površina Thuasne nastavka je gladka ter enostavna za čiščenje. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
Od 55,19 €

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki, 10 ali 14 cm

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tem olajša vsedanje in vstajanje. Sistem pritrditve z vijaki zagotavlja popolno stabilnost in varnost. Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki poskrbi za enostavnejšo osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu nastavka. Površina Thuasne nastavka je gladka ter enostavna za čiščenje. Največja dovoljena telesna teža je 185 kg. Izbirate lahko med Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki z ali brez pokrova.
Od 37,11 €

Thuasne toaletni stol 3 v 1, bel, svetlo moder ali mornarsko moder

Thuasne toaletni stol 3 v 1 služi kot nadomestek stranišča za gibalno ovirane bolnike. Thuasne toaletni stol 3 v 1 omogoča 3 funkcije: straniščna deska, dvigalo straniščne deske in straniščni okvir. Odstranljiva straniščna deska olajša čiščenje. Thuasne toaletni stol 3 v 1 lahko sestavite in razstavite brez orodja v samo nekaj minutah. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
188,90 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: higienski nastavek orposodica za leče
  • Prednost: varna uporaba