Pripomočki in naprave

Produkti

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 11,80 €

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 13,10 €

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 15,55 €

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke, 10 hlačk

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke sao hlačke, ki so na voljo v dveh velikostih - M in L.
Od 21,54 €

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco, S, L ali XL, 1 hlačke

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco so prilagojene posebej za fiksacijo moških predlog Abri-Man Zero, Abri-Man Formula 1, Abri-Man Formula 2 in Abri-Man Special. Abri-Fix Man fiksirne hlačke so oblikovane tako, da ustrezajo moški anatomiji, s čimer zagotavljajo edinstveno prileganje in diskretnost. Izgledajo kot moderno spodnje perilo, ki je na voljo od velikosti S do XL. Elastični material in pletena sestava držita predlogo tesno ob telesu, kar zagotavlja zaščito pred iztekanjem.
Od 9,60 €

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke, S, M, L ali XXL, 1 hlačke

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke imajo všit pralni vložek in so namenjene za uporabo pri lahki inkontinenci. Uporabljajo se kot spodnje perilo. Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke so prav tako stroškovno učinkovite in prijazne do okolja. Omogočajo dostojanstvo in neodvisnost osebe ter so na voljo v različnih velikostih. Izdelane so iz bombaža/lycre, kar zagotavlja udobno prileganje. Z najnovejšimi zelo vpojnimi materiali te hlačke za oskrbo pri inkontinenci dajejo uporabniku samozavest in vzbujajo zaupanje.
Od 18,20 €

Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco, 4XL, 5XL ali 6XL, 3 hlačke

Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco zagotavljajo edinstveno prileganje in diskretnost. Elastični material in pletena sestava držita predlogo tesno ob telesu, kar zagotavlja zaščito pred iztekanjem. Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco so stroškovno učinkovite in prijazne do okolja ter kože. Omogočajo dostojanstvo in neodvisnost osebe ter so na voljo v različnih velikostih. Lahko se perejo v pralnem stroju pri 60 stopinjah C in se sušijo z blagim programom v sušilnem stroju.
Od 3,10 €

Philips filter za Innospire Essence, 1 set

Philips filter za Innospire Essence je komplet štirih filtrov. Nadomestni del, ki je primeren za filter inhalatorje Philips.
4,98 €

Lanaform elektrode za Stim Mass, 4 elektrode

Lanaform elektrode za Stim Mass so nadomestni del. V paketu so kar 4 elektrode. Kompatibilne so z elektrostimulatorjem Stim Mass Lanaform.
8,50 €

Lanaform filter za Air Purifier, 1 filter

Lanaform filter za Air Purifier je nadomestni filter. Primeren je zgolj za napravo Air Purifier. To je troslojni filter. Združuje predfilter, HEPA filter ter aktivno oglje.
34,80 €

Lanaform filter za Breezy Cube, 1 filter

Lanaform filter za Breezy Cube je nadomestni del. Primeren je za hladilec zraka Breezy Cube. Filter v napravi skrbi, da je ohlajen zrak tudi svež.
15,89 €

Lanaform filter za čistilec zraka Full Tech, 1 filter

Lanaform filter za čistilec zraka Full Tech je nadomestni del. Uporabite ga pri čistilcu zraka Full Tech. Menjava filtra je obvezna za učinkovito delovanje naprave.
38,86 €

Lanaform filter za Dehumidifier S1, 1 filter

Lanaform filter za Dehumidifier S1 je zamenljiv filter. Služi kot nadomestni del za razvlažilnik zraka Dehumidifier S1. Filter je ogleni.
13,20 €

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr je nadomestni filter. Primeren je za vlažilnik zraka Breva ali Zephyr. Po letu delovanja zagotavlja še vedno optimalno delovanje.
9,99 €

Lanaform filter za Lanaform New Vapo Lux, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform New Vapo Lux je nadomestni filter. Primeren je za vlažilnik ter ionizator Lanaform New Vapo Lux. Menjava je potrebna enkrat na leto.
9,87 €

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux je nadomestni filter. Kompatibilen je z vlažilnikom zraka Lanaform Vapo Lux. Menjava se priporoča enkrat na leto.
9,77 €

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Pedila, 2 valjčka

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Pedila so rezervni element. Namenjeni so menjavi obrabljenega vrtljivega valčka na napravi Pedila. V kompletu prejmeta dva valjčka.
7,89 €

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Satin, 2 valjčka

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Satin omogočajo menjavo valjčkov. Kompatibilno z napravo za nego stopal Satin. V kompletu sta dva zamenljiva valjčka.
7,29 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Wellion Mesh inhalator - NADOMESTNI KOMPLET, 1 komplet

Wellion Mesh inhalator - nadomestni komplet vsebuje vse pomembne dele za uporabo inhalatorja.
29,89 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: hlačke ornadomestni del orposodica za leče