Pripomočki in naprave

Produkti

Thuasne klasični toaletni stol, 1 kos

Thuasne klasični toaletni stol je medicinski pripomoček, ki služi kot nadomestek straniščne školjke za gibalno ovirane bolnike. Odstranljiva straniščna deska olajša čiščenje, vedro pa lahko odstranimo skozi sedež od zgoraj ali s strani, če ne želimo premikati bolnika. Vedro ima dvojni rob in pokrov, ki omejuje uhajanje neprijetnih vonjav. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
158,55 €

Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko

Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko je stabilen in varen nastavek za toaletno školjko. Nastavek dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tako olajša vsedanje in vstajanje. Zaradi vdolbine na sprednjem delu je osebna higiena enostavnejša. Sistem pritrditve z zatiči zagotavlja popolno stabilnost in varnost, površina nastavka pa je gladka ter enostavna za čiščenje. Štirje zatiči zagotavljajo dobro stabilnost. Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko prav tako omogoča pravilno osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu.
68,04 €

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki in pokrovom, 10 ali 14 cm

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tem olajša vsedanje in vstajanje. Sistem pritrditve z vijaki zagotavlja popolno stabilnost in varnost. Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki poskrbi za enostavnejšo osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu nastavka. Površina Thuasne nastavka je gladka ter enostavna za čiščenje. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
Od 55,19 €

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki, 10 ali 14 cm

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tem olajša vsedanje in vstajanje. Sistem pritrditve z vijaki zagotavlja popolno stabilnost in varnost. Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki poskrbi za enostavnejšo osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu nastavka. Površina Thuasne nastavka je gladka ter enostavna za čiščenje. Največja dovoljena telesna teža je 185 kg. Izbirate lahko med Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki z ali brez pokrova.
Od 37,11 €

Thuasne toaletni stol 3 v 1, bel, svetlo moder ali mornarsko moder

Thuasne toaletni stol 3 v 1 služi kot nadomestek stranišča za gibalno ovirane bolnike. Thuasne toaletni stol 3 v 1 omogoča 3 funkcije: straniščna deska, dvigalo straniščne deske in straniščni okvir. Odstranljiva straniščna deska olajša čiščenje. Thuasne toaletni stol 3 v 1 lahko sestavite in razstavite brez orodja v samo nekaj minutah. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
188,90 €

Philips filter za Innospire Essence, 1 set

Philips filter za Innospire Essence je komplet štirih filtrov. Nadomestni del, ki je primeren za filter inhalatorje Philips.
4,98 €

Lanaform elektrode za Stim Mass, 4 elektrode

Lanaform elektrode za Stim Mass so nadomestni del. V paketu so kar 4 elektrode. Kompatibilne so z elektrostimulatorjem Stim Mass Lanaform.
8,50 €

Lanaform filter za Air Purifier, 1 filter

Lanaform filter za Air Purifier je nadomestni filter. Primeren je zgolj za napravo Air Purifier. To je troslojni filter. Združuje predfilter, HEPA filter ter aktivno oglje.
34,80 €

Lanaform filter za Breezy Cube, 1 filter

Lanaform filter za Breezy Cube je nadomestni del. Primeren je za hladilec zraka Breezy Cube. Filter v napravi skrbi, da je ohlajen zrak tudi svež.
15,89 €

Lanaform filter za čistilec zraka Full Tech, 1 filter

Lanaform filter za čistilec zraka Full Tech je nadomestni del. Uporabite ga pri čistilcu zraka Full Tech. Menjava filtra je obvezna za učinkovito delovanje naprave.
38,86 €

Lanaform filter za Dehumidifier S1, 1 filter

Lanaform filter za Dehumidifier S1 je zamenljiv filter. Služi kot nadomestni del za razvlažilnik zraka Dehumidifier S1. Filter je ogleni.
13,20 €

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr je nadomestni filter. Primeren je za vlažilnik zraka Breva ali Zephyr. Po letu delovanja zagotavlja še vedno optimalno delovanje.
9,99 €

Lanaform filter za Lanaform New Vapo Lux, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform New Vapo Lux je nadomestni filter. Primeren je za vlažilnik ter ionizator Lanaform New Vapo Lux. Menjava je potrebna enkrat na leto.
9,87 €

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux je nadomestni filter. Kompatibilen je z vlažilnikom zraka Lanaform Vapo Lux. Menjava se priporoča enkrat na leto.
9,77 €

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Pedila, 2 valjčka

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Pedila so rezervni element. Namenjeni so menjavi obrabljenega vrtljivega valčka na napravi Pedila. V kompletu prejmeta dva valjčka.
7,89 €

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Satin, 2 valjčka

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Satin omogočajo menjavo valjčkov. Kompatibilno z napravo za nego stopal Satin. V kompletu sta dva zamenljiva valjčka.
7,29 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Wellion Mesh inhalator - NADOMESTNI KOMPLET, 1 komplet

Wellion Mesh inhalator - nadomestni komplet vsebuje vse pomembne dele za uporabo inhalatorja.
29,89 €

Veroval nastavek za merjenje telesne temperature v ušesu, 20 nastavkov

Veroval nastavek za merjenje telesne temperature v ušesu je inovativen higienski nastavek za uporabo z Veroval ušesnim termometrom.
7,30 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: higienski nastavek ornadomestni del orposodica za leče