Pripomočki in naprave

Produkti

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Herbow Baby parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 - vonj aloe vere, 200 mL

Herbow Baby parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 - vonj aloe vere je izdelek na rastlinski osnovi, katerega dišava po sveži aloe veri, bo poskrbela za dišečo in nadvse pomirjujočo izkušnjo, ki bo trajala. Posebnost izdelka je ta, da vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in kože ter so zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v drugih kemičnih izdelkih. Herbow Baby parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 - vonj aloe vere je ekonomična in pametna izbira, saj 200 ml pakiranje zadošča za 40 pranj.
5,55 €

Herbow Baby parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 - vonj kamilice, 1000 mL

Herbow Baby parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 - vonj kamilice je izdelek, formuliran na rastlinski osnovi. Naravna dišava pomirjujoče kamilice bo poskrbela za nadvse svežo izkušnjo, ki bo trajala. Izdelek vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in kože ter so zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v drugih kemičnih izdelkih. Herbow Baby parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 - vonj kamilice je ekonomična in pametna izbira, saj 1000 ml pakiranje zadošča za 200 pranj.
21,92 €

Herbow Baby parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1, 200 ali 1000 mL

Herbow White Love parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 na rastlinski osnovi. Dišavna kombinacija otroškega pudra in kamilice bo poskrbela za dišečo in nadvse svežo vonjavo, ki bo trajala. Posebnost izdelka je ta, da vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in kože ter so zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v drugih kemičnih izdelkih. Herbow Baby parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 je ekonomična in pametna izbira, saj 200 ml pakiranje zadošča za 40 pranj, 1000 ml pa za 200 pranj.
Od 5,55 €

Herbow Baby pralna žogica - probiotični zeliščni detergent za barvna oblačila, 5 kos

Herbow Baby pralna žogica - probiotični zeliščni detergent za barvna oblačila je ustvarjen iz koži in okolju prijaznih pralnih oreščkov z mikrokulturo BS Regen ter naravnim izvlečkom kamilice. Hipoalergeni pralni oreščki so še posebej priporočljivi za pranje oblačil dojenčkov, otrok in odraslih z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam. Herbow Baby pralna žogica - probiotični zeliščni detergent za barvna oblačila je zaščiten s patentom in testiran s strani Združenja za tehnično spremljanje (TÜV). Poskrbite za nežno pranje in pomirjujoč vonj, ki bo ostal na vaših oblekah še dolgo časa.
11,30 €

Herbow Baby tekoči detergent za pranje barvnega in belega perila, 1000 mL

Herbow Baby tekoči detergent za pranje barvnega in belega perila je pralno sredstvo rastlinskega izvora in je posebej priporočljivo za pranje oblačil dojenčkov, otrok in odraslih z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam. Vsebuje naravni izvleček pralnih oreščkov, pridobljen z nežnim postopkom ekstrakcije. Izvleček, zaradi svoje vsebnosti saponinov, deluje antioksidativno, antiseptično in protivnetno na kožo. Posebna formula izdelka prav tako zagotavlja sinergijo dodanih bioencimov, tenzidov rastlinskega izvora in snovi mineralnega izvora.
10,15 €

Herbow Be Happy parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1, 200 ali 1000 mL

Herbow White Love parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 na rastlinski osnovi. Vonj sveže guave bo poskrbel za dišečo in svežo izkušnjo, ki bo na vaših oblačilih ostala dolgo časa. Posebnost izdelka je ta, da vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in kože ter so zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v drugih kemičnih izdelkih. Herbow Be Happy parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 je ekonomična in pametna izbira, saj 200 ml pakiranje zadošča za 40 pranj, 1000 ml pa za 200 pranj.
Od 5,90 €

Herbow detergent za strojno pomivanje posode - super koncentrat, 750 mL

Herbow detergent za strojno pomivanje posode - super koncentrat vsebuje izvleček pralnih oreščkov, pridobljen po nežnem postopku hladnega stiskanja. Edinstvena formulacija izdelka se enostavno raztopi in ne odrgne steklenih izdelkov, svojo čistilno funkcijo pa doseže že po prvem pranju. Je ekonomično ustvarjen izdelek, saj deluje tudi pri nizkih temperaturah. Zahvaljujoč saponinom pralnega oreščka in organskim encimom, nosi odlične lastnosti razmaščevanja in učinkovito odstranjuje vse vrste kontaminirane hrane in zasušene ostanke.
9,99 €

Herbow Moonlit Night parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1, 200 ali 1000 mL

Herbow Moonlit Night parfum in koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 je izdelek na rastlinski osnovi. Dišavna kombinacija sivke, vanilje in vrtnice bo poskrbela za dišečo in svežo vonjavo, ki bo trajala. Posebnost mehčalcev Herbow je ta, da vsebujejo sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in kože ter so zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v drugih kemičnih izdelkih. Herbow Moonlit Night parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 je ekonomična in pametna izbira za redno pranje perila.
Od 5,55 €

Herbow osnovni paket - tekoči detergenti, 5 izdelkov

Izbor pralnih parfumov/mehčalcev
35,42 €

Herbow paket - detergenti za kuhinjo, 3 x 2 pakiranja

Herbow paket detergentov in splošnih čistil za čiščenje površin, ročno pranje in strojno pranje je idealna izbira za vzdrževanje čistosti in svežine vašega doma. Zahvaljujoč svoji koži prijazni in nežni formuli, so izdelki prav tako idealen za čiščenje predmetov, ki jih uporabljajo dojenčki in majhni otroci (visoki stolčki, oprsnice, plastične igrače, itd.) ter pripomočkov, ki se uporabljajo za hranjenje (jedilni pribor, otroške stekleničke, plastični pribor, krožniki, grelniki vode, itd.). Herbow izdelki za čiščenje so veganski in Biološko razgradljivi.
35,94 €

Herbow paket - detergenti za kuhinjo, 6 izdelkov

Herbow paket detergentov za kuhinjo je idealna izbira za vzdrževanje čistosti in svežine vašega doma. Zahvaljujoč svoji koži prijazni in nežni formuli, so izdelki Herbow prav tako idealni za čiščenje pripomočkov, ki se uporabljajo za hranjenje dojenčkov in malih otrok (jedilni pribor, otroške stekleničke, plastični pribor, krožniki, grelniki vode, itd.). Penilni nastavek omogoča zelo priročno in enostaven za uporabo. Herbow izdelki za čiščenje so veganski in Biološko razgradljivi. Herbow paket - detergenti za kuhinjo poskrbi za organsko čiščenje brez agresivnih kemikalij.
35,99 €

Herbow paket - tekoči detergenti, 4 izdelki

Herbow premium paket tekočih detergentov je idealna izbira za vzdrževanje čistosti in svežine vašega doma ter oblačil. Zahvaljujoč svoji koži prijazni in nežni formuli, so izdelki Herbow prav tako idealni za pranje oblačil, ki jih mnosijo dojenčki in majhni otroci in ljudje z občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijam. Herbow izdelki za čiščenje so veganski in Biološko razgradljivi. Herbow paket - tekoči detergenti poskrbi za organsko čiščenje brez agresivnih kemikalij. Izdelki Herbow so ustvarjeni brez barvil, fosfatov, klora, EDTA, CMIT/MIT.
41,94 €

Herbow pralna žogica za pranje barvnih oblačil, 1 ali 5 kosov

Herbow pralna žogica za pranje barvnih oblačil je ustvarjena iz koži in okolju prijaznih pralnih oreščkov z mikrokulturo BS Regen ter naravnim izvlečkom kamilice. Hipoalergeni pralni oreščki so še posebej priporočljivi za pranje oblačil dojenčkov, otrok in odraslih z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam. Formulacija izdelka Herbow pralna žogica za pranje barvnih oblačil je zaščitena s patentom in testirana s strani Združenja za tehnično spremljanje (TÜV). 1 Herbow pralna žogica za pranje barvnih oblačil zadostuje za 5 učinkovitih pranj 4-4,5 kg perila.
Od 2,30 €

Herbow premium paket - tekoči detergenti, 13 izdelkov

Herbow premium paket tekočih detergentov, mehčalcev, odstranjevalec madežev in razstrupljevalcev za pralni stroj je idealna izbira za vzdrževanje čistosti in svežine vašega doma ter oblačil. Zahvaljujoč svoji koži prijazni in nežni formuli, so izdelki Herbow prav tako idealni za pranje oblačil, ki jih mnosijo dojenčki in majhni otroci in ljudje z občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijam. Herbow izdelki za čiščenje so veganski in Biološko razgradljivi. Herbow srednji paket - tekoči detergenti poskrbi za organsko čiščenje brez agresivnih kemikalij.
105,66 €

Herbow Princess parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1, 200 ali 1000 mL

Herbow Princess parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 na rastlinski osnovi. Dišavna kombinacija vrtnice in vanilje bo poskrbela za dišečo in svežo vonjavo, ki bo trajala. Posebnost izdelka je ta, da vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in kože ter so zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v drugih kemičnih izdelkih. Herbow Princess parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 je ekonomična in pametna izbira, saj 200 ml pakiranje zadošča za 40 pranj, 1000 ml pa za 200 pranj.
Od 5,55 €

Herbow Radiant Sun parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1, 200 ali 1000 mL

Herbow Radiant Sun parfum in koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 je izdelek, ustvarjen na rastlinski osnovi. Dišavna kombinacija sena in manga bo poskrbela za dišečo in svežo vonjavo, ki bo trajala. Posebnost izdelka je ta, da vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in kože ter so zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v drugih kemičnih izdelkih. Herbow Radiant Sun parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 je ekonomična in pametna izbira, saj 200 ml pakiranje zadošča za 40 pranj, 1000 ml pa za 200 pranj.
Od 5,55 €

Herbow srednji paket - tekoči detergenti, 6 izdelkov

Herbow paket tekočih detergentov, mehčalca in razstrupljevalca za pralni stroj je idealna izbira za vzdrževanje čistosti in svežine vašega doma ter oblačil. Zahvaljujoč svoji koži prijazni in nežni formuli, so izdelki Herbow prav tako idealni za pranje oblačil, ki jih mnosijo dojenčki in majhni otroci in ljudje z občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijam. Herbow izdelki za čiščenje so veganski in Biološko razgradljivi. Herbow srednji paket - tekoči detergenti poskrbi za organsko čiščenje brez agresivnih kemikalij.
51,90 €

Herbow Summer Rain parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1, 200 ali 1000 mL

Herbow White Love parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 na rastlinski osnovi. Vonj po neskončnih poljih kamilice bo poskrbel za nadvse poletno in svežo vonjavo, ki bo na vaših oblačilih pustila vtis še dolgo časa. Izdelek vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in kože ter so zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v drugih kemičnih izdelkih. Herbow Summer Rain parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 je ekonomična in pametna izbira za redno pranje perila.
Od 5,55 €

Herbow super paket - parfumi/mehčalci za perilo 2v1, 7 izdelkov

Herbow super paket parfumov/mehčalcev za perilo 2v1 je idealna izbira za vzdrževanje čistosti in svežine vašega doma ter oblačil. Zahvaljujoč svoji koži prijazni in nežni formuli, so parfumi oziroma mehčalci Herbow prav tako idealni za pranje oblačil, ki jih mnosijo dojenčki in majhni otroci in ljudje z občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijam. Herbow izdelki za pranje in vzdrževanje oblačil so veganski in Biološko razgradljivi. Herbow super paket - parfumi/mehčalci za perilo 2v1 poskrbi za organsko mehčanje in odišavljanje oblačil ter perila brez agresivnih kemikalij.
153,44 €

Herbow tekoči detergent za ročno pomivanje posode - naravni vonj, 500 mL

Herbow tekoči detergent za ročno pomivanje posode - naravni vonj je namenjen nežnemu vzdrževanju čistosti v vaši kuhinji. Herbow tekoči detergent za ročno pomivanje posode - naravni vonj je, zahvaljujoč svoji koži prijazni in nežni formuli, prav tako idealen za čiščenje posode ter pripomočkov, ki se uporabljajo za hranjenje dojenčkov in malih otrok (jedilni pribor, otroške stekleničke, plastični pribor, krožniki, grelniki vode, itd.). Penilni nastavek omogoča zelo priročno in enostaven za uporabo.
3,99 €

Herbow tekoči detergent za ročno pomivanje posode - vonj manga, 500 mL

Herbow tekoči detergent za ročno pomivanje posode - vonj manga je namenjen nežnemu vzdrževanju čistosti v vaši kuhinji. Herbow tekoči detergent za ročno pomivanje posode - vonj manga je, zahvaljujoč svoji koži prijazni in nežni formuli, prav tako idealen za čiščenje posode ter pripomočkov, ki se uporabljajo za hranjenje dojenčkov in malih otrok (jedilni pribor, otroške stekleničke, plastični pribor, krožniki, grelniki vode, itd.). Penilni nastavek omogoča zelo priročno in enostaven za uporabo.
3,99 €

Herbow veliki paket - parfumi/mehčalci za perilo 2v1, 7 izdelkov

Herbow veliki paket parfumov/mehčalcev za perilo 2v1 je idealna izbira za vzdrževanje čistosti in svežine vašega doma ter oblačil. Zahvaljujoč svoji koži prijazni in nežni formuli, so parfumi oziroma mehčalci Herbow prav tako idealni za pranje oblačil, ki jih mnosijo dojenčki in majhni otroci in ljudje z občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijam. Herbow izdelki za pranje in vzdrževanje oblačil so veganski in Biološko razgradljivi. Herbow veliki paket - parfumi/mehčalci za perilo 2v1 poskrbi za organsko mehčanje in odišavljanje oblačil ter perila brez agresivnih kemikalij.
38,36 €

Herbow veliki paket - tekoči detergenti, 10 izdelkov

Herbow veliki paket tekočih detergentov, mehčalcev, odstranjevalec madežev in razstrupljevalcev za pralni stroj je idealna izbira za vzdrževanje čistosti in svežine vašega doma ter oblačil. Zahvaljujoč svoji koži prijazni in nežni formuli, so izdelki Herbow prav tako idealni za pranje oblačil, ki jih mnosijo dojenčki in majhni otroci in ljudje z občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijam. Herbow izdelki za čiščenje so veganski in Biološko razgradljivi. Herbow srednji paket - tekoči detergenti poskrbi za organsko čiščenje brez agresivnih kemikalij.
79,34 €

Herbow White Love parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1, 200 ali 1000 mL

Herbow White Love parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 na rastlinski osnovi. Dišavna kombinacija sena in hibiskusa bo poskrbela za dišečo in svežo vonjavo, ki bo trajala. Posebnost izdelka je ta, da vsebuje sestavine za mehčanje in regeneriranje tkanin na rastlinski osnovi, ki so prijazne do okolja in kože ter so zdrava alternativa sintetičnim sestavinam uporabljenih v drugih kemičnih izdelkih. Herbow White Love parfum/koncentrirani mehčalec za perilo 2v1 je ekonomična in pametna izbira, saj 200 ml pakiranje zadošča za 40 pranj, 1000 ml pakiranje pa za 200 pranj.
Od 5,55 €

Equa MISMATCH STONE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH STONE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
23,88 €

Herbow tekoči detergent za pranje jeans perila, 1000 mL

Herbow tekoči detergent za pranje jeans perila je koncentrirani tekoči detergent za pranje jeans perila z 12% izvlečkom pralnega oreščka ter bioencimi. Veganska in ekološka sestava izdelka varujejo kožo pred draženjem. Eno pakiranje zadostuje za 33 pranj pri uporabi cca 6-8 potiskov oziroma cca 30 ml na pranje. Herbow tekoči detergent za pranje jeans perila je hitro topljiv gel z učinkovitimi in nežnimi sestavinami naravnega izvora, ki pomagajo ohranjati elastičnost jeans materialov in preprečujejo njihovo bledenje. Omogoča ročno ali strojno pranje že pri temperaturah od 30-40°C.
11,00 €

Herbow odstranjevalec madežev in belilo z aktivnim kisikom - belo perilo, 700 g

Herbow odstranjevalec madežev in belilo z aktivnim kisikom je čistilni pripomoček za beljenje in odstranjevanje madežev z belih oblačil in perila. Izdelek, ki vsebuje aktivni kisik, je bil razvit za pranje oblačil dojenčkov, otrok in odraslih z občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijam. Zahvaljujoč svoji koži in okolju prijazni formulaciji, ima Herbow odstranjevalec madežev in belilo z aktivnim kisikom nežno, a učinkovito čistilno funkcijo ter odstranjuje tudi najbolj trdovratne madeže. Domača proizvodnja ekstrakta pralnih oreščkov.
9,99 €

Herbow odstranjevalec madežev z aktivnim kisikom - barvno perilo, 700 g

Herbow odstranjevalec madežev z aktivnim kisikom je čistilni pripomoček za beljenje in odstranjevanje madežev z barvnih oblačil vseh vrst in materialov. Herbow odstranjevalec madežev z aktivnim kisikom vsebuje aktivni kisik, ki je bil razvit za pranje oblačil dojenčkov, otrok in odraslih z občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijam. Zahvaljujoč svoji koži in okolju prijazni formulaciji, ima Herbow odstranjevalec madežev z aktivnim kisikom nežno, a učinkovito čistilno funkcijo ter odstranjuje tudi najbolj trdovratne madeže. Domača proizvodnja ekstrakta pralnih oreščkov.
10,15 €

Herbow razstrupljevalec za pralni stroj, 200 g

Herbow razstrupljevalec za pralni stroj poskrbi za organsko dezinfekcijo brez agresivnih kemikalij. Zahvaljujoč svoji naravni učinkovini pralnega oreščka, ne odstrani le vodnega kamna, ampak ima tudi razkuževalni učinek, zaradi vsebnosti baktericidov in fungicidov. Herbow razstrupljevalec za pralni stroj odstrani ostanke sintetičnih detergentov, naloženih nesnag, bakterij, gob in njihovih strupov, ki se lahko zadržujejo v pralnem stroju. Prav tako varuje grelno žico. Domača proizvodnja ekstrakta pralnih oreščkov. Biološko razgradljiv izdelek.
4,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: čistilna krema ordetergent orposodica za leče