Pripomočki in naprave

Produkti

Lifemed SAT 200 prenosni pulzni oksimeter, 1 oksimeter

Prstni prenosni pulzni oksimeter je namenjen odraslim osebam in otrokom s težo nad 10 kg in prikazom po datkov na barvnem displeju.
34,50 €

Pulzni oksimeter SAT-500 - prenosni

Pulzni oksimeter SAT-500 je prenosni pulzni oksimeter, ki je namenjen meritvam SpO vrednostim, prikazu srčnega utripa, alarmnih vrednosti in drugih vitalnih znakov oksigenacije krvi.
211,05 €

Thuasne klasični toaletni stol, 1 kos

Thuasne klasični toaletni stol je medicinski pripomoček, ki služi kot nadomestek straniščne školjke za gibalno ovirane bolnike. Odstranljiva straniščna deska olajša čiščenje, vedro pa lahko odstranimo skozi sedež od zgoraj ali s strani, če ne želimo premikati bolnika. Vedro ima dvojni rob in pokrov, ki omejuje uhajanje neprijetnih vonjav. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
158,55 €

Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko

Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko je stabilen in varen nastavek za toaletno školjko. Nastavek dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tako olajša vsedanje in vstajanje. Zaradi vdolbine na sprednjem delu je osebna higiena enostavnejša. Sistem pritrditve z zatiči zagotavlja popolno stabilnost in varnost, površina nastavka pa je gladka ter enostavna za čiščenje. Štirje zatiči zagotavljajo dobro stabilnost. Thuasne mehek nastavek za toaletno školjko prav tako omogoča pravilno osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu.
68,04 €

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki in pokrovom, 10 ali 14 cm

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tem olajša vsedanje in vstajanje. Sistem pritrditve z vijaki zagotavlja popolno stabilnost in varnost. Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki poskrbi za enostavnejšo osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu nastavka. Površina Thuasne nastavka je gladka ter enostavna za čiščenje. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
Od 55,19 €

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki, 10 ali 14 cm

Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tem olajša vsedanje in vstajanje. Sistem pritrditve z vijaki zagotavlja popolno stabilnost in varnost. Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki poskrbi za enostavnejšo osebno higieno s pomočjo vdolbine na sprednjem delu nastavka. Površina Thuasne nastavka je gladka ter enostavna za čiščenje. Največja dovoljena telesna teža je 185 kg. Izbirate lahko med Thuasne nastavek za toaletno školjko z vijaki z ali brez pokrova.
Od 37,11 €

Thuasne toaletni stol 3 v 1, bel, svetlo moder ali mornarsko moder

Thuasne toaletni stol 3 v 1 služi kot nadomestek stranišča za gibalno ovirane bolnike. Thuasne toaletni stol 3 v 1 omogoča 3 funkcije: straniščna deska, dvigalo straniščne deske in straniščni okvir. Odstranljiva straniščna deska olajša čiščenje. Thuasne toaletni stol 3 v 1 lahko sestavite in razstavite brez orodja v samo nekaj minutah. Thuasne ponuja obsežen nabor visokokakovostnega blaga in storitev za zagotavljanje aseptičnih in kvalificiranih sob za bolnišnice ter različne zdravstvene ustanove in domove.
188,90 €

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter, 1 naprava

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter je prenosni merilnik. Izmeri vam nasičenost krvi s kisikom. Ima tudi funkcijo za merjenje srčnega utripa in indeksa perfuzije. S priloženo torbico za shranjevanje.
29,44 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Veroval nastavek za merjenje telesne temperature v ušesu, 20 nastavkov

Veroval nastavek za merjenje telesne temperature v ušesu je inovativen higienski nastavek za uporabo z Veroval ušesnim termometrom.
7,30 €

Pulzni oksimeter Berry BM1000C, 1 set

Pulzni oksimeter Berry BM1000C je inovativen, točen in precizen medicinski pripomoček, ki je primeren za redno in natsnčno merjenje oksigenacije krvi s kisikom.
40,05 €

Microlife OXY 300 pulzni oksimeter, 1 kos

S pomočjo Microlife pulznega oksimetra OXY 300 spremljajte nasičenost kisika v krvi ter vaš srčni utrip na popolnoma enostaven način.
64,46 €

Medisana PM 100 pulzni oksimeter, DUO PACK

Medisana PM 100 pulzni oksimeter je prenosna ter neinvazivna naprava ali medicinski pripomoček, ki je namenjen določanju nasičenosti kisika v arterijski krvi (SpO2) in vrednosti srčnega utripa pri otrocih in odraslih. Nasičenost kisika v krvi (SpO2) je izraz, ki se nanaša na koncentracijo kisika vezanega na hemoglobin. Vrednost, izmerjena s to napravo ni razlog za postavitev kakršnihkoli resnih diagnoz – za potrditev in postavitev diagnoze se je potrebno posvetovati in pogovoriti s svojim zdravnikom.
97,80 €

Wellion pulzni oksimeter, 1 naprava

Wellion pulzni oksimeter je nujen pripomoček, če želite spremljati nasičenost kisika v krvi. Hkrati omogoča spremljanje tudi srčnega utripa. Z OLED zaslonom. Primeren za odrasle in otroke.
42,82 €

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter, 1 naprava

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter je prenosna naprava, ki izmeri nasičenost krvi s kisikom. Hkrati izmeri tudi srčni utrip in indeks perfuzije. Enostavna uporaba in zanesljivi rezultati merjenja.
39,90 €

Gima pulzni oksimeter za domačo uporabo, 1 naprava

Gima pulzni oksimeter za domačo uporabo je prenosen pripomoček, ki v nekaj trenutkih izmeri nasičenost krvi s kisikom.
36,99 €

Rossmax SB210 pulzni oksimeter

Rossmax SB210 pulzni oksimeter je inovativni pulzni oksimeter z nameščanjem na prst. Je inovativen medicinski pripomoček, ki poleg oksigenacije krvi aznava in preverja tudi stanje arterij.
115,78 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: higienski nastavek orposodica za leče orpulzni oksimeter