Pripomočki in naprave

Produkti

Dialox razkužilo, 5 L

Za dezinfekcijo dializnih monitorjev.
62,42 €

Terralin Protect razkužilo za tla, površine, 2 ali 5 L

Terralin Protect razkužilo za tla, površine je tekoči koncentrat, namenjen za čiščenje in dezinficiranje talnih površin, drugih površin in medicinskih pripomočkov.
Od 37,60 €

Mediblink M120 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost S, 1 blazinica

Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M120 v velikosti S omogoča takojšnje olajšanje s pomočjo hladilnega ali grelnega učinka. Pripomore k uporabi pri številnih težavah, kot so zakrčene mišice, slab krvni obtok, piki insektov, zvini, boleče mišice, artritis in otekline. Ta inovativen izdelek priznane znamke Mediblink, omogoča terapijo z mehkimi gel kroglicami, ki se prilagajaju vsakemu telesu. Ustvarjen je brez lateksa, svinca in BPA ter je varen za neposredno uporabo na koži.
7,99 €

Mediblink M122 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost L, 1 blazinica

Poskrbite za takojšnje olajšanje s prijetnim hlajenjem ali udobnim gretjem, ki ga omogoča uporaba inovativnega izdelka hladilno-grelna blazinica s kroglicami M122, ki je produkt priznane znamke Medilink, ki se že leta ukvarja s snovanjem in proizvodnjo visokokakovostnih medicinskih pripomočkov. Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M122 v velikosti L ne vsebuje BPA, lateksa in svinca ter je varna za neposredno uporabo na koži. S svojim dvojnim delovanjem je namenjena lajšanju velikega števila težav, kot so zvini, otekline, piki komarjev, bolečine v mišicah itd.
19,98 €

Mediblink M121 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost M, 1 blazinica

Pomagajte si olajšati težave in bolečine, ki vas lahko pestijo. Z inovativnim izdelkom Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M M121, boste svojemu telesu nudili takojšnjo udobje pri zvinih, pikiv insektov, bolečih mišicah, krčih, menstrualnih bolečinah, oteklinah, artritisu in drugih nelagodnih pojavih. Hladilno-grelna blazinica z dvojnim učinkom ne vsebuje lateksa, svinca in BPA ter je varna za neposredno uporabo na koži. Zaradi svoje oblike z gelastimi kroglicami, se prilagaja vsakemu telesu.
14,30 €

Nexcare ColdHot Happy Kids blazinica za hlajenje/gretje, 2 blazinici

Terapija hlajenja in gretja s pomočjo gelne blazinice Nexcare vašemu otroku na preprost način omogoča izkoristiti moč toplote oziroma mraza. Nexcare ColdHot Happy Kids blazinica je vir varnega in lahko dostopnega blaženja s toplotnim ali hladilnim učinkom, brez dodatnih farmacevtskih učinkov. Hladna terapija lajša bolečine, zmanjšuje otekline in pripomore k hitrejšemu zdravljenju. Priporoča se pri akutnih poškodbah, oteklinah, zobobolu, glavobolu, udarcih, krvavitvah iz nosu in pri pikih žuželk. Topla terapija sprošča mišično napetost in lajša bolečine.
10,68 €

Rodger Vibro blazinica za otroke s trdnim spancem, 1 set

Rodger Vibro blazinica za trdno speče ter tudi naglušne otroke predstavlja inovativno zaščito pred uriniranjem ponoči, predvsem pa je izdelek primeren za vse naglušne otroke.
65,90 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,88 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: blazinica orlepilni trak orrazkužilo