Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform Skin mass masažni aparat za odpravo celulita in za limfno drenažo

Lanaform Skin mass masažni aparat za odpravo celulita je nepogrešljiv pripomoček, primeren za oblikovanje postave, morebitno odpravljanje celulitasto pomarančaste kože ter redno odstranjevanje maščobnih oblog na predelu trebuha - pripomoček bo tako postal vaš najboljši prijatelj.
68,24 €

Medisana HM 630 masažni aparat za celotno telo, 1 aparat

Z ročnim masažnim aparatom HM 630 lahko razvajate svoje telo s pomočjo poživljajoče vibracijske in valjčne masaže. Prijetna vibracijska masaža z izdelkom Medisana masažni aparat za celotno telo HM 630 spodbuja prekrvavitev in zagotavlja uporabo treh stopenj intenzivnosti. Z redno vibracijsko masažo se boste izognili neprijetnemu občutku napetosti in si nudili udobno oskrbo telesa, brez da bi zapustili dom. Masažni aparat za celotno telo HM 630 je inovativen in visokokakovosten izdelek priznane blagovne znamke Medisana.
54,99 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,84 €

Lanaform Heat & Fold Spa ogrevana masažna kad za stopala, 1 kad

Lanaform Heat & Fold Spa ogrevana masažna kad za stopala je odličen način za sproščanje in uživanje. En pripomoček, ki omogoča tako masažo kot lepotno nego. Kad je zložljiva in izredno praktična za uporabo.
45,30 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: lepilni trak ormasažni aparat