Pripomočki in naprave

Produkti

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,84 €

Aromatica Terakota aroma lučka, 1 lučka

Aromatica Terakota aroma lučka za uporabo eteričnih olj, v vašem domu ustvari lahkoten občutek umirjene atmosfere.
10,10 €

Lanaform Aroma Bali razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Aroma Bali razpršilec dišav napolni vaš dom z rahlo meglico. Tako poskrbi za enakomerno porazdelitev eteričnih olj. Dom napolni tudi z nežno modro svetlobo.
27,90 €

Lanaform Aroma Noumea keramični razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Aroma Noumea keramični razpršilec dišav je elegantno oblikovan. Ima poseben jajčasti pokrov, ki pritegne pogled. Namenjen je razprševanju eteričnih olj. Na voljo vam je v treh barvah.
Od 44,18 €

Lanaform Bora Bora razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Bora Bora razpršilec dišav deluje brez vode. Uporabite svoje najljubše eterično olje in napolnite prostor s prijetno dišavo. Omogočena sta tudi dva različna svetlobna načina. Napajanje je preprosto s USB polnilnikom.
36,40 €

Lanaform Borneo stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Borneo stekleni razpršilec dišav vas bo navdušil s svojim dizajnom. Hkrati pa poskrbel za odlično razpršenost eteričnega olja. Prostor bo napolnjen z nežno belo svetlobo. Delovanje je izredno tiho.
55,60 €

Lanaform Fidji razpršilnik dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Fidji razpršilnik dišav je namenjen uporabi eteričnih olj. Deluje tudi z barvno svetlobo, ki pričara posebno vzdušje. Ohišje je v elegantni črni barvi. Razpršilnik je manjše velikosti.
27,21 €

Lanaform Mahé stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Mahé stekleni razpršilec dišav poskrbi za razpršitev eteričnih olj. Prostor napolni z dišečo hladno paro. Oddaja nežno belo svetlobo. Je izredno tih pri svojem delovanju.
46,41 €

Lanaform Moa stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Moa stekleni razpršilec dišav je namenjen uporabi eteričnih olj. Za prijetno vzdušje poskrbi z nežno svetlobo. Dizajn je primeren za različne prostore.
42,33 €

Lanaform Moya keramični razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Moya keramični razpršilec dišav poskrbi za odišavljenost prostorov. To je razpršilnik eteričnih olj, ki deluje z ultrazvočno tehnologijo. S svojim velikim rezervoarjem poskrbi za dalj trajajočo odišavljenost. Za prijetno vzdušje pa poskrbi s toplo belo svetlobo.
54,51 €

Lanaform Napo vlažilec zraka na hladno in toplo paro, 1 vlažilnik

Lanaform Napo vlažilec zraka na hladno in toplo paro je edinstven pripomoček za vaš dom. Pomaga vam vzpostaviti primerno stopnjo vlažnosti zraka. Brez težav se bori proti suhemu zraku v prostoru. Paro razprši v obliki meglice.
92,90 €

Lanaform Wake-Up Scents večnamenska budilka, 1 budilka

Lanaform Wake-Up Scents večnamenska budilka bo poskrbela za lepša jutra. To je stimulator sončnega vzhoda in razpršilec eteričnih olj. Uporabite jo lahko tudi za večerno umiranje in sprostitev.
53,63 €

Aromatrip izparilnik iz porcelana in eterično olje cimet, 1 set

Preizkusite priloženo eterično olje cimeta in se prepustite omamnemu vonju s pomočjo Aromatrip izparilnika.
27,70 €

Aromatrip izparilnik za eterična olja čipka – motiv A ali B

Keramični izparilnik Aromatrip, ki ga krasi čudovit motiv čipke, je namenjen enostavnemu in prijetnemu izhlapevanju eteričnih olj.
Od 16,99 €

Aromatrip izparilnik za eterična olja iz porcelana – trije motivi, 1 kos

Klasična oblika izparilnika Aromatrip se poda različnim prostorom, kjer s pomočjo eteričnih olj pričara prijetno vzdušje.
Od 18,40 €

Aromatrip izparilnik za eterična olja iz porcelana pike, 1 kos

Preprosta oblika izparilnika Aromatrip z majhnimi pikami, pričara prijeten vonj in vzdušje v vsakem prostoru, kamor ga namestite.
14,99 €

Aromatrip Love leseni izparilnik za eterična olja – siv ali bel, 1 kos

Aromatrip Love leseni izparilnik za eterična olja uporabite za postopno izparevanje eteričnega olja in domačo aromaterapijo.
Od 10,00 €

Aromatrip Rava izparilnik za eterična olja mat bel, 1 kos

Prepričala vas bosta privlačen izgled in enostavna uporaba Aromatrip Rava izparilnika za eterična olja.
11,80 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: izparilnik orlepilni trak