Pripomočki in naprave

Produkti

Anatomska bandaža za gleženj, 1 bandaža

Anatomska bandaža za gleženj je medicinski pripomoček, ki je primeren za uporabo v primeru bolečega gležnja, bolečine v sklepu zaradi preobremenitve ali morebitne lažje poškodbe.
Od 8,87 €

Anatomska bandaža za koleno, 1 bandaža

Anatomska bandaža za koleno je medicinski pripomoček, ki je namenjen preventivi, namenjen je tudi lajšanju občutka bolečine v samem sklepu, kar je lahko posledica preobremenitve ligamentov ali posledica poškodbe.
Od 7,77 €

Comforgel CG1601 opora za Hallux valgus, 1 opora

Comforgel CG1601 opora za Hallux valgus je ustvarjen tako, da lajša bolečine v kosteh, ki jih povzroča pritisk obutve, predvsem v izkrivljenem nožnem palcu. Comforgel CG1601 opora za Hallux valgus prav tako zmanjšuje tveganje za nelagodje zaradi tiščanja ali drgnjenja ob kosti. Mehak gel v notranjosti blazinice zagotavlja udobje in prilagodljivost. Comforgel CG1601 opora za Hallux valgus je primerna tudi za občutljiva stopala. Comforgel CG1601 opora za Hallux valgus je na voljo v 2 velikostih - S in L.
Od 15,99 €

Mueller opornica za gleženj ATF 3 - črna barva

Mueller opornica za gleženj ATF 3 je medicinski pripomoček, ki zagotavlja podporo in zaščito za šibke, poškodovane ali nestabilne gležnje. Patentirani jermen ATF in pričvrščena opornica z vezalkami omogočata optimalno podporo s pomočjo vezi pri gležnju, ki je oslabljen, kar je lahko posledica izvinov, izpahov ali drugih poškodb in stanj. Mueller opornica za gleženj ATF 3 hkrati zagotavljata fleksibilnost sklepa pri gibanju in aktivnostih skozi ves dan. Mueller opornica za gleženj ATF 3 ne vsebuje lateksa in je primerna za levi, kot tudi za desni gleženj.
Od 51,86 €

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 11,80 €

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 13,10 €

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 15,55 €

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke, 10 hlačk

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke sao hlačke, ki so na voljo v dveh velikostih - M in L.
Od 21,54 €

Futuro bandaža za gleženj, 1 bandaža

Futuro bandaža za gleženj nudi oporo poškodovanemu gležnju in je ustvarjena je iz trpežnega ter mehkega materiala za prijetno toploto in udobje skozi ves dan. Futuro bandaža za gleženj omogoča individualno prilagajanje in oporo, zanka za peto pa omogoča lažjo namestitev. Bandaža je narejena iz mešanice neoprena, ki zagotavlja oporo in zadržuje toploto. Futuro bandažo za gleženj enostavno ovijete okoli gležnja in jo individualno prilagajate glede na potrebe. Nudi oporo togemu, bolečemu ali poškodovanemu gležnju.
10,78 €

Futuro bandaža za zapestje z odprtino za palec, 1 bandaža

Futuro bandaža za zapestje z odprtino za palec je ustvarjena tako, da jo ovijete okoli zapestja in prilagodite stopnjo kompresije po meri. Mešanica neoprena pomaga ohranjati toploto poškodovanemu zapestju., zanka za palec pa zagotavlja enostavno namestitev in odstranitev. Futuro bandažo lahko uporabljate za levo ali desno zapestje. Futuro bandaža za zapestje z odprtino za palec nudi optimalno udobje med nošenjem pri vsakodnevnih aktivnostih ter omogoča zaščito in čvrsto oporo za oslabljena, boleča ali poškodovana zapestja.
18,64 €

Futuro elastična bandaža za gleženj, S, M ali L, 1 bandaža

Futuro elastična bandaža za gleženj se lahko uporablja pri artritisu, oteklinah, pri lajšanju bolečin pri zvinih, preobremenitvenem sindromu, po daljši imobilizaciji ter za preprečevanje novih poškodb. Futuro elastična bandaža za gleženj nudi oporo pri vsakodnevnih opravilih, hoji ali blagem teku. Futuro elastična bandaža za gleženj zagotavlja kompresijo in prijetno toploto. Bandaža se ovije okoli gležnja enostavno, hitro in zanesljivo ter omogoča individualno prilaganje stopnje kompresije.
Od 13,24 €

Futuro elastična bandaža za koleno, S, M, L ali XL, 1 bandaža

Futuro elastična bandaža za koleno nudi zanesljivo oporo šibkemu ali poškodovanemu kolenu. Bandaža je ustvarjena iz raztegljivega in udobnega materiala, ki diha ter se ne opazi, ko jo nosite pod oblačili. Nizek profil in prilagodljivost bandaže omogočata naravno gibanje kolenskega sklepa. Materiali zagotavljajo različne stopnje kompresije, zadrževanje toplote in zračnost, tako da lahko opravljate svoje aktivne rutine. Futuro elastična bandaža za koleno zagotavlja, da so pokrite vse vaše potrebe, po poškodbah.
Od 17,56 €

Futuro nočna opornica za zapestje, 1 opornica

Futuro nočna opornica za zapestje pomaga lajšati sindrome simptoma karpalnega kanala tako, da drži zapestje in roko v nevrtalnem položaju. Ustvarjena je iz mehkega materiala, ki odvaja vlago in nudi udobje skozi celo noč. Futuro nočna opornica za zapestje nudi udobno oporo, ki si jo lahko prilagajate po meri. Inovativne oblazinjene kroglice pod dlanjo pomagajo ohranjati roko v nevtralnem položaju, priročen dizajn pa omogoča enostavno namestitev in nemoten proces spanja.
59,24 €

Futuro nosilec za roko, 1 nosilec

Futuro nosilec za roko je medicinski pripomoček za odrasle, ki se lahko uporablja pri zvinih, v obdobju po snetem mavcu ter po različnih operativnih posegih na roki. Futuro nosilec za roko pomaga podpirati težo roke in ohranja roko v optimalnem položaju med okrevanjem. Trak omogoča individualno prilagajanje, podložena blazinica na ramenskem delu pa zagotavlja udobno nošenje. Nosilec drži roko na mestu, da kar čim bolj minimizira gibanje. Na traku je priročna sponka, ki jo enostavno zapnete ali odpnete z eno roko.
16,97 €

Futuro opornica za koleno s tečaji, 1 opornica

Futuro opornica za koleno s tečaji je primerna za hujše poškodbe, ki zahtevajo močnejšo opornico. Futuro opornica za koleno s tečaji ima na vsaki strani stransko oporo s tečajema, ki ju lahko odstranite. Ta športna opornica za koleno vam nudi stabilnost, ki jo potrebujete, da ostanete v igri. Oblazinjena odprtina za pogačico nudi dodatno udobje, s pomočjo trakov pa si lahko individualno prilagajate raven kompresije. Materiali zagotavljajo različne stopnje kompresije, zadrževanje toplote in zračnost.
72,99 €

Futuro opornica za palec - črna, 1 opornica

Futuro opornica za palec nudi ustrezno oporo za vaš palec, tako da se lahko osredotočite na vse vaše dejavnosti. Futuro opornica za palec ima dve stranski opori vzdolž palca in se jo lahko prilagaja po meri. Zagotavlja stabilizacijo in oporo bolečemu, šibkemu ali poškodovanemu palcu na roki. Da bi zagotovili, da blagovna znamka Futuro ostane med najbolj zaupanja vrednimi imeni na področju naramnic in opornic, strokovna skupina inženirjev in zdravstvenih strokovnjakov sodeluje pri raziskavah, razvoju in testiranju izdelkov.
Od 40,05 €

Futuro opornica za zapestje, 1 bandaža

Futuro opornica za zapestje zagotavlja udobno in močno oporo, stabilizacijo ter zaščito bolečemu, šibkemu ali poškodovanemu zapestju. Futuro opornica za zapestje vsebuje kovinsko paličico za dodatno oporo in stabilizacijo. Priročen dizajn omogoča enostavno namestitev in odstranitev ter zagotavlja popolno gibljivost vaših prstov. Materiali zagotavljajo različne stopnje kompresije, zadrževanje toplote in zračnost, tako da lahko med nošenjem opornice opravljate svoje aktivne ter vsakodnevne rutine.
39,25 €

Futuro prilagodljiva bandaža za hrbet, 1 bandaža

Futuro prilagodljiva bandaža za hrbet v črni barvi zagotavlja pritisk na vir vaše bolečine v križnem predelu, ki je nastala zaradi mišične utrujenosti ali raztega. Ne omejuje gibanja telesa in hkrati zagotavlja udobno oporo in kompresijo. Futuro prilagodljiva bandaža za hrbet je idealna za uporabo na delovnem metu, med rekreacijo ali doma. Bandaža je ustvarjena iz materiala, ki diha in nudi kompresijo. Prilagodljiv sistem z vrvicami in blazinice, ki jih lahko odstranite, zagotavljajo udobje in prilagajanje po vaših potrebah.
53,61 €

Futuro snemljiva bandaža za koleno, 1 bandaža

Zagotovite vašemu kolenu oporo, ki jo potrebuje in nadaljujte z opravki, ki jih imate radi s pomočjo Futuro snemljive bandaže za koleno. Odprtina za pogačico nudi dodatno oporo. Stranske odprtine za dodatno zračenje in preprečevanje gubanja na zadnji strani. Mešanica neoprena zagotavlja oporo, toploto in udobje. Da bi zagotovili, da blagovna znamka Futuro ostane med najbolj zaupanja vrednimi imeni na področju opornic, strokovna skupina inženirjev in zdravstvenih strokovnjakov sodeluje pri raziskavah, razvoju in testiranju izdelkov.
15,99 €

Futuro trak za koleno, 1 trak

Futuro trak za koleno je posebne oblike, kar omogoča, da ciljno masira boleči del, hkrati pa zmanjšuje pritisk na kolenske vezi. Trak je udoben in omogoča prilagajanje po meri. Futuro trak za koleno pomaga zagotavljati zanesljivo oporo togemu, šibkemu ali poškodovanemu kolenu. Da bi zagotovili, da blagovna znamka Futuro ostane med najbolj zaupanja vrednimi imeni na področju opornic, strokovna skupina inženirjev in zdravstvenih strokovnjakov sodeluje pri raziskavah, razvoju in testiranju izdelkov.
24,50 €

Futuro trak za zapestje, 1 trak

Futuro trak za zapestje je izdelan iz mešanice tkanin, ki nudijo zmerno omejitev gibljivosti vaših sklepov in hkrati nudijo zaščito s pomočjo penaste blazinice. Trak enostavno in hitro ovijete okoli zapestja in sami prilagodite raven kompresije, ki jo želite. Medicinski pripomoček Futuro trak za zapestje nudi dodatno podporo in optimalno udobje nošenja pri športu in drugih telesnih aktivnostih. Pomaga pri lajšanju akutnih in kroničnih bolečin v zapestju ter pri preobremenitvenem sindromu.
19,35 €

Thuasne Sport elastična opornica za koleno - 334, 1 kos

Thuasne elastična opornica za koleno je ustvarjena iz elastične kompresijske tkanine in ima proprioceptivno delovanje. Thuasne elastična opornica za koleno se uporablja pri blagih zvinih, pri nestabilnosti sklepa in pri bolečinah v sklepu. Način tkanja nudi boljše udobje in prileganje. Thuasne elastična opornica za koleno zagotavlja udobno območje v predelu pogačice ter pomaga pri natančni namestitvi bandaže. Uporablja se pri zvinih stranskih vezi kolenskega sklepa, pri kronični nestabilnosti kolena ter za vrnitev k športu po blagem zvinu kolena ali drugi poškodbi (vključno z operacijo).
Od 13,16 €

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco, S, L ali XL, 1 hlačke

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco so prilagojene posebej za fiksacijo moških predlog Abri-Man Zero, Abri-Man Formula 1, Abri-Man Formula 2 in Abri-Man Special. Abri-Fix Man fiksirne hlačke so oblikovane tako, da ustrezajo moški anatomiji, s čimer zagotavljajo edinstveno prileganje in diskretnost. Izgledajo kot moderno spodnje perilo, ki je na voljo od velikosti S do XL. Elastični material in pletena sestava držita predlogo tesno ob telesu, kar zagotavlja zaščito pred iztekanjem.
Od 9,60 €

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke, S, M, L ali XXL, 1 hlačke

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke imajo všit pralni vložek in so namenjene za uporabo pri lahki inkontinenci. Uporabljajo se kot spodnje perilo. Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke so prav tako stroškovno učinkovite in prijazne do okolja. Omogočajo dostojanstvo in neodvisnost osebe ter so na voljo v različnih velikostih. Izdelane so iz bombaža/lycre, kar zagotavlja udobno prileganje. Z najnovejšimi zelo vpojnimi materiali te hlačke za oskrbo pri inkontinenci dajejo uporabniku samozavest in vzbujajo zaupanje.
Od 18,20 €

Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco, 4XL, 5XL ali 6XL, 3 hlačke

Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco zagotavljajo edinstveno prileganje in diskretnost. Elastični material in pletena sestava držita predlogo tesno ob telesu, kar zagotavlja zaščito pred iztekanjem. Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco so stroškovno učinkovite in prijazne do okolja ter kože. Omogočajo dostojanstvo in neodvisnost osebe ter so na voljo v različnih velikostih. Lahko se perejo v pralnem stroju pri 60 stopinjah C in se sušijo z blagim programom v sušilnem stroju.
Od 3,10 €

Mottio T129 podpora za pogačico, 1 podpora

Mottio T129 podpora za pogačico z anatomsko infra-patelarno blazinico razbremeni kite in povzroči masažni učinek na predelu pod kolenom. Mottio T129 podpora za pogačico ima nastavljiv elastičen trak za dinamično prilagajanje kompresije. S 100% silikonsko anatomsko podlogo iz termoplastike za izboljšano prileganje podlakti. Podpora je zasnovana z hipoalergenim materialom, ki ne vsebuje lateksa. Ima elastični trak za dinamično prilagajanje kompresije. Zračna brezšivna tkanina zagotavlja maksimalno udobje pri uporabi.
26,99 €

Mottio T29 trak za epikondil komolca, 1 trak

Mottio T29 trak za epikondil komolca z anatomsko infra-patelarno blazinico razbremeni kite in povzroči masažni učinek na predelu pod komolcem. Mottio T29 trak za epikondil komolca ima nastavljiv elastičen trak za dinamično prilagajanje kompresije. S 100% silikonsko anatomsko podlogo iz termoplastike za izboljšano prileganje podlakti. Trak je zasnovan z hipoalergenim materialom, ki ne vsebuje lateksa. Ima elastični trak za dinamično prilagajanje kompresije. Zračna brezšivna tkanina zagotavlja maksimalno udobje pri uporabi.
34,99 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Mueller bandažni trak, črn, vijola, bež, siv ali bel, 1 trak

Mueller bandažni trak se prilagodi vsem delom telesa ter nudi čvrsto oporo in pritisk. Mueller bandažni trak je vsestransko uporaben, saj se lahko uporablja tudi na opremi, kot sta baseballski kij in hokejska palica. Pri Mueller Sports Medicine razvijajo izdelke za zaščito športnikov in aktivnih posameznikov pred poškodbami ter izboljšanje njihove učinkovitosti. Na voljo so posamezne rolice povojnega traku. Mueller Sports Medicine, Inc. oblikuje in proizvaja naramnice, podpore, trakove in športne pripomočke vseh vrst.
Od 7,39 €

Mueller elastični čudežni trak, S/M ali L/XL, 1 povoj

Mueller elastični čudežni trak nudi trdno podporo in pomaga zmanjšati obremenitev mišic, hkrati pa ohranja svojo elastičnost. Manjši ovoj se razteza od 70 cm do 99 cm, zaradi česar je idealen kot vsestranska podpora za zapestje, gleženj, komolec ali koleno. Večji ovoj se začne pri 1,4 m in lahko doseže skoraj 2 m, primeren pa je za stegno, hrbet in rame. Ta izdelek je primeren tudi za trdno držanje vročih in hladnih obkladkov. Mueller elastični čudežni trak je izdelan iz elastičnega najlona, ki omogoča pranje in ponovno uporabo.
Od 19,90 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: bandaža orhlačke orposodica za leče