Pripomočki in naprave

Produkti

Aromatica Zmaj dišeča sveča

Aromatica Zmaj dišeča sveča z eteričnimi olji sandalovine, mošusa, vanilje, lilije, nerolija, jasmina, klinčkov in mandarine, v keramični posodici obogateni z znanim Ljubljanskim motivom zmaja.
14,00 €

Aromatica keramična amfora - mini

Aromatica keramična amfora mini se uporablja s poljubnimi eteričnimi olji za izboljšanje zraka v naši okolici ter odpravljanju neprijetnih vonjav.
2,70 €

Aromatica A keramična ploščica

Aromatica A keramična ploščica je keramični okrasek ali obesek, namenjen kot darilo ali lasten poklon, obogaten s črko A in namenjen sočasni uporabi z eteričnimi olji.
2,50 €

Aromatica Lilija keramična ploščica

Aromatica Lilija keramična ploščica je namenjena sočasni uporabi s poljubnimi eteričnimi olji, ki bodo v vaš prostor pričarali prijetno aromo ali pa kot okrasek, ki ga podarite kot darilo.
2,50 €

Aromatica Zvonček keramična ploščica

Aromatica Zvonček keramična ploščica deluje kot okrasek ali obesek in se ga uporablja s poljubnimi eteričnimi olji za ustvarjanje prijetnih vonjav v našem bivalnem prostoru.
2,50 €

Aromatica Človeška ribica keramični magnet, 1 magnet

Aromatica Človeška ribica keramični magnet je prikupen dodatek k vašemu bivanju in se uporablja kot okras ali s sočasno uporabo eteričnih olj za izboljšanje vašega razpoloženja.
4,50 €

Aromatica Planika keramični magnet, 1 magnet

Aromatica Planika keramični magnet je ročno izdelan okras iz naravnega materiala opečnato obarvane gline, ki se uporablja tudi v namene aromaterapije in je odličen dodatek za vaš dom ali kot ideja za darilo.
5,50 €

Aromatica Školjka keramični magnet, 1 magnet

Aromatica Školjka keramični magnet je prikupen okras za oplemenitenje vašega doma, ki v vaš bivalni prostor pričara pridih poletja in z uporabo eteričnih olj, ustvari aromo morja in morske narave.
5,50 €

Aromatica Zmaj keramični magnet, 1 magnet

Aromatica Zmaj keramični magnet je zaradi svoje oblike simbolnega ljubljanskega zmaja primeren kot spominek in darilo, ki se ga lahko uporablja tudi za namene aromaterapije z naravnimi eteričnimi olji, ki v vaš dom privabijo dodatno svežino.
4,50 €

Aromatica Zvonček keramični obesek, 1 obesek

Aromatica Zvonček keramični obesek je dekorativni dodatek k vašemu bivalnemu prostoru in ga lahko uporabljate z eteričnimi olji, da v svojem prostoru ustvarite prijetno in dišečo atmosfero.
2,70 €

Aromatica Babičin vrt potpourri skledica, 1 skledica

Aromatica babičin vrt potpourri skledica je namenjena kot okras vašemu domu. V vaš bivalni prostor bo pričarala vse vonjave iz vrta naših babic in vas navdihnila z nostalgijo in prijetnimi občutki. Polna skledica posušenih rož, rastlin in začimb iz domačega vrta, je kot nalašč za vse, ki si želijo obogatiti svoj dom z lepoto narave in si ustvariti domačo ter toplo atmosfero zase in za svoje goste.
6,70 €

Aromatica Zeleni čaj osvežilec prostora, 125 mL

Aromatica zeleni čaj osvežilec prostora vašemu prostoru nudi prefinjen in eleganten vonj svežine in razkošja. Pustite se razvajati z naravnim vonjem zelenega čaja in si v svojem domu ustvarite naravo. Aromatica zeleni čaj osvežilec prostora deluje brez gretja, zato je enostaven za uporabo.
11,80 €

Aromatica osvežilec prostora z eteričnimi olji, 50 mL

Aromatica osvežilec prostora z eteričnimi olji ravensare, rožmarina, čajevca in niaulija bo v vašem domu ustvaril unikatno naravno atmosfero in vas spravil v boljše razpoloženje. Rastlinski vonj ravensare vas bo prevzel s svojo unikatno aromo, vonj rožmarina vas bo osvežil, vonj niaulija in čajevca pa vam bo zbistril misli in vam pomagal pri opravljanju vsakodnevnih nalog. Potopite se v občutne in globoke arome skrbno izbranih naravnih eteričnih olj in uživajte s svojem lastnem zenu.
7,90 €

Aromatica Sivka osvežilec prostora, 125 mL

Aromatica Sivka osvežilec prostora bo v vašem domu ustvaril umirjeno in sveže vzdušje ter lahkotnost bivanja. Eterično olje sivke, bo v kombinaciji z eteričnima oljema žajblja in limonske trave, vaš prostor ovil v dolgotrajen mir. Sivka v aromaterapiji že dolgo velja za učinkovito pri odpravljanju občutkov napetosti in obremenjenosti duševnega stanja in je ena izmed najbolj pogosto uporabljenih rastlin. Osvežite svoj prostor s poletnim vonjem sivke, žajblja in limonske trave ter si ustvarite prijetno atmosfero čistoče in miru.
11,80 €

Aromatica Antistres osvežilec prostora, 125 mL

Aromatica Antistres osvežilec prostora z eteričnima oljema sivke in limonske trave bo v vašem domu pričaral pravo lahkotno poletje. Vonj sivke in limone bosta v vas sprožila niz dobrih občutkov ter vas sprostila. Osvežilen vonj Aromatica Antistres osvežilca prostora je naraven in ustvari pridih poletja v vašem bivalnem prostoru. Razbremenite svoje misli in se pustite razvajati z vonjavami naše narave.
11,80 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Aromatica paličice za difuzor

Aromatica paličice za difuzor delujejo tako, da vase učinkovito vpijejo vonjave eteričnih olj in osvežilcev zraka, katerih vonj se postopoma izhlapeva v vašo okolico. Paličice so izdelane iz naravnega materiala in so namenjene dolgotrajni uporabi. Vstavite jih v kateri koli osvežilec zraka ali poljubno eterično olje. Aromatica paličice za difuzor so namenjene vsem, ki se ukvarjajo z aromaterapijo in želijo dolgotrajno odišavljati ter osveževati svoj bivalni prostor.
1,90 €

Aromatica Antistres set osvežilec, 1 set

Aromatica Antistres set osvežilec vsebuje 125 mL stekleničko osvežilca, difuzor in palčke za difuzor. Z eteričnimi olji sivke in limonske trave, je Aromatica Antistres osvežilec prostora namenjen vsem, ki jim manjka umirjenosti in sprostitve. S prijetnimi vonjavami naravnih eteričnih olj boste pripomogli k ustvarjanju prijetne atmosfere v zraku ter se lažje umirili.
19,70 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: dišava orposodica za leče