Pripomočki in naprave

Produkti

Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka G+ in GRATIS Quvital 50 mg, 30 kapsul

Merilnik krvnega tlaka je naprava, ki jo mora imeti vsako gospodinjstvo. Ponudbe na trgu je ogromno, vi pa se sprašujete, kako izbrati pravega? Zaupajte podjetju, ki je v Sloveniji prodalo že več kot 100.000 merilnikov krvnega tlaka!
78,18 €

Mediblink M540 AFib nadlahtni merilnik krvnega tlaka, 1 set

Tehnologija IHB (PAD) omogoča zaznavanje motenj srčnega utripa ali aritmije. MDI tehnologija omogoča merjenje krvnega tlaka med napihovanjem manšete kar pomeni, da je merjenje hitrejše in udobnejše (preprečuje prekomerno stiskanje manšete).
72,99 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,84 €

Braun ExactFit 3 BUA6150 merilnik krvnega tlaka, 1 kos

Braun ExactFit 3 je nadlaktni merilnik krvnega tlaka, ki je preprost za uporabo in natančno opravi meritve vašega krvnega tlaka.
73,67 €

Microlife BP A150 AFIB merilnik krvnega tlaka, 1 komplet

Microlife BP A150 AFIB merilnik krvnega tlaka je medicinski pripomoček in ima funkcijo za odkrivanje fibrilacije atrija, ki je eden izmed dejavnikov tveganja za možgansko kap. Fibrilacija atrija je najpogostejša oblika aritmije pri splošni populaciji. S pomočjo vsakodnevne uporabe izdelka Microlife BP A150 AFIB merilnik krvnega tlaka lahko odkrijete fibrilacijo atrija od doma ter se tako pravočasno odpravite k zdravniku, ki vas napoti na nadaljnje preiskave.
96,67 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: lepilni trak ormerilnik tlaka