Pripomočki in naprave

Produkti

Aromatica keramična amfora - mini

Aromatica keramična amfora mini se uporablja s poljubnimi eteričnimi olji za izboljšanje zraka v naši okolici ter odpravljanju neprijetnih vonjav.
2,70 €

Aromatica A keramična ploščica

Aromatica A keramična ploščica je keramični okrasek ali obesek, namenjen kot darilo ali lasten poklon, obogaten s črko A in namenjen sočasni uporabi z eteričnimi olji.
2,50 €

Aromatica Zvonček keramična ploščica

Aromatica Zvonček keramična ploščica deluje kot okrasek ali obesek in se ga uporablja s poljubnimi eteričnimi olji za ustvarjanje prijetnih vonjav v našem bivalnem prostoru.
2,50 €

Aromatica keramična posodica za milo, 1 posodica

Aromatica keramična posodica za milo je ročno izdelana posodica iz naravnega materiala gline, ki je namenjena shranjevanju vašega najljubšega kosa mila ali drugih poljubnih pripomočkov in kozmetike.
6,20 €

Aromatica Človeška ribica keramični magnet, 1 magnet

Aromatica Človeška ribica keramični magnet je prikupen dodatek k vašemu bivanju in se uporablja kot okras ali s sočasno uporabo eteričnih olj za izboljšanje vašega razpoloženja.
4,50 €

Aromatica Planika keramični magnet, 1 magnet

Aromatica Planika keramični magnet je ročno izdelan okras iz naravnega materiala opečnato obarvane gline, ki se uporablja tudi v namene aromaterapije in je odličen dodatek za vaš dom ali kot ideja za darilo.
5,50 €

Aromatica Školjka keramični magnet, 1 magnet

Aromatica Školjka keramični magnet je prikupen okras za oplemenitenje vašega doma, ki v vaš bivalni prostor pričara pridih poletja in z uporabo eteričnih olj, ustvari aromo morja in morske narave.
5,50 €

Aromatica Zmaj keramični magnet, 1 magnet

Aromatica Zmaj keramični magnet je zaradi svoje oblike simbolnega ljubljanskega zmaja primeren kot spominek in darilo, ki se ga lahko uporablja tudi za namene aromaterapije z naravnimi eteričnimi olji, ki v vaš dom privabijo dodatno svežino.
4,50 €

Aromatica Zvonček keramični obesek, 1 obesek

Aromatica Zvonček keramični obesek je dekorativni dodatek k vašemu bivalnemu prostoru in ga lahko uporabljate z eteričnimi olji, da v svojem prostoru ustvarite prijetno in dišečo atmosfero.
2,70 €

Aromatica Babičin vrt potpourri skledica, 1 skledica

Aromatica babičin vrt potpourri skledica je namenjena kot okras vašemu domu. V vaš bivalni prostor bo pričarala vse vonjave iz vrta naših babic in vas navdihnila z nostalgijo in prijetnimi občutki. Polna skledica posušenih rož, rastlin in začimb iz domačega vrta, je kot nalašč za vse, ki si želijo obogatiti svoj dom z lepoto narave in si ustvariti domačo ter toplo atmosfero zase in za svoje goste.
6,70 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: dekorativa orposodica za leče