Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform Dobra vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj

Lanaform Dobra vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj je prijeten odganjalec neprijetnih dišav ter ob enem tudi vlažilec zraka.
42,90 €

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 5 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 11,80 €

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 6 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 13,10 €

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke, 14 hlačk

Molicare Premium Mobile 8 Drops inkontinenčne hlačke so namenjene inkontinenčnim bolnikom, anatomska oblika ter prijeten in absorbtiven material naredita vsakdan bolj kvaliteten.
Od 15,55 €

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke, 10 hlačk

Tena ProSkin Pants Plus inkontinenčne hlačke sao hlačke, ki so na voljo v dveh velikostih - M in L.
Od 21,54 €

Vicks SweetDreams vlažilec zraka in projektor, 1 set

Vicks SweetDreams vlažilec zraka in projektor je bistveni del dobrega spanca, ko so družinski člani bolni, med sezono alergij ali ko je zrak v bivalnem prostoru suh. Deluje z Vicks VapoPads vložki oz. blazinicami za dodatno pomirjujoče udobje. Ta vlažilec zraka za otroke in dojenčke z nočno lučko spremeni otroško sobo v zabavno igralnico s funkcijo projekcije. Izbirate lahko med slikami Zvezdna noč, Safari ali Morje za prijeteno svetlobo in zabavno ali pomirjujočo projekcijo.
83,99 €

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco, S, L ali XL, 1 hlačke

Abri-Fix Man fiksirne hlačke za inkontinenco so prilagojene posebej za fiksacijo moških predlog Abri-Man Zero, Abri-Man Formula 1, Abri-Man Formula 2 in Abri-Man Special. Abri-Fix Man fiksirne hlačke so oblikovane tako, da ustrezajo moški anatomiji, s čimer zagotavljajo edinstveno prileganje in diskretnost. Izgledajo kot moderno spodnje perilo, ki je na voljo od velikosti S do XL. Elastični material in pletena sestava držita predlogo tesno ob telesu, kar zagotavlja zaščito pred iztekanjem.
Od 9,60 €

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke, S, M, L ali XXL, 1 hlačke

Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke imajo všit pralni vložek in so namenjene za uporabo pri lahki inkontinenci. Uporabljajo se kot spodnje perilo. Abena Abri Gentleman moške pralne hlačke so prav tako stroškovno učinkovite in prijazne do okolja. Omogočajo dostojanstvo in neodvisnost osebe ter so na voljo v različnih velikostih. Izdelane so iz bombaža/lycre, kar zagotavlja udobno prileganje. Z najnovejšimi zelo vpojnimi materiali te hlačke za oskrbo pri inkontinenci dajejo uporabniku samozavest in vzbujajo zaupanje.
Od 18,20 €

Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco, 4XL, 5XL ali 6XL, 3 hlačke

Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco zagotavljajo edinstveno prileganje in diskretnost. Elastični material in pletena sestava držita predlogo tesno ob telesu, kar zagotavlja zaščito pred iztekanjem. Abri-Fix Pants Super fiksirne hlačke za inkontinenco so stroškovno učinkovite in prijazne do okolja ter kože. Omogočajo dostojanstvo in neodvisnost osebe ter so na voljo v različnih velikostih. Lahko se perejo v pralnem stroju pri 60 stopinjah C in se sušijo z blagim programom v sušilnem stroju.
Od 3,10 €

Lanaform Breva vlažilnik zraka, 1 vlažilec

Lanaform Breva vlažilnik zraka je primeren predvsem za optimalno in učinkovito vlaženje izbranega prostora in s tem skrbi za splošno zdravje in dobro počutje vseh ljudi v tem prostoru. Izdelek je primeren za uporabo predvsem v zaprtih prostorih in poskrbi za lažje dihanje in splošno dobro počutje vseh prisotnih.
53,56 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Lanaform Air Purifier čistilec zraka, 1 čistilec

Lanaform Air Purifier čistilec zraka je nepogrešljiv pripomoček za vaš dom. Deluje s troslojnim filtrom. Brez težav se bori s prašnimi delci, cvetnim prahom, vonjavami. Deluje s štirimi stopnjami moči.
104,85 €

Lanaform Aroma Bali razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Aroma Bali razpršilec dišav napolni vaš dom z rahlo meglico. Tako poskrbi za enakomerno porazdelitev eteričnih olj. Dom napolni tudi z nežno modro svetlobo.
27,90 €

Lanaform Aroma Noumea keramični razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Aroma Noumea keramični razpršilec dišav je elegantno oblikovan. Ima poseben jajčasti pokrov, ki pritegne pogled. Namenjen je razprševanju eteričnih olj. Na voljo vam je v treh barvah.
Od 44,18 €

Lanaform Bora Bora razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Bora Bora razpršilec dišav deluje brez vode. Uporabite svoje najljubše eterično olje in napolnite prostor s prijetno dišavo. Omogočena sta tudi dva različna svetlobna načina. Napajanje je preprosto s USB polnilnikom.
36,40 €

Lanaform Borneo stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Borneo stekleni razpršilec dišav vas bo navdušil s svojim dizajnom. Hkrati pa poskrbel za odlično razpršenost eteričnega olja. Prostor bo napolnjen z nežno belo svetlobo. Delovanje je izredno tiho.
55,60 €

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka, 1 hladilec

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka poskrbi za zniževanje temperature v prostoru. Njegov učinek seže do 2 metra. Poskrbi za svež in prijetno ohlajen zrak. Deluje na izredno tih način.
38,90 €

Lanaform Fidji razpršilnik dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Fidji razpršilnik dišav je namenjen uporabi eteričnih olj. Deluje tudi z barvno svetlobo, ki pričara posebno vzdušje. Ohišje je v elegantni črni barvi. Razpršilnik je manjše velikosti.
27,21 €

Lanaform Mahé stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Mahé stekleni razpršilec dišav poskrbi za razpršitev eteričnih olj. Prostor napolni z dišečo hladno paro. Oddaja nežno belo svetlobo. Je izredno tih pri svojem delovanju.
46,41 €

Lanaform Moa stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Moa stekleni razpršilec dišav je namenjen uporabi eteričnih olj. Za prijetno vzdušje poskrbi z nežno svetlobo. Dizajn je primeren za različne prostore.
54,51 €

Lanaform Moya keramični razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Moya keramični razpršilec dišav poskrbi za odišavljenost prostorov. To je razpršilnik eteričnih olj, ki deluje z ultrazvočno tehnologijo. S svojim velikim rezervoarjem poskrbi za dalj trajajočo odišavljenost. Za prijetno vzdušje pa poskrbi s toplo belo svetlobo.
61,87 €

Lanaform Napo vlažilec zraka na hladno in toplo paro, 1 vlažilnik

Lanaform Napo vlažilec zraka na hladno in toplo paro je edinstven pripomoček za vaš dom. Pomaga vam vzpostaviti primerno stopnjo vlažnosti zraka. Brez težav se bori proti suhemu zraku v prostoru. Paro razprši v obliki meglice.
137,65 €

Lanaform Wake-Up Scents večnamenska budilka, 1 budilka

Lanaform Wake-Up Scents večnamenska budilka bo poskrbela za lepša jutra. To je stimulator sončnega vzhoda in razpršilec eteričnih olj. Uporabite jo lahko tudi za večerno umiranje in sprostitev.
53,63 €

Lanaform H-200C vlažilnik zraka, 1 kos

Pametni vlažilnik zraka Lanaform H-200C za notranje prostore deluje s stremi načini vlaženja in senzorjem vlažnosti, ki spremlja kakovost zraka v vašem prostoru in prilagaja emisijo, da ohranja vlažnost na ravni, ki si jo želite. Lanaform H-200C vlažilnik zraka vas sam opomni, kdaj morate napolniti rezervoar in samodejno izklopi delovanje. Vlažilec zrakalahko pomaga ublažiti težave, ki jih povzroča suh zrak v zaprtih prostorih. Vlažilci zraka s hladno meglo lahko pomagajo tudi pri lajšanju simptomov prehlada ali drugih dihalnih problemih.
105,90 €

Medisana AH 660 vlažilec zraka, 1 kos

Medisana AH 660 vlažilec zraka pomaga doseči zdravo notranjo klimo ter kakovost zraka v vašem domu. Kakovost zraka in vlažnosti v prostoru igra izjemno pomembno vlogo, saj suh zrak v prostoru poveča dovzetnost za nalezljive bolezni in bolezni dihal. Zahvaljujoč svoji inovativni ultrazvočni tehnologiji lahko čutite, kako vlažilec zraka AH 660 izboljša kakovost zraka, ki ga dihate vsak dan. Velik 4,5-litrski rezervoar za vodo zagotavlja optimalno delovanje razpršitve tudi v velikih prostorih.
74,95 €

Medisana AH 661 vlažilec zraka, 1 kos

Medisana AH 661 vlažilec zraka vam pomaga izboljšati kakovost zraka v vašem domu in ustvariti zdravo notranje bivanje. Suh zrak lahko povzroči utrujenost in pomanjkanje koncentracije ter poveča ranljivost za okužbe in bolezni dihal. S pomočjo izdelka Medisana AH 661 vlažilec zraka lahko individualno prilagodite notranji prostor svojim osebnim potrebam. Ultrazvočna tehnologija razprši vlago v mikro drobne delce. Izbirate lahko med 3 nastavitvami razprševanja, vlažilnik pa lahko tudi vnaprej programirate zahvaljujoč funkciji časovnika.
93,22 €

Medisana AH 662 vlažilec zraka, 1 kos

Medisana AH 662 vlažilec zraka vam pomaga ustvariti zdravo notranjo klimo doma. Kakovost ter vlažnost zraka sta ključnega pomena, saj presuh zrak v zaprtih prostorih povečuje dovzetnost za nalezljive bolezni in bolezni dihal. Zahvaljujoč svoji inovativni ultrazvočni tehnologiji, Medisana AH 662 vlažilec zraka opazno izboljša kakovost zraka, ki ga dihate vsak dan. Medisana AH 662 vlažilec zraka ima prav tako dodaten predal za uporabo naravnih eteričnih olj, s katerimi lahko preprosto izboljšate svoje vsakodnevno razpoloženje.
54,95 €

Medisana HG 100 digitalni termohigrometer, 1 kos

Medisana HG 100 digitalni termohigrometer pomaga ustvariti zdravo notranjo klimo doma. Medisana HG 100 digitalni termohigrometer prikazuje zračno vlažnost in sobno temperaturo v vaših bivalnih prostorih. Prekomerno suh prostorski zrak poveča dovzetnost za okužbe in dihalne motnje ter lahko povzroči utrujenost in izgubo koncentracije. Z digitalnim termohigrometrom HG 100 imate vedno pregled nad notranjo klimo in jo lahko prilagodite svojim osebnim zahtevam. Izdelek deluje tudi kot budilka in ura.
16,95 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: hlačke orposodica za leče orvlažilec zraka