Pripomočki in naprave

Produkti

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Herbow žogica s pralnimi oreščki, 1 ali 5 žogic

Herbow žogica s pralnimi oreščki je poseben pripomoček za pranje oblačil. Žogica vsebuje posebne pralne oreščke, ki učinkovito očistijo oblačila. Primerno za vse z občutljivo kožo.
Od 2,26 €

Herbow parfum za pranje perila sončni žarek, 200 mL

Herbow parfum za pranje perila sončni žarek je izjemno koncentriran mehčalec. Izdelano iz rastlinskih osnov. Dodana dišava manga in sena. Sestavine so prijaznega do okolja.
4,98 €

Herbow parfum za pranje perila Baby, 200 mL

Herbow parfum za pranje perila Baby je prijetno dišeč mehčalec za perilo. Izjemno koncentriran. Izdelano na rastlinski osnovi. Prijeten vonj sadnih in cvetnih not.
4,98 €

Herbow parfum za pranje perila poletni dež, 200 mL

Herbow parfum za pranje perila poletni dež je prijetno dišeč mehčalec. Izdelano na rastlinski osnovi, s prijetnim vonjem kamilice. Zadošča za 40 pranj.
4,98 €

Herbow parfum za pranje perila Princesa, 200 mL

Herbow parfum za pranje perila Princesa je prijetno dišeč koncentriran mehčalec. Vaša oblačila odišavi z vonjem vrtnice. Varno za oblačila in vašo kožo.
4,98 €

Herbow odstranjevalec madežev in belilo, 700 g

Herbow odstranjevalec madežev in belilo učinkovito odstrani madeže. Poskrbi, da bo vaše perilo zares čisto. Povsem varno za vas in okolje.
9,90 €

Herbow odstranjevalec madežev, 700 g

Herbow odstranjevalec madežev je učinkovit za trdovratne madeže. Deluje s pomočjo naravnih pralnih oreščkov. Varno za oblačila, okolje in vašo kožo.
Od 10,15 €

Herbow razstrupljevalec pralnega stroja, 200 g

Herbow razstrupljevalec pralnega stroja nudi organsko dezinfekcijo. Ne uporablja agresivnih kemikalij. Z dodanim naravnim pralnim oreškom. Deluje proti vodnemu kamnu.
11,00 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: čistilno sredstvo orposodica za leče