Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform Easy Shape hlače za oblikovanje postave, 1 kos

Easy Shape hlače za oblikovanje postave vam bodo nudile pomoč pri oblikovanju vaše postave in vam pri tem nudile ustrezno podporo pri nošenju. Težavni predeli, kot so trebuh, stegna in zadnjica, bodo v trenutku izgledali vitkejše. Easy Shape hlače za oblikovanje postave so ustvarjene iz lahkega, mehkega ter elastičnega materiala, ki nudi udobje in oporo pri različnih aktivnostih. Hlače ne povzročajo trenja ali sledi skozi vaša oblačila, zato jih lahko brez težav nosite pod vsemi oblačili. Pas pri trebuhu je udoben in zagotavlja podporo, hkrati pa se prilagodi obliki telesa, brez neprijetnega stiskanja.
Od 25,99 €

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 11,80 €

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 13,10 €

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 15,55 €

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke, 10 hlačk

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke sao hlačke, ki so na voljo v dveh velikostih - M in L.
Od 21,54 €

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco, S, L ali XL, 1 hlačke

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco so prilagojene posebej za fiksacijo moških predlog Abri-Man Zero, Abri-Man Formula 1, Abri-Man Formula 2 in Abri-Man Special. Abri-Fix Man fiksirne hlačke so oblikovane tako, da ustrezajo moški anatomiji, s čimer zagotavljajo edinstveno prileganje in diskretnost. Izgledajo kot moderno spodnje perilo, ki je na voljo od velikosti S do XL. Elastični material in pletena sestava držita predlogo tesno ob telesu, kar zagotavlja zaščito pred iztekanjem.
Od 9,60 €

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke, S, M, L ali XXL, 1 hlačke

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke imajo všit pralni vložek in so namenjene za uporabo pri lahki inkontinenci. Uporabljajo se kot spodnje perilo. Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke so prav tako stroškovno učinkovite in prijazne do okolja. Omogočajo dostojanstvo in neodvisnost osebe ter so na voljo v različnih velikostih. Izdelane so iz bombaža/lycre, kar zagotavlja udobno prileganje. Z najnovejšimi zelo vpojnimi materiali te hlačke za oskrbo pri inkontinenci dajejo uporabniku samozavest in vzbujajo zaupanje.
Od 18,20 €

Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco, 4XL, 5XL ali 6XL, 3 hlačke

Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco zagotavljajo edinstveno prileganje in diskretnost. Elastični material in pletena sestava držita predlogo tesno ob telesu, kar zagotavlja zaščito pred iztekanjem. Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco so stroškovno učinkovite in prijazne do okolja ter kože. Omogočajo dostojanstvo in neodvisnost osebe ter so na voljo v različnih velikostih. Lahko se perejo v pralnem stroju pri 60 stopinjah C in se sušijo z blagim programom v sušilnem stroju.
Od 3,10 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Lanaform Cycliste hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Cycliste hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 41,14 €

Lanaform Clasic Line hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Clasic Line hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 41,66 €

Lanaform Body Line hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Body Line hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 48,99 €

SanaCell shujševalne hlačke s kovinskimi vlakni, različne velikosti, 1 hlače

SanaCell shujševalne hlačke s kovinskimi vlakni so posebne hlače. V bombaž imajo vtrkana različna vlakna. Delujejo neposredne na maščobne blazinice.
Od 72,32 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: hlače orhlačke orposodica za leče