Pripomočki in naprave

Produkti

Aromatica Zeleni čaj osvežilec prostora, 125 mL

Aromatica zeleni čaj osvežilec prostora vašemu prostoru nudi prefinjen in eleganten vonj svežine in razkošja. Pustite se razvajati z naravnim vonjem zelenega čaja in si v svojem domu ustvarite naravo. Aromatica zeleni čaj osvežilec prostora deluje brez gretja, zato je enostaven za uporabo.
11,80 €

Aromatica Sivka osvežilec prostora, 125 mL

Aromatica Sivka osvežilec prostora bo v vašem domu ustvaril umirjeno in sveže vzdušje ter lahkotnost bivanja. Eterično olje sivke, bo v kombinaciji z eteričnima oljema žajblja in limonske trave, vaš prostor ovil v dolgotrajen mir. Sivka v aromaterapiji že dolgo velja za učinkovito pri odpravljanju občutkov napetosti in obremenjenosti duševnega stanja in je ena izmed najbolj pogosto uporabljenih rastlin. Osvežite svoj prostor s poletnim vonjem sivke, žajblja in limonske trave ter si ustvarite prijetno atmosfero čistoče in miru.
11,80 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Aromatica paličice za difuzor

Aromatica paličice za difuzor delujejo tako, da vase učinkovito vpijejo vonjave eteričnih olj in osvežilcev zraka, katerih vonj se postopoma izhlapeva v vašo okolico. Paličice so izdelane iz naravnega materiala in so namenjene dolgotrajni uporabi. Vstavite jih v kateri koli osvežilec zraka ali poljubno eterično olje. Aromatica paličice za difuzor so namenjene vsem, ki se ukvarjajo z aromaterapijo in želijo dolgotrajno odišavljati ter osveževati svoj bivalni prostor.
1,90 €

Aromatica Antistres set osvežilec, 1 set

Aromatica Antistres set osvežilec vsebuje 125 mL stekleničko osvežilca, difuzor in palčke za difuzor. Z eteričnimi olji sivke in limonske trave, je Aromatica Antistres osvežilec prostora namenjen vsem, ki jim manjka umirjenosti in sprostitve. S prijetnimi vonjavami naravnih eteričnih olj boste pripomogli k ustvarjanju prijetne atmosfere v zraku ter se lažje umirili.
19,70 €

Taoasis Aromastream Mini USB difuzor, 1 set

Priročen in majhen difuzor Aromastream Mini USB, ki deluje brezžično in poskrbi za prostor napolnjen z čudovitimi vonjavami vaših najljubših eteričnih olj.
27,10 €

Taoasis Taowell Mini Feelruhe difuzor, 1 set

Diskretno majhen vendar izredno učinkovit difuzor Taowell Mini bo brez težav napolnil izbrani prostor s prijetno meglico čudovitih vonjav.
34,10 €

Taoasis Taowell Natura Mini Feelfreude difuzor, 1 set

Priročna velikost električnega difuzorja Taowell Natura Mini, za prijetno dišečo sproščanje meglice.
53,99 €

Taoasis Taowell Yogini difuzor, 1 set

Zanimiva oblika difuzorja Taowell Yogini, ki ustreza najrazličnejšim prostorom, učinkovito in nežno napolni celoten prostor s prijetno meglico in omamnimi vonji vaših najljubših eteričnih olj.
62,60 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: difuzor orposodica za leče