Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform Skin mass masažni aparat za odpravo celulita in za limfno drenažo

Lanaform Skin mass masažni aparat za odpravo celulita je nepogrešljiv pripomoček, primeren za oblikovanje postave, morebitno odpravljanje celulitasto pomarančaste kože ter redno odstranjevanje maščobnih oblog na predelu trebuha - pripomoček bo tako postal vaš najboljši prijatelj.
68,24 €

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 11,80 €

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 13,10 €

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 15,55 €

Medisana MC 825 Shiatsu masažna sedežna prevleka z masažo vratu, 1 kos

Shiatsu akupresurna masažna sedežna prevleka Medisana MC 825 ponuja sproščujočo Shiatsu masažo v treh izbirnih intenzivnostih masaže in izbirno točkovno masažo. Inovativno akupresurno masažo v predelu pasu lahko izbirate v treh stopnjah intenzivnosti. Za dodatno sprostitev poskrbita opcijska funkcija rdeče luči in toplote. Tri izbirne masažne cone za Shiatsu masažo so celotna masaža, masaža zgornjega ali spodnjega dela hrbta ali točkovna masaža. Ločena, po višini nastavljiva masaža vratu.
242,95 €

Medisana MCH vibracijska masažna sedežna prevleka, 1 kos

Medisana MCH vibracijska masažna sedežna prevleka je opremljena tako s funkcijo vibracijske masaže, kot tudi s funkcijo intenzivnega segrevanja. Medisana MCH vibracijska masažna sedežna prevleka vas bo prepričal s svojo priročno obliko in majhno težo. Medisana MCH vibracijska masažna sedežna prevleka je enostaven za prenašanje in transport. Avto adapter je vključen v vsebini dostave, zaradi česar je Medisana MCH vibracijska masažna sedežna prevleka idealen za uporabo v avtu.
77,99 €

Medisana MCN Shiatsu masažna sedežna prevleka nove generacije, 1 kos

Medisana MCN Shiatsu masažna sedežna prevleka nove generacije omogoča učinkovite in intenzivne masaže v celotnem predelu hrbta in je še posebej nežna do hrbtenice in kolčnih kosti. Za najboljšo masažno izkušnjo ima izdelek Medisana MCN Shiatsu masažna sedežna prevleka nove generacije tri izbirne masažne cone: celoten, zgornji ali spodnji del hrbta ter izbirno funkcijo rdeče luči in toplote. Masažo vratu je mogoče prilagoditi vaši individualni višini s preprostim vrtenjem, tako da dobite optimalno izkušnjo masaže.
190,90 €

Medisana NM 868 vibracijski masažni aparat za vrat, 1 kos

Medisana NM 868 vibracijski masažni aparat za vrat ponuja 2-stopenjsko vibracijsko masažo vratu in ramen. Zaradi udobne velikosti je primeren tako za doma, kot na poti. Prijetno mehak material in preklopna toplotna funkcija zagotavljata udobje in toplino. Funkcionalno zasnovo naprave zaokroža snemljiva in pralna prevleka za vrat. Medisana NM 868 vibracijski masažni aparat za vrat nudi pomirjujočo vibracijsko masažo vratu – predela telesa, ki je še posebej pogosto in intenzivno izpostavljen napetosti.
49,99 €

Medisana NM 870 Vibration Journey masažni aparat za vrat, 1 kos

Medisana NM 870 Vibration Journey masažni aparat za vrat zagotavlja prijetno vibracijsko masažo vratu in ramen, kjerkoli si boste to zaželeli. Masaža spodbuja sprostitev mišic in splošno dobro počutje. Izjemno mehka in puhasta prevleka iz flisa zagotavlja dodaten občutek udobja. In kar je najboljše: Medisana NM 870 Vibration Journey masažni aparat za vrat lahko uporabljate ne samo doma; idealen je tudi za uporabo med potovanjem. Zahvaljujoč integrirani nadzorni plošči je zagotovljeno učinkovito in udobno upravljanje.
30,50 €

Medisana NM 885 Shiatsu masažni aparat za vrat, 1 kos

Medisana NM 885 Shiatsu masažni aparat za vrat ponuja sproščujočo Shiatsu masažo vratu in ramen. Masaža vratu je nastavljiva v 3 intenzivnosti masaže in ima opcijsko funkcijo ogrevanja. Ta dodatna toplota zagotavlja dodatno udobje in pospeši krvni obtok za največji rezultat sprostitve. Z držalnimi trakovi lahko sami prevzamete moč masaže - bolj ko potegnete, močnejša je izkušnja masaže. Zahvaljujoč izboljšani vgrajeni nadzorni plošči, Medisana NM 885 Shiatsu masažni aparat za vrat zagotavlja učinkovitejše in udobnejše delovanje masažerja za vrat.
139,90 €

Medisana NM 890 Shiatsu masažni aparat za vrat, 1 kos

Medisana NM 890 Shiatsu masažni aparat za vrat vas bo razvajal s pomočjo intenzivne Shiatsu masaže, ki je posebej prilagojena ergonomiji vratnega predela. Edinstvene masažne glave s svojim gnetenjem dajejo občutek prave masaže – ki jo izvajajo roke pravega maserja. Funkcijo ogrevanja lahko vklopite za dodatno sprostitev. Zdržalnimi trakovi lahko sami prevzamete moč masaže - bolj ko potegnete, močnejša je izkušnja masaže. Zahvaljujoč vgrajeni nadzorni plošči je zagotovljeno učinkovito in udobno delovanje masažerja za vrat.
160,20 €

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke, 10 hlačk

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke sao hlačke, ki so na voljo v dveh velikostih - M in L.
Od 21,54 €

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco, S, L ali XL, 1 hlačke

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco so prilagojene posebej za fiksacijo moških predlog Abri-Man Zero, Abri-Man Formula 1, Abri-Man Formula 2 in Abri-Man Special. Abri-Fix Man fiksirne hlačke so oblikovane tako, da ustrezajo moški anatomiji, s čimer zagotavljajo edinstveno prileganje in diskretnost. Izgledajo kot moderno spodnje perilo, ki je na voljo od velikosti S do XL. Elastični material in pletena sestava držita predlogo tesno ob telesu, kar zagotavlja zaščito pred iztekanjem.
Od 9,60 €

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke, S, M, L ali XXL, 1 hlačke

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke imajo všit pralni vložek in so namenjene za uporabo pri lahki inkontinenci. Uporabljajo se kot spodnje perilo. Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke so prav tako stroškovno učinkovite in prijazne do okolja. Omogočajo dostojanstvo in neodvisnost osebe ter so na voljo v različnih velikostih. Izdelane so iz bombaža/lycre, kar zagotavlja udobno prileganje. Z najnovejšimi zelo vpojnimi materiali te hlačke za oskrbo pri inkontinenci dajejo uporabniku samozavest in vzbujajo zaupanje.
Od 18,20 €

Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco, 4XL, 5XL ali 6XL, 3 hlačke

Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco zagotavljajo edinstveno prileganje in diskretnost. Elastični material in pletena sestava držita predlogo tesno ob telesu, kar zagotavlja zaščito pred iztekanjem. Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco so stroškovno učinkovite in prijazne do okolja ter kože. Omogočajo dostojanstvo in neodvisnost osebe ter so na voljo v različnih velikostih. Lahko se perejo v pralnem stroju pri 60 stopinjah C in se sušijo z blagim programom v sušilnem stroju.
Od 3,10 €

Medisana HM 630 masažni aparat za celotno telo, 1 aparat

Z ročnim masažnim aparatom HM 630 lahko razvajate svoje telo s pomočjo poživljajoče vibracijske in valjčne masaže. Prijetna vibracijska masaža z izdelkom Medisana masažni aparat za celotno telo HM 630 spodbuja prekrvavitev in zagotavlja uporabo treh stopenj intenzivnosti. Z redno vibracijsko masažo se boste izognili neprijetnemu občutku napetosti in si nudili udobno oskrbo telesa, brez da bi zapustili dom. Masažni aparat za celotno telo HM 630 je inovativen in visokokakovosten izdelek priznane blagovne znamke Medisana.
54,99 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Lanaform Heat & Fold Spa ogrevana masažna kad za stopala, 1 kad

Lanaform Heat & Fold Spa ogrevana masažna kad za stopala je odličen način za sproščanje in uživanje. En pripomoček, ki omogoča tako masažo kot lepotno nego. Kad je zložljiva in izredno praktična za uporabo.
65,52 €

Lanaform Skin Mass Grey masažna naprava za odpravo celulita, 1 kos

Lanaform Skin Mass Grey masažna naprava za odpravo celulita je priročna naprava, ki je namenjena oblikovanju postave, odpravljanju pomarančaste kože in odvečne maščobe na težavnih predelih vašega telesa. Vaša koža bo po uporabi postala bolj gladka in sveža. S prijemanjem in stiskanjem se zgnetejo in zdrobijo maščobne kepice. Toplota, ki se sprošča ob trenju, pripomore k še bolj učinkovitem tretmaju. Ta princip delovanja deluje tudi za cirkulacijo krvi in pospeši delovanje limfnega sistema. Lanaform Skin Mass Grey masažna naprava za odpravo celulita zagotavlja najboljše rezultate, če se izvaja daljše obdobje.
72,79 €

Lanaform BodyScan masažna naprava, 1 kos

Lanaform BodyScan masažna naprava v obliki sedeža je izredno udobna in vam bo pomagala pri sprostitvi, kjer se boste prepustili ritmu shiatsuja in kotalne masaže. Zahvaljujoč svoji izjemni funkciji skeniranja telesa, bo masaža s pomočjo izdelka Lanaform BodyScan masažna naprava prilagojena vašemu telesu. Masažna naprava Lanaform BodyScan nudi izjemno udobje pri sproščanju napetih mišic. Štiri silikonske masažne glave omogočajo globoko in natančno masažo, zaradi silikona pa bo masaža bolj naravna in nežna.
228,00 €

Lanaform Heating Desk Pad grelna podloga, 1 kos

Heating Desk Pad grelna podloga je idealna izbira za vse, ki se soočajo s hladnimi temperaturami v pisarniških prostorih ali doma ter slabo cirkulacijo v prstih. Zaradi predolgega sedenja lahko pride do hlajenja celotnega telesa, Heating Desk Pad grelna podloga vam zato pomaga premagati to težavo in ogreti zgornji del vašega telesa. Heating Desk Pad grelna podloga deluje hitro in učinkovito, toplota pa je zelo prijetna na dotik. Heating Desk Pad grelna podloga ima 3 temperaturne intenzitete in 2 neodvisni ogrevalni coni (zgornji in spodnji del), ki ščitita vašo strojno opremo računalnika.
59,99 €

Medisana BBS masažna naprava za kopalno kad, 1 kos

Medisana BBS masažna naprava za kopalno kad omogoča, da uživate v svoji domači oazi sprostitve. Uporaba izdelka Medisana BBS masažna naprava za kopalno kad spodbuja dobro počutje po dolgem napornem dnevu in zagotavlja globoko sprostitev. Individualno nastavljiva spa funkcija sprosti vse napete mišice. Vaše telo obdaja in masira na tisoče zračnih mehurčkov. Za dodatno sprostitev poskrbita tudi toplotno stikalo in vgrajeno držalo za dišavne blazinice. Aparat je posebej tih s svojo optimizirano tiho zasnovo, ki poskrbi za razkošno sproščujoče vzdušje.
196,11 €

Medisana CL 300 Shiatsu masažna blazina, 1 kos

Medisana CL 300 Shiatsu masažna blazina ima inovativno tehnologijo masaže; "Ergonomic Flex Technology", ki zaradi posebno mehkega vzmetenja zagotavlja individualno prilagajanje masažnih glav obrisom telesa. Zahvaljujoč fleksibilni obliki blazine je možna večnamenska uporaba Shiatsu masaže na različnih delih telesa. Vse več ljudi trpi zaradi trdovratne napetosti zaradi premalo gibanja in nepravilnega sedenja. Medisana, kot eden izmed vodilnih specialistov na področju masaž, lansira izdelek s povsem novo vrsto masažne tehnologije - Medisana CL 300 Shiatsu masažna blazina.
99,95 €

Medisana FM 883 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FM 883 naprava za masažo stopal poskrbi, da vaša obremenjena stopala ponovno zadihajo. Zahvaljujoč pomirjujoči Shiatsu masaži se lahko vaši podplati in pete sprostijo. V tej masažni napravi lahko uživate v dveh različnih masažnih intenzivnostih - glede na vaše individualno počutje tekom dneva. Medisana FM 883 naprava za masažo stopal ima prav tako preklopno rdečo lučko in funkcijo toplote v vseh masažnih glavah, ki se lahko uporablja tudi za specifično lajšanje napetosti. Dve po višini nastavljivi nogi se uporabljata za enostavno prilagajanje položaja masaže.
130,95 €

Medisana FM 888 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FM 888 naprava za masažo stopal poskrbi, da vaša obremenjena stopala ponovno zadihajo. Zahvaljujoč pomirjujoči Shiatsu masaži se lahko vaši podplati in pete sprostijo. V tej masažni napravi lahko uživate v dveh različnih masažnih intenzivnostih - glede na vaše individualno počutje tekom dneva. Medisana FM 888 naprava za masažo stopal ima prav tako preklopno rdečo lučko in funkcijo toplote v vseh masažnih glavah, ki se lahko uporablja tudi za specifično lajšanje napetosti. Dve po višini nastavljivi nogi se uporabljata za enostavno prilagajanje položaja masaže.
190,20 €

Medisana FM 890 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FM 890 naprava za masažo stopal poskrbi, da vaša obremenjena stopala ponovno zadihajo. Zahvaljujoč pomirjujoči Shiatsu masaži se lahko vaši podplati in pete sprostijo. V tej masažni napravi lahko uživate v dveh različnih masažnih intenzivnostih - glede na vaše individualno počutje tekom dneva. Medisana FM 890 naprava za masažo stopal ima prav tako preklopno rdečo lučko in funkcijo toplote v vseh masažnih glavah, ki se lahko uporablja tudi za specifično lajšanje napetosti. Dve po višini nastavljivi nogi se uporabljata za enostavno prilagajanje položaja masaže.
190,20 €

Medisana FM 900 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FM 900 naprava za masažo stopal zagotavlja razvajajočo masažo podplatov in zadnje strani stopal. Navdihnjen s terapijo tradicionalne kitajske medicine (TCM), ima Medisana FM 900 naprava za masažo stopal nežne akupresurne masažne glave, ki spodbujajo pretok energije in zagotavljajo edinstveno izkušnjo sprostitve iz udobja doma. Funkcijo ogrevanja je mogoče vklopiti in izklopiti. Medisana FM 900 naprava za masažo stopal omogoča enostavno upravljanje zahvaljujoč integriranim tipkam.
213,20 €

Medisana FS 300 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FS 300 naprava za masažo stopal združuje tri funkcije v eni napravi: omogoča masažo z mehurčki, masažo z vibracijami in funkcijo ogrevanja. Medisana FS 300 naprava za masažo stopal ohranja vodo v napravi pri določeni temperaturi, svoja stopala pa lahko ogrejete tudi brez uporabe masažne funkcije. Medisana FS 300 naprava za masažo stopal zagotavlja udobno refleksno masažo. Medisana FS 300 naprava za masažo stopal lahko uporabljate tudi brez vode za nežno masažo. Pomirjujoča masaža stopal za utrujene in zategnjene noge.
56,20 €

Medisana FS 881 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FS 881 naprava za masažo stopal združuje 3 funkcije v eni enoti: omogoča masažo z mehurčki in vibracijsko masažo, poleg tega pa ima funkcijo samodejnega ogrevanja. Če želite samo ogreti stopala, lahko vodo preprosto segrejete brez uporabe masažne funkcije. Masažni nastavek, ki je del priloženega kompleta, se lahko uporablja za masažo stopal od podplata do hrbtišča (zadnjega dela) stopala. Medisana FS 881 naprava za masažo stopal poveča prekrvavitev in deluje poživljajoče na stopala.
55,20 €

Medisana FS 883 naprava za masažo stopal, 1 kos

S pomočjo izdelka Medisana FS 883 naprava za masažo stopal lahko negujete svoja stopala v ogrevani peneči kopeli, medtem ko uživate v masaži. Dve masažni glavi na dnu kadi omogočata prijetno valjčno masažo, ki spodbuja pretok krvi in sprošča mišice. Poleg tega so priloženi 3 nastavki za pedikuro, ki jih lahko pritrdite na spodnji del. Tako lahko uživate v prijetnem pilingu stopal po peneči kopeli. Zaščita proti škropljenju preprečuje brizganje vode, kad pa lahko preprosto izpraznite z odtočnim nastavkom. Nedrseče gumijaste noge.
80,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: hlačke ormasažni aparat orposodica za leče