Pripomočki in naprave

Produkti

Basica instant Osvežujoči sadni napitek, 300 g prahu

Vsebuje kombinacijo bazičnih vitalnih snovi za vzdrževanje kislinsko-bazičnega ravnotežja.
13,09 €

Basica Sport prah v plastični dozi, 660 g

Učinkovita za nadomestitev izgubljene tekočine.
32,64 €

Dialevel, 50 tablet + 10 tablet GRATIS

Vsebuje krom, ki vpliva na nivo sladkorja v krvi.

18,97 €

FertilUp DUO, TRIO... paket (- 10 % popust)

FertilUp duo paket je idealna kombinacija izdelkov FertilUp in sicer lahko izbirate med tremi kombinacijami.
Od 47,27 €

Glucotabs tablete z okusom borovnica, 10 tablet

Glucotabs tablete z okusom po borovnici vsebujejo ogljikove hidrate, pretežno v obliki glukoze ter ne vsebujejo glutena in snovi živalskega izvora.
2,60 €

Glucotabs tablete z okusom limona/limeta, 10 tablet

Glucotabs tablete vsebujejo ogljikove hidrate, pretežno v obliki glukoze ter ne vsebujejo glutena in snovi živalskega izvora.
2,59 €

Gurmar, 100 g

Znanstveno je potrjeno, da sladkor in njegovi nadomestki povzročajo močnejšo odvisnost celo od  kokaina, kljub temu pa ga uživamo dnevno v vseh možnih oblikah.
14,47 €

Himalaya Diabecon, 60 tablet

Himalaya Diabecon je ajurvedsko prehransko dopolnilo, ki je odlična podpora vsem ljudem.

17,44 €

Isostar Hydrate & Perform športni napitek z okusom limone, 400 g

Isostar Hydrate & Perform športni napitek z okusom limone je namenjen vsem tistim športnikom, ki se nekoliko bolj udejstvujejo v športnih aktivnostih in jim je pomemben vsak dosežek.
9,50 €

Isostar Hydrate & Perform športni napitek z okusom pomaranče, 400 g

Isostar Hydrate & Perform športni napitek z okusom limone je namenjen vsem tistim športnikom, ki se nekoliko bolj udejstvujejo v športnih aktivnostih in jim je pomemben vsak dosežek.
9,50 €

Isostar šumeče tablete z okusom limone, 10 šumečih tablet

Za pripravo osvežilnega športnega napitka.
4,24 €

Krom GTF prehranski dodatek, 30 tablet

Krom GTF prehranski dodatek je prehransko dopolnilo v obliki tablet, ki vsebuje krom v obliki krom organskega kompleksa.

12,24 €

MorEPA GOLD omega maščobe, 30 mehkih kapsul

MorEPA GOLD omega maščobe so primerne za prav vsakogar, ki potrebuje omega maščobne kisline z dodatkom antioksidantov.
35,52 €

MyNuti Diabetico, 30 kapsul

Krom prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi in pravilni presnovi makrohranil.

11,67 €

Quest L-Equigluco, 30 tablet

Quest L-Equigluco je novo prehransko dopolnilo, ki vsebuje krom v obliki kromovega pikolinata, vitamin B6, magnezij ter niacin.

16,39 €

Sallant Nigari magnezijev klorid, 300 g

Sallant Nigari magnezijev klorid je je sol, ki je pridobljena v granulah in je odličen neposreden vir magnezija v trdni obliki.
4,87 €

Virgin Tea Slim keksi, 120 g

Virgin Tea Slim keksi vsebujejo zeleni čaj in vlaknine rastlinskega izvora.
4,57 €

Zuccarin, 60 tablet

Vsebuje standardiziran izvleček listov japonske murve in zelo pomemben element - krom, ki pripomore k normalizaciji ravni glukoze.

 

20,72 €

Dialevel, 2x30 tablet

Pozitivno in blagodejno vpliva na nivo sladkorja v krvi.
22,89 €

NATUR 6 prehransko dopolnilo za zmogljivost, 40 kapsul

NATUR 6 prehransko dopolnilo za zmogljivost je kvaliteten izdelek priznane italijanske znamke Natur House. Vsebuje naravne izvlečke gvarane, sabljastega triplata, ginsenga in propolisa, ki imajo različne pozitivne lastnosti na telo. S prehranskim dopolnilom Natur House Natur6 bomo v telo vnesli naravno obogatene rastlinske izvlečke in prav tako tudi beta-karoten. Zaupajte naravi in posežite po visokokakovostnem in inovativnem izdelku s skrbno snovano formulacijo.
15,90 €

Puritan's Pride One Daily multivitamini za moške, 100 tablet

Puritan's Pride One Daily multivitamini za moške je kompleks najrazličnejših vitaminov v obliki sprejmljive in visoko biološko aktivne oblike. Vitamini prehranskega dopolnila so kompleks najrazličnejših a moške prirejenih vitaminov, ki imajo izredno pomembne vloge v človeškem organizmu.
15,05 €

Indasec Pants mobilne hlačke

Indasec Pants mobilne hlačke so inovativne visoko vpojne hlačke, ki so namenjene za vse z inkontinenco, ki žele ostati polno sktivni.
Od 9,15 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,84 €

LIFE IMMUNO5

LIFE IMMUNO5 je prehransko dopolnilo na osnovi ameriškega slamnika, ginsenga, vitamina C, vitamina D s cinkom in kolostrumom. Brez glutena. Pakiranje: 30 tab Uporaba: Zaužijte eno tableto enkrat na dan s kozarcem vode.
16,99 €

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo, 30 kapsul

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo izhaja iz globin naših dragocenih voda. Ustvarjeno je iz kakovostnih alg, ki so naravno obogatene s hranilnimi snovmi, kot so klorofil, beljakovine in omega-3 maščobne kisline. Učinkovita in naravna formula BlueDyNAmic prehranskega dopolnila, iz dneva v dan aktivira naš organizem in skrbi, da naše telo deluje po vseh svojih močeh. Z izvlečki spiruline, klorofila in fikocianina ter inulinom, je ta prehranski dodatek namenjen vsem, ki jim ni vseeno za njihovo telo in njegovo vsakodnevno delovanje.
89,00 €

Lindens Ginkgo Biloba, 100 tablet

Izdelek Lindens Ginkgo Biloba je odlično prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni izvleček drevesa ginko ali ginko biloba, katerega imenujemo tudi živi fosil, saj je edina vrsta iz družine ginkovcev, ki je preživela obdobje ledene dobe. Izvleček ginka bilobe je naravni vir antioksidantov, kot so flavonoidi in terpenoidi, ki blagodejno delujejo na čiščenje in obrambo telesa pred prostimi radikali. S prehranskim dopolnilom Lindens Ginkgo Biloba, boste telesu podarili novo moč in si izboljšali kvaliteto vsakdanjega življenja.
16,04 €

Valens Omega-3 Forte, 60 mehkih kapsul

Prehransko dopolnilo v kapsulah Valens Omega-3 Forte je brezdvomno odličen dodatek k vaši vsakodnevni prehrani. Vsebuje visoko količino kakovostnega in čistega ribjega olja, ki je polno maščobnih kislin omega 3, med katerimi brezdvomno prevladujeta kislini EPK in DHK, ki sta pomembni za pravilno delovanje našega telesa in srca. Z dnevnim vnosom primerne količine omega-3 maščibnih kislin, bomo prispevali k boljšemu splošnemu počutju in celovitemu zdravju našega dragocenega telesa.
18,99 €

BioCare Magnezijev malat, 90 kapsul

Prehransko dopolnilo BioCare Magnezijev malat je skrbno snovan izdelek priznane znamke BioCare, ki se že več kot 30 let ukvarja z pridelavo visokokakovostnih prehranskih dopolnil za odrasle in otroke. Vsebuje veliko koncentracijo magnezijevega malata, ki ima vrsto blagodejnih učinkov na naše telo. Še posebej je namenjen športnikom in tistim, ki so pogosto aktivni. Z vnosom primerene količine magnezija v telo, boste prispevali k izboljšanju procesov v vašem telesu in mu pomagali, da si opomore.
16,20 €

Jamieson magnezij 200 + B6 prehransko dopolnilo, 50 tablet

Poskrbite za vsakodnevno uživanje nadvse pomembnega magnezija in vitaminov B kompleksa, ki se nahajajo v izdelku priznane znamke Jamieson, ki se že vrsto let ukvarja s snovanjem visokokakovostnih in inovativnih prehranskih dopolnil. Edinstven izdelek je inovacija na trgu prehranskih dopolnil in vsebuje kar 200 mg magnezija na tableto. Prav tako vsebuje nepogrešljive vitamine B kompleksa, ki skupaj z magnezijom sinergično delujejo za doseganje najboljših rezultatov. Posežite po izjemnem izdelku Jamieson magnezij 200 + B6.
13,42 €

Silky Touch nadomestni valjčki, 2 valjčka

Silky Touch nadomestni valjčki - je dvojno pakiranje nadomestnih valjčkov za uporabo v kombinaciji z aparatom Silky Touch.
Od 5,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: lepilni trak orPrehransko dopolnilo