Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform Heating Blanket grelna blazina 45 x 70 cm

Varnost in visoka prožnost za udobno uporabo zahvaljujoč tehnologiji 3 podlog.
48,14 €

Mediblink M120 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost S, 1 blazinica

Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M120 v velikosti S omogoča takojšnje olajšanje s pomočjo hladilnega ali grelnega učinka. Pripomore k uporabi pri številnih težavah, kot so zakrčene mišice, slab krvni obtok, piki insektov, zvini, boleče mišice, artritis in otekline. Ta inovativen izdelek priznane znamke Mediblink, omogoča terapijo z mehkimi gel kroglicami, ki se prilagajaju vsakemu telesu. Ustvarjen je brez lateksa, svinca in BPA ter je varen za neposredno uporabo na koži.
6,88 €

Mediblink M122 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost L, 1 blazinica

Poskrbite za takojšnje olajšanje s prijetnim hlajenjem ali udobnim gretjem, ki ga omogoča uporaba inovativnega izdelka hladilno-grelna blazinica s kroglicami M122, ki je produkt priznane znamke Medilink, ki se že leta ukvarja s snovanjem in proizvodnjo visokokakovostnih medicinskih pripomočkov. Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M122 v velikosti L ne vsebuje BPA, lateksa in svinca ter je varna za neposredno uporabo na koži. S svojim dvojnim delovanjem je namenjena lajšanju velikega števila težav, kot so zvini, otekline, piki komarjev, bolečine v mišicah itd.
14,99 €

Mediblink M121 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost M, 1 blazinica

Pomagajte si olajšati težave in bolečine, ki vas lahko pestijo. Z inovativnim izdelkom Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M M121, boste svojemu telesu nudili takojšnjo udobje pri zvinih, pikiv insektov, bolečih mišicah, krčih, menstrualnih bolečinah, oteklinah, artritisu in drugih nelagodnih pojavih. Hladilno-grelna blazinica z dvojnim učinkom ne vsebuje lateksa, svinca in BPA ter je varna za neposredno uporabo na koži. Zaradi svoje oblike z gelastimi kroglicami, se prilagaja vsakemu telesu.
9,90 €

Lanaform Hand Warmer grelec za roke, 1 grelnik

Lanaform Hand Warmer grelec za roke je nepogrešljiv pripomoček, če vas pogosto zebe v roke. Udoben grelnik za roke hitro poskrbi za prijeten občutek. Segreje se izredno hitro in je takoj pripravljen za uporabo.
24,56 €

Lanaform Heating Blanket posteljna grelna blazina

Lanaform Heating Blanket posteljna grelna blazina je na voljo v obliki eno in v obliki dvoposteljne verzije.
Od 48,14 €

Lanaform Heating Blanket S1 enoposteljna grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Heating Blanket S1 enoposteljna grelna blazina je primerna za različne enojne postelje. Njen namen je, da vas prijetno ogreje med počitkom. Ima kar 3 nastavljive jakosti toplote. Povsem varno za uporabo.
62,79 €

Lanaform Heating Blanket S2 dvoposteljna grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Heating Blanket S2 dvoposteljna grelna blazina ima nekoliko večje dimenzije. Primerna je za dvojne postelje. Grelna blazina ima tri jakosti toplote. Izdelana iz mikro vlaken.
92,00 €

Lanaform Heating Pad večnamenska grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Heating Pad večnamenska grelna blazina je namenjena gretju celega telesa. Omogoča nadzor nad temperaturo. Primerne velikosti, da jo lahko uporabite za različne namene. Blazina je izdelana iz mikro vlaken.
40,86 €

Lanaform Hottle grelec za roke, 1 grelnik

Lanaform Hottle grelec za roke ogreje vaše dlani ali drug del telesa. Praktična velikost omogoča, da blazino uporabljate kjerkoli. Pripomoček je hitro pripravljen za uporabo. Izdelano iz bombaža.
20,30 €

Lanaform Heating Blanket for back grelno ogrinjalo za hrbet, 1 ogrinjalo

Lanaform Heating Blanket for back grelno ogrinjalo za hrbet je inovativen električno grelni jopič, ki omogoča prijetno gretje hrbta in vašega celotnega organizma.
44,50 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,84 €

Lanaform Shiatsu Comfort 2v1 masažna blazina

Lanaform Shiatsu Comfort 2v1 je masažna in grelna blazina, ki je namenjena sproščanju napetih mišic s krožnim gnetenjem.
90,00 €

Lanaform Neck Warmer grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Neck Warmer grelna blazina je namenjena ogrevanju vratnega predela in ramen. Je izredno enostavna za nameščanje in uporabo. Deluje po načelu termo terapije.
48,60 €

Lanaform Waist Warmer grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Waist Warmer grelna blazina je namenjena predelu okoli pasu. Z njim si lahko ogrejete hrbet ter trebuh. Izjemno učinkovita. Deluje kot termo terapija.
56,69 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: grelna blazina orlepilni trak