Pripomočki in naprave

Produkti

AngelSounds Classic naprava za poslušanje otrokovega srca + gel BREZPLAČNO

AngelSounds je naprava, ki bo že v nosečnosti povezala bodoče starše ter še nerojenega otroka.
43,30 €

Mediblink ultrazvočni prenosni odganjalec komarjev M001, 1 kos

Mediblink ultrazvočni prenosni odganjalec komarjev M001 je inovativni izdelek znamke Mediblink, ki pomaga odganjati komarje brez uporabe kemikalij in strupenih snovi. Deluje na principu ultrazvnočnega valovanja in ima 3 različne funkcije delovanja. Lahko ga uporabljate doma ali na potovanjih, med tekom in rekreacijo, pri pohodništvu, kampiranju, ribolovu in drugih zunanjih aktivnostih. Uporablja se lahko tudi pri dojenčkih. Naprava je varna za ljudi in hišne ljubljenčke.
19,58 €

Nosiboo Go komplet dodatkov, 1 set

Nosiboo Go komplet dodatkov združuje vse kar potrebujete za aspirator Nosiboo Go. Primerno za družine več otroki. Z dodanima dvema nastavkoma.
Od 14,50 €

Nosiboo GO-prenosni nosni aspirator, 1 pripomoček

Nosiboo GO-prenosni nosni aspirator je prenosni pripomoček. Namenjen je čiščenju nosa pri otrocih. Naprava je polnilna in omogoča preprosto uporabo. Sesalna moč je visoka, vendar deluje nežno.
165,00 €

Nosiboo Pro komplet dodatkov, 1 set

Nosiboo Pro komplet dodatkov je poseben set, ki je kompatibilen z Nosiboo Pro aspiratorjem. V kompletu so dodatki, ki so priročni, če imate več otrok. Uporabno tudi v primeru, da katerega od delov izgubite ali se uniči.
15,71 €

Nosiboo PRO nosni aspirator, 1 naprava

Nosiboo PRO nosni aspirator je visokokakovosten aspirator. Pomaga vam, da hitro in brez napora očistite nosek. Moč sesanja lahko brez težav regulirate. Odličen pripomoček, če imate manjše otroke.
Od 149,47 €

Thuasne klasični toaletni stol, 1 kos

Thuasne klasični toaletni stol je medicinski pripomoček, ki služi kot nadomestek straniščne školjke za gibalno ovirane bolnike. Odstranljiva straniščna deska olajša čiščenje, vedro pa lahko odstranimo skozi sedež od zgoraj ali s strani, če ne želimo premikati bolnika. Vedro ima dvojni rob in pokrov, ki omejuje uhajanje neprijetnih vonjav. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
158,55 €

Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko

Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko je stabilen in varen nastavek za toaletno školjko. Nastavek dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tako olajša vsedanje in vstajanje. Zaradi vdolbine na sprednjem delu je osebna higiena enostavnejša. Sistem pritrditve z zatiči zagotavlja popolno stabilnost in varnost, površina nastavka pa je gladka ter enostavna za čiščenje. Štirje zatiči zagotavljajo dobro stabilnost. Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko prav tako omogoča pravilno osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu.
68,04 €

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki in pokrovom, 10 ali 14 cm

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tem olajša vsedanje in vstajanje. Sistem pritrditve z vijaki zagotavlja popolno stabilnost in varnost. Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki poskrbi za enostavnejšo osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu nastavka. Površina Thuasne nastavka je gladka ter enostavna za čiščenje. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
Od 55,19 €

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki, 10 ali 14 cm

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tem olajša vsedanje in vstajanje. Sistem pritrditve z vijaki zagotavlja popolno stabilnost in varnost. Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki poskrbi za enostavnejšo osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu nastavka. Površina Thuasne nastavka je gladka ter enostavna za čiščenje. Največja dovoljena telesna teža je 185 kg. Izbirate lahko med Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki z ali brez pokrova.
Od 37,11 €

Thuasne toaletni stol 3 v 1, bel, svetlo moder ali mornarsko moder

Thuasne toaletni stol 3 v 1 služi kot nadomestek stranišča za gibalno ovirane bolnike. Thuasne toaletni stol 3 v 1 omogoča 3 funkcije: straniščna deska, dvigalo straniščne deske in straniščni okvir. Odstranljiva straniščna deska olajša čiščenje. Thuasne toaletni stol 3 v 1 lahko sestavite in razstavite brez orodja v samo nekaj minutah. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
188,90 €

Medisana MP 810 aparat za manikuro in pedikuro, 1 kos

Medisana MP 810 aparat za manikuro in pedikuro poskrbi za urejene nohte na nogah in rokah, iz udobja doma. Urejeni nohti poskrbijo za dobro počutje v kateri koli starosti. Naravno urejeni nohti na rokah in nogah so zagotovo v trendu, ne le pri ženskah, temveč tudi pri moških. Medisana MP 810 aparat za manikuro in pedikuro s petimi visokokakovostnimi nastavki nežno in temeljito neguje nohte ter obnohtno kožico. Ne samo, da takoj izpopolni vaš videz, ampak tudi zaščiti pred prihodnjo razbarvanjem, deformacijo in lomljivimi nohti.
26,95 €

Medisana MP 815 aparat za manikuro in pedikuro, 1 kos

Medisana MP 815 aparat za manikuro in pedikuro nudi zanesljivo nego nohtov na rokah in nogah. Medisana MP 815 aparat za manikuro in pedikuro je opremljena s skupno sedmimi visokokakovostnimi nastavki za individualne potrebe po negi. Integrirano levo in desno vrtenje ter dve različni stopnji hitrosti naredijo nego enostavno in nezapleteno. Na ta način lahko tako profesionalci, kot tudi neizkušene osebe, brez truda poskrbijo za svoje nohte in dosežejo popoln lepotni rezultat.
40,95 €

Medisana MP 840 aparat za manikuro in pedikuro, 1 kos

Medisana MP 840 aparat za manikuro in pedikuro nudi celovito nego nohtov na rokah in nogah. Primeren je tako za ženske, kot tudi za moške. Naše roke so pogosto v središču pozornosti. Zato bi morali njihovi negi posvetiti ustrezno pozornost. Medisana MP 840 aparat za manikuro in pedikuro vključuje sedem nastavkov, vsak visokokakovosten nastavek pa je namenjen reševanju specifične težave na rokah in nogah in je zato posebej učinkovit ter varen za uporabo. Zaradi samodejne zaustavitve ob previsokem pritisku je primeren tudi za diabetike.
74,99 €

Omron U780, 1 profesionalni inhalator

Omron U780 je ultrazvočni inhalator z izjemno zmogljivostjo. Lahko se uporablja do 72 ur. Tiho in učinkovito delovanje. Z LED zaslonom.
926,30 €

Lanaform Lumino Led luč za svetlobno terapijo, 1 svetilka

Lanaform Lumino LED luč za svetlobno terapijo je namenjena nadomeščanju dnevne svetlobe. S svetilnostjo 10.000 luxov je vsestransko uporabna. Ima vgrajen časovnik. Deluje tudi s funkcijo atmosferske svetlobe.
120,60 €

Lanaform Nuxo naprava za pomoč pri spanju, 1 pripomoček

Lanaform Nuxo naprava za pomoč pri spanju je nepogrešljiv pripomoček za pomoč pri spanju. Naprava deluje z dvema programoma s svetlobo. Dva programa pa uporabljata zvok. Omogočen je način prilagajanja časa in programa delovanja.
59,75 €

Lanaform Electronic Scale osebna tehtnica, 1 naprava

Lanaform Electronic scale osebna tehtnica poskrbi za natančno tehtanja. Preprosta za uporabo, saj se vklopi že ob enem dotiku. Primerna za osebe do 180 kg. Na voljo je v različnih barvah.
26,05 €

Lanaform Evolutive Scale digitalna tehtnica 2v1 otroška, 1 naprava

Lanaform Evolutive Scale digitalna tehtnica 2v1 je tehtnica za vso družino. S posebnim nastavkom je primerna za tehtanje dojenčka. Primerna pa je tudi za odrasle. Zazna težo vse do 150 kilogramov na 5 gramov natančno.
61,89 €

Lanaform PDS -100 osebna digitalna tehtnica, 1 naprava

Lanaform PDS -100 osebna digitalna tehtnica je natančna tehtnica. Vašo telesno težo spremlja do 100 gramov natančno. Ima lep bel dizajn. Izdelana je iz kaljenega stekla.
25,20 €

Lanaform PDS-110 AS osebna digitalna tehtnica, 1 naprava

Lanaform PDS-110 AS osebna digitalna tehtnica omogoča natančno tehtanje. Delovanje je izredno enostavno in hitro. Velik LCD jasno prikaže rezultate. Tehtnica ima moderno zasnovo.
25,99 €

Lanaform Shiatsu Massager masažna blazina, 1 masažer

Lanaform Shiatsu Massager masažna blazina je poseben masažni pripomoček. Brez težav namreč posnema shiatsu masažo. Odličen način za sprostitev in masažo, ko nimate časa za obisk maserja. Deluje s štirimi vrtljivimi glavami.
131,09 €

Lanaform WBPM-110 zapestni merilec krvnega tlaka, 1 merilnik

Lanaform WBPM-110 zapestni merilec krvnega tlaka je natančen merilnik. Omogoča preprosto merjenje na zapestju. Rezultati meritev so prikazani na LCD zaslonu. Pomnilnik lahko zabeleži do 60 meritev.
31,99 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Veroval nastavek za merjenje telesne temperature v ušesu, 20 nastavkov

Veroval nastavek za merjenje telesne temperature v ušesu je inovativen higienski nastavek za uporabo z Veroval ušesnim termometrom.
7,30 €

Microlife OXY 300 pulzni oksimeter, 1 kos

S pomočjo Microlife pulznega oksimetra OXY 300 spremljajte nasičenost kisika v krvi ter vaš srčni utrip na popolnoma enostaven način.
64,46 €

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka, 1 hladilec

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka poskrbi za zniževanje temperature v prostoru. Njegov učinek seže do 2 metra. Poskrbi za svež in prijetno ohlajen zrak. Deluje na izredno tih način.
38,90 €

Lanaform Circulation Mat elektro-stimulacijska blazina za stopala, 1 blazina

Lanaform Circulation Mat elektro-stimulacijska blazina za stopala poskrbi za sproščanje stopal. Odlično za vse z otečenimi nogami. Deluje s posebno elektro stimulacijo. Za vsakodnevno masažo.
56,99 €

Lanaform Heat & Fold Spa ogrevana masažna kad za stopala, 1 kad

Lanaform Heat & Fold Spa ogrevana masažna kad za stopala je odličen način za sproščanje in uživanje. En pripomoček, ki omogoča tako masažo kot lepotno nego. Kad je zložljiva in izredno praktična za uporabo.
65,52 €

Lanaform Massage Mattress masažna blazina, 1 blazina

Massage Mattress masažna blazina deluje z vibracijami. Hkrati ima dodano tudi možnost ogrevanja. Možne so prilagoditve delovanja. Odlična je za sproščanje.
103,00 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: higienski nastavek ornaprava orposodica za leče