Pripomočki in naprave

Produkti

Mediblink M120 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost S, 1 blazinica

Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M120 v velikosti S omogoča takojšnje olajšanje s pomočjo hladilnega ali grelnega učinka. Pripomore k uporabi pri številnih težavah, kot so zakrčene mišice, slab krvni obtok, piki insektov, zvini, boleče mišice, artritis in otekline. Ta inovativen izdelek priznane znamke Mediblink, omogoča terapijo z mehkimi gel kroglicami, ki se prilagajaju vsakemu telesu. Ustvarjen je brez lateksa, svinca in BPA ter je varen za neposredno uporabo na koži.
6,88 €

Lanaform Aqua Comfort vodni vzglavnik, 1 blazina

Lanaform Aqua Comfort vodni vzglavnik nudi optimalno oporo med spanjem. Z dodajanjem vode lahko uravnavate trdoto vzglavnika. Med spanjem, se bo oblika prilagodila vašemu spalnemu položaju. Primerno tudi za osebe z bolečinami v vratu.
57,99 €

Lanaform Hand Warmer grelec za roke, 1 grelnik

Lanaform Hand Warmer grelec za roke je nepogrešljiv pripomoček, če vas pogosto zebe v roke. Udoben grelnik za roke hitro poskrbi za prijeten občutek. Segreje se izredno hitro in je takoj pripravljen za uporabo.
24,56 €

Lanaform Heating Blanket S1 enoposteljna grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Heating Blanket S1 enoposteljna grelna blazina je primerna za različne enojne postelje. Njen namen je, da vas prijetno ogreje med počitkom. Ima kar 3 nastavljive jakosti toplote. Povsem varno za uporabo.
62,79 €

Lanaform Heating Blanket S2 dvoposteljna grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Heating Blanket S2 dvoposteljna grelna blazina ima nekoliko večje dimenzije. Primerna je za dvojne postelje. Grelna blazina ima tri jakosti toplote. Izdelana iz mikro vlaken.
92,00 €

Lanaform Heating Pad večnamenska grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Heating Pad večnamenska grelna blazina je namenjena gretju celega telesa. Omogoča nadzor nad temperaturo. Primerne velikosti, da jo lahko uporabite za različne namene. Blazina je izdelana iz mikro vlaken.
40,86 €

Lanaform Hottle grelec za roke, 1 grelnik

Lanaform Hottle grelec za roke ogreje vaše dlani ali drug del telesa. Praktična velikost omogoča, da blazino uporabljate kjerkoli. Pripomoček je hitro pripravljen za uporabo. Izdelano iz bombaža.
20,30 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Lanaform Delight Mattress masažna blazina, 1 blazina

Lanaform Delight Mattress masažna blazina je kakovostna vzmetnica. Namenjena je vibracijski, shiatsu in akupresurni masaži. Masira vas lahko na petih področjih. Dodana je še funkcija ogrevanja.
120,35 €

Lanaform Massage Mattress masažna blazina, 1 blazina

Massage Mattress masažna blazina deluje z vibracijami. Hkrati ima dodano tudi možnost ogrevanja. Možne so prilagoditve delovanja. Odlična je za sproščanje.
103,00 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: blazina orposodica za leče