Pripomočki in naprave

Produkti

Anatomska bandaža za gleženj, 1 bandaža

Anatomska bandaža za gleženj je medicinski pripomoček, ki je primeren za uporabo v primeru bolečega gležnja, bolečine v sklepu zaradi preobremenitve ali morebitne lažje poškodbe.
Od 8,87 €

Anatomska bandaža za koleno, 1 bandaža

Anatomska bandaža za koleno je medicinski pripomoček, ki je namenjen preventivi, namenjen je tudi lajšanju občutka bolečine v samem sklepu, kar je lahko posledica preobremenitve ligamentov ali posledica poškodbe.
Od 7,77 €

KT Tape Gentle elastični športni trak - bež odtenek, 5 m

KT Tape Gentle elastični športni trak - bež odtenek je inovativen športni izdelek, namenjen kar 3 dnevnemu lepljenju, narejen iz 100 % bombažnea materiala.
15,50 €

Mueller opornica za gleženj ATF 3 - črna barva

Mueller opornica za gleženj ATF 3 je medicinski pripomoček, ki zagotavlja podporo in zaščito za šibke, poškodovane ali nestabilne gležnje. Patentirani jermen ATF in pričvrščena opornica z vezalkami omogočata optimalno podporo s pomočjo vezi pri gležnju, ki je oslabljen, kar je lahko posledica izvinov, izpahov ali drugih poškodb in stanj. Mueller opornica za gleženj ATF 3 hkrati zagotavljata fleksibilnost sklepa pri gibanju in aktivnostih skozi ves dan. Mueller opornica za gleženj ATF 3 ne vsebuje lateksa in je primerna za levi, kot tudi za desni gleženj.
Od 51,99 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: bandaža orkinezio trak orposodica za leče