Pripomočki in naprave

Produkti

Dialox razkužilo, 5 L

Za dezinfekcijo dializnih monitorjev.
62,42 €

Medima 302 ledvični pas bele barve, 1 ledvični pas

Ledvični pas za gretje in lajšanje revmatskih težav.
Od 34,51 €

Medima ledvični pas 302-100 (bela barva)

Ledvični pas za gretje in lajšanje revmatskih težav.
Od 34,51 €

Terralin Protect razkužilo za tla, površine, 2 ali 5 L

Terralin Protect razkužilo za tla, površine je tekoči koncentrat, namenjen za čiščenje in dezinficiranje talnih površin, drugih površin in medicinskih pripomočkov.
Od 37,60 €

Mueller ledveni pas za hrbet, običajna ali velika velikost, 1 pas

Mueller ledveni pas za hrbet nudi izjemno oporo in pomaga pri lajšanju bolečine v spodnjem delu hrbtenice, ki so posledica preteklih poškodb, mišičnih krčev ali drugih težav. Odstranljiva ledvena blazinica je zasnovana na način, da nudi močno oporo in prilagoditev kompresije ledvenemu predelu in predelu trebuha. Pri Mueller Sports Medicine razvijajo izdelke za zaščito športnikov in aktivnih posameznikov pred poškodbami ter izboljšanje njihove učinkovitosti. Iz zračnega materiala, ki diha.
Od 62,99 €

Thuasne LombaFirst križni pas, 1 kos

Sodobno izdelan križni pasov Thuasne LombaFirst vam omili težave ali pa pripomore, da do njih sploh ne pride. Thuasne LombaFirst križni pas je lahek, zračen, anatomsko oblikovan ter cenovno dostopen. Thuasne LombaFirst križni pas ima v hrbtnem predelu štiri prilagodljive opore, na trebušni strani pa je nižji, kar omogoča večje udobje pri sedenju. Thuasne LombaFirst križni pas bo povečal intraabdominalni pritisk, da bo omogočil praznjenje medvretenčnih ploščic v kombinaciji s 3 točkami upogiba.
Od 60,99 €

Thuasne LombaStart križni pas, 1 kos

Sodobno izdelan križni pasov Thuasne LombaStart vam omili težave ali pa pripomore, da do njih sploh ne pride. Thuasne LombaStart križni pas je lahek, zračen, anatomsko oblikovan ter cenovno dostopen. Thuasne LombaStart križni pas ima v hrbtnem predelu štiri prilagodljive opore, na trebušni strani pa je nižji, kar omogoča večje udobje pri sedenju. Thuasne LombaStart križni pas bo povečal intraabdominalni pritisk, da bo omogočil praznjenje medvretenčnih ploščic v kombinaciji s 3 točkami upogiba.
Od 69,90 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,88 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: ledvični pas orlepilni trak orrazkužilo